Tuesday, December 29, 2015

Ikke konkurs enda.....

I dag hadde jeg og Leon fri, -men fordi jeg får en kontainer med møbler i morgen, ble dagen vår litt mer amputert enn planlagt, da mamma måtte skrive noen mailer, og ta 3-4 flere telefoner. 
Leon klaget ikke, for han har fått ny Lego til jul, og var mer enn opptatt. 
 Vi rakk heldigvis en tur ut i fineværet for å luftet storesøsterst kanin som er på juleferie hos oss, og spille litt fotball, før pappa kom hjem, og mamma ilte på jobb noen timer for å pakke nettordrer. Rekker jo ikke så mye i morgen, siden vi får møbler, så da valgte jeg å ta det i ettermiddag.
Det ER kjekt å få inn nye møbler til butikken, men det er så frustrerende å må sette opp alt av priser pga den elendige kronekursen. Om noen tror jeg tjener fett på disse møblene, får de sette seg ned og ta en samtale med julenissen. Redningen er å ha verdens snilleste familie som hjelper meg å losse gratis, samt rimelig lagerleie. Må innrømme jeg ser litt mørkt på denne bransjen om ikke valutaen forbedrer seg, men jeg er ikke den første til å å gå konkurs, det er iallefall jeg sikker på.

:)

Monday, December 28, 2015

Er du fornøyd med alt i ditt hus??

Jeg har definitivt ikke verdens fineste inngangsparti, -men holder meg godt nederst i middelklassen her. Vet ikke hvor mange kvelder jeg har snudd meg hundre ganger i senga, for å prøve å komme på en finere løsning, men innser at her må det profesjonelle til, selv da vil det ikke kunne bli fantastisk. 
Jeg har lyst å endre hele fasaden på denne delen av huset vårt, men i og med at det er ett påbygg, vil det nok aldri bli slik jeg ser på det som perfekt. 
Jeg gjør derfor det beste ut av hva jeg har, og konsentrerer meg heller om badet som skal knuses om få dager. Alt skal rives, -tak gulv og vegger, og alt blir nytt. 
Vi har utsatt dette i flere år nå, ganske enkelt fordi vi har vært så lei av å pusse opp, -og ta badet er heller ingen barnemat. Vi skal jo ha vegghengt wc, og da må den flyttes. Vegghengt do skal ikke være på yttervegg, er det noe som heter nå, derfor må do'en i dusjen og dusjen flyttes der vasken er, så vasken må på en annen vegg. Vi blir ikke ferdig på en uke, med andre ord..... ;)

Er huset ditt perfekt??



Sunday, December 27, 2015

Flytte??

Det er så vakkert ute nå når det har kommet litt snø, men jeg må si at tempraturen på julaften passet meg LITT bedre, med sine 12 varmegrader. Nå er det -3, og jeg liker meg best inne foran vedovnen. Selv om terrassevarmerne står på, blir det jo ikke i nærhenten de 28 graderne en får ved vedovnen.
Hver gang gradstokken kryper ned forbi 5 varmegrader, lurer jeg på hvorfor jeg er så steinhakke dum at jeg bor i Norge, men om en lister opp fordeler og ulemper med å bo her og andre steder, blir nok det enkleste bare å kle seg litt bedre.  Solen har heldigvis snudd nå, så vi venter lengre dager, og dermed også flere muligheter til uteliv. Det er ikke ofte jeg har ryddet i hagen på bittelille julaften, men det gjorde jeg i år!

I morgen er det jobb igjen, men det kommer atter noen fridager, og jeg har bestemt at butikken blir stengt fra 1-4 januar, pga varetelling og nettordre-pakking. Med en forkjølelse slengt over meg rett før jul, trenger jeg noen dager ekstra. Sånn er det bare! :)



SANNHETEN!!

 Det er Tre Nøtter til Askepott på tv, og ungene koser seg i sofaen i stua.
-Det var iallefall sånn jeg TRODDE det skulle være, da dette programmet bare gir meg max julestemning.
Dessverre er ikke mine unger helt slik.
-Mamma, vi har jo sett dette før!!
Så dette er virkeligheten hjemme i Paradiset 3.
Mindcraft!!!
Jeg rister oppgitt på hodet og fortsetter å henge opp julepynten min.....
More to come, from the crazy home!

Sunday, December 13, 2015

Sliten, konfliktssky og sover stående....

Her er man virkelig ikke en ivrig blogger, -og det er ikke med lett hånd jeg skriver noe her. Virkelig!

Saken er at det er lettere å bare legge ut fine bilder, og ikke skrive noe særlig, fordi det skjer så mye elendighet i verden. 
Hvor viktig er egentlig interiør i en verden der folk drepes, blåser seg selv til himmels, og flykter fra sitt hjem?!? 
Jeg bør ikke ytre mine meninger om dette, for uansett er det noen som ikke liker det jeg skriver, og jeg orker ikke noe styr. Tror jeg har blitt konfliktssky.... ;) 
 Derfor blir det bare en bitteliten oppdatering av hvordan det går hjemme i Paradiset 3.
Jeg har jobbet litt mye den siste tiden og er litt sliten. Innimellom så må jeg bare ha pause fra jobben, derfor har endel av mine juleforbredelser bestått av å sett alle 3 sesongene av den dansk-svenske serien Broen på min data den siste måneden. Måtte bare hvile bena og koble ut hodet.

Jeg har pyntet litt til jul, sett på at ungene har bakt julekaker hos bestemor, mens jeg selv hadde mest behov for å sove stående. De fleste av julegavene er bestilt på nettet, og har vasket hus mens jeg har snakket jobb i telefonen.

Det blir vel jul i år også, -bare håper den ikke kommer riktig enda, for en møbelkontainer er straks i havn i Ålesund, og jeg har vel ikke pakket inn en gave til egen familie....
 Ho ho ho....
Plutselig tilbake!