Tuesday, November 4, 2008

Pent brukt, men ubrukelig nakke til salgs.

Sitter i kaos-huset med varmepute på en verkende nakke, og med dundrende hodepine, og har innmari lyst å male....

Siden det ikke her hver dag jeg har lyst å male, kjenner jeg med ganske frustrert! Har prøvd Paracet, Linn-Massasje (søstra mi) og Andreas-akupungtur, uten særlig hell. Lurer på om jeg skal ta frem kjeva og gi nakken en omgang juling, for jeg er lei av den nå.

De siste dagnene har jeg lurt meg opp på loftet for å jobbe litt med gangen, mens Andreas jobber med stua. Gangen har jo vært frustrerende stygg så det skal ikke mye til for at den ser bedre ut. Nå har jeg sparklet, pusset og grunnet, samt fuget mellom alle panelbordene, og det er klart for maling. I tillegg trenger Andreas hjelp til å rydde plass til platene vi kjøpte til stua i dag, og så sitter jeg her....!

Grunnet ingen-nye-bilder-tatt-i-dag, viser jeg ett par som jeg har lastet over fra mobilen. (kvaliteten er så der.....)
Sinnsykt fin Riviera Maison, sko-kommode. Behovet for den her i Paradiset er STOR, men det var også prisen. Så selv om jeg har aldri så mye penger på kontoen, nekter samvittigheten min å legge ut nesten 10 store til ett sånt lite møbel.
Dette bildet kom jeg over på Orkanger før jeg solgte huset der oppe, (drev da og snudde litt på krona...) Angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte det, for da jeg omsider hadde bestemt meg, var det dessverre solgt....
Typisk Nina og må tenke over det meste før jeg kjøper. Gunnen kommer nok av en bitter erfaring med litt for mange impulskjøp.
(Hurra, nå begynner Nathalie å spille blokkfløyte...!!&%###***)
Ellers har jeg fått satt ned alt det jeg har hatt liggende av løk, men venter 210 nye tulipaner i neste uke. Gal som jeg er, så gleder jeg meg faktisk! Været har nemlig blitt slik jeg forventet høsten ville bli da jeg flyttet hit. 10 grader og bare deilig.
Nei, nå har jeg fått nok av varmepute og hodepine! Gir det seg ikke med litt jobbing nå, blir det en pille til og spasertur for barn på ryggen min!
Klem fra stae Nina.

10 comments:

 1. Huff,det hørtes ikke godt ut..Har nettop hatt skikkelig vondt i nakke og rygg og det var ikke godt :( Håper det går fort over så du får male og kose deg i huset!!!
  Lykke til!
  Klem Anne ;)

  ReplyDelete
 2. Nakke vondt er rett og slett pyton. Jeg føler med deg, og håper at den nakken din snart tar seg i sammen og blir snill igjen. God bedring ;)

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Her kjente jeg meg igjen!!! Bodde i Molde ett år mens jeg gikk på Kviltorp. Artig å se sida di!

  ReplyDelete
 4. Huff, huff....:(
  Høres ikke ut som du har det bra for tiden nei. Skal sende deg noen varme bli bra tanker :)

  Håper du blir frisk i nakken snart.

  Klem fra Gry Hege

  ReplyDelete
 5. Håper nakken har gått seg til.
  Hvis ikke får den ha god bedring.

  Husker du hun trondheims dama med de tre guttene, som hadde så lyst til å kjøpe huset ditt?
  Hun har vært på besøk her i dag.

  Benken jeg kjøpte fra Marita ble flott på stua. Skal ordne innlegg om den en av dagene.

  Klæm.

  ReplyDelete
 6. God bedring! Håper du snart er i full vigør igjen. Skjønner at du angrer på det bildet.. for det var fint! (Ikke for å strø salt i såret...)
  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 7. God bedring!

  Selv om jeg ikke tror et øyeblikk på at den nakken din er pent brukt :))) Det koster mer enn penger å pusse opp hus nr. 2 på kort tid.

  Tidligere hadde jeg nakke som krøllet seg ved enhver mulig anledning. For meg hjalp naprapat veldig, men hva som hjelper for en trenger jo ikke hjelpe for andre. Uansett er det noe jeg anbefaler.

  ReplyDelete
 8. Stakkars deg. Det høres ikke godt ut. Jeg har også sinnsykt lyst på den kommoden men den er for dyr, helt enig med deg. Men det er jo lov å ønske seg. God helg.

  ReplyDelete
 9. Selv om den kommoden var aldri så fin og praktisk var den desidert alt for dyr.

  Håper nakkevondtet har gitt seg.
  Det trenger du ikke opp alt anna nei.
  Klem.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)