Friday, July 4, 2008

Kort oppsummering!

Først må jeg meddele at nettilkobloingen i Paradiset er totalt fraværende, likeså både strøm, kjøkken og alt annet praktisk og moderne greier....

Vi bor på en byggeplass, med flatseng, kjøleskap i kjelleren og strøm via 100 meter skøteledning (temmelig flokete, sådan!)
Bilder kommer nok! ;)

For øyeblikket sitter jeg på gulvet i Sandbakken (Trøndelag) og skriver med tastaturet på en pappkasse. Om noen få minutter kobler jeg meg fra Nettet og rigger ned PC'n min herfra, og bærer den ut i den ventende bilen.

Gale Nina kjører den siste flyttebilen selv oppover nå siden kjæresten er på jobb, og ellers opptatt med å legge opp elektrisk skjult-anlegg i kjøkkenet. Bilen er ganske stor for lille. spagetti-Nina, så karene stirrer på meg hver gang jeg hopper ut utenfor byggvare-firmaer og bensinstasjoner. Det har gått bra hittil, selv om jeg suger i å rygge etter speil.

I går var jeg i Trondheim på kontraktsmøte (med den bilen...) for å signere på salget av mitt kjære hjem. Det er ett koselig par som har kjøpt huset mitt, og det gleder meg at de falt sånn for stilen og fargene jeg har valgt.
Jeg fikk igjen litt over taksten megleren hadde satt, og pengene blir brukt til oppussing av Paradiset.
Det føles litt rart å bestille taklister til det nye IKEA-kjøkkenet mitt for hele 3500 kr (etter en solid rabatt) men det har jeg altså gjort! (det går an når en kjøper kjøkken til bare 34 000)

I tillegg blir det flere søte gipsrosetter, dyre tapeter og mye ekte panel (malt) samt billige, slipede tregulv! ;)

Nå må jeg tappe i vaskebøtta, og begynne på stua før den blir for varm! Solen steker her...

Klem fra Nina