Saturday, February 12, 2011

Sexpress kontra baksnakking!

Jeg har hatt en uke utenom det vanlige.
For uten kaotisk varelevering, anonym mail, betennelse i kjeven og frekke påstander fra konkurrent, har jeg hatt syk mann (les: "Dødsyk") og en datter som mener at anmerkning på skolen ikke betyr noe.
I det hele og det store tenker jeg at jeg i grunnen er heldig som ikke har større problem, -bortsett fra det med datteren da. Det kunne jeg gjerne ha vært for uten.
Nå har derimot mannen stått opp fra de døde, jentene dratt på bekymringsløs overnattingsfest hos venninner, og minstemann sover.
Riktignok skulle jeg ha besvart på noen mailer, men trenger litt helg nå.
Er fremdeles rystet over påstandene til en med en lignende butikk, og lurer på om det er konkurenter som sender meg anonyme mailer.
Spydighetene og kvalmheten regjerer i den kvinnelige bissniss-krigen, derfor anbefaler jeg jobber som mekaniker, anleggsarbeider eller murer for de som leter etter en spennede karriære. Der er sjikane og baksnakkingen  byttet ut med festlig sexpress, og høylytt promping.
Ukomplisert og deilig!

Jeg syns egentlig at sexpress er helt topp, men det er sikkert fordi jeg er så billig av meg. ;)
Derfor du finner også mye til OK priser i butikken min! ;)
PS lite sexpress her da, -heller mer fokus på barbering og sånn, for det hører liksom mer sammen med interiør, -eller eksteriør må jeg vel si.

Bildene i dag knipset jeg med lommekameraet på interiørmessa, og er av ting som vil komme til Paradiset i nærmeste fremtid.
Jeg blir ikke lei av å titte på disse bildene, og gleder meg til varene kommer.
-Ja, om en ser bort fra bæring, papp-eske haugene og rotet da.... ;)
Noe har allerede kommet også- jeg pakket ut varer til klokken var halv tre sist natt, og enda gjenstår det litt!
Disse store fugleburene, samt de hvite små metall-fuglene fikk jeg i går.
Og denne venter jeg på:
Jeg er i allefall sikker på at kundene mine ikke tror jeg plagierer varer og utvalg fra konkurrenten, og det er også kun det som betyr noe.
Kreativiteten er det fremdeles ingenting i veien med, -bortsett fra at det kunne vel passe godt med noen timer på lading nå.
So long!

32 comments:

 1. God helg og slapp av... høres ut som det er vel fortjent;) Mvh Maya

  ReplyDelete
 2. Hei Nina.
  Åhhhh, skulle ønske jeg kunne stikke innom butikken din for en liten titt, såååå mye fint du har. Men det er nok altfor langt for meg, desverre.
  Stå på Nina, du er tøff.
  Klemz Dunna

  ReplyDelete
 3. haha.... hev deg over dei .....
  klara det du - selv om det kan være tøffe tak av og til
  smil fra monika
  som liker litt sexpress i kvardagen - i fjøsen ;)

  ReplyDelete
 4. Barn er barn,og misunnelse er desverre en vanskelig ting å kurere..
  Høres ut som det er det visse lider av.
  Håper jeg snart får besøkt butikken din.
  Ellers gjør som du gjør Nina!

  Klem fra meg :)

  ReplyDelete
 5. Hei,hei.
  Kjenner til slike tilstander.
  Jenter/damer har alltid vært slik mot hverandre,misunnelse,sjalusi og baksnakking må vi bare leve med,dessverre.
  Derfor er det få jenter/damer jeg stoler på eller liker.Nei,da er det noe annet med gutter/menn de sier ofte som det er rett til deg og blir ferdige med det der og da.Vi har noe å lære av de der.Ellers er vel vi jenter/damer bedre enn mannfolka til det meste.Vi tåler vel en støyt og er vel ikke "dødens " av verken motgang eller litt sykdom.
  Datteren din er vel som jenter flest.Blir nok ei flott jente skal du se.
  Stå på og ønsker deg bedre dager fremover.

  Klem fra Ellen

  ReplyDelete
 6. Ja til mer sexpress på arbeidsplassen! Ha ha, litt manko hos oss også, på det ;P

  Fikk mange anmerkinger jeg med, men ble folk av meg også til slutt, så det går nok bra.

  Mvh Heidi

  ReplyDelete
 7. Drit i hva de andre sier, så lenge du sjølv veit ka du står for.. Det sa alltid min Farmor til meg når jeg var lei all baksnakkingen ifra de jeg ikke kjente en gang..!

  Jeg har det problemet også, og er såå lei. Men jeg hever meg over og nyter deriomt enda mere de gode vennskapene jeg har. Missunnelse er det alltid, og klart de missunner deg.. Du får jo det til Dame..

  Nei , stå på videre..

  Klem Birte

  ReplyDelete
 8. Hei
  Ikke gi deg jente!, er det ikke det Hanne Krogh synger så fint.

  Kjempeflott butikk du har, skulle ønske jeg kunne tittet innom men jeg bor så altfor langt unna.

  Lykke til videre og god helg!
  klem

  ReplyDelete
 9. Hei.

  Jeg synes det er trist at du møter slik negativitet. Du har en flott blogg, hvor du deler mange friske tanker med oss andre. Stå på!! Gleder meg alltid til å lese ditt innlegg.
  Klem Lena

  ReplyDelete
 10. Nina skjønne deg....tenk at du likevel holder ut i laaange nattestimes og blogger med et smil på lur - du er vel bare herlig!!!!Fortsett i samme stil - og så ser alt du har knipset bilde av så lekkert og fint og fristende ut at heldig er de som bor nær deg sier jeg bare!!!!!!!!!!Dumt med anmerkningen til jenta di,håper hun lærer...men det kunne vel også vært verre;snakket med en mor i går som måtte gå hjem fra jobb fordi hun gråt hele dagen - de to eldste guttene hennes skulket skolen:En annen mor fikk sønnen sin tatt i stjeling....nei,-det er ikke så greit å være mamma alle tider!EI heller samboer/kone - har selv en døds-syk mann som har halsbetennelse og holder på åå gå til! ;P
  Prøv å kos deg i helgen,slapp av og hent inspirasjon og energi som best du kan!!!!!
  toveklem:)

  ReplyDelete
 11. Så super flott blogg innlegg igjen. Så artig å lese. jeg sier som ei dame her oppe skrev. I oppveksten min hadde jeg jo flest guttevenner, da de var så enkle å ha me å gjøre. Det va ikke baksnakking å annet som hører med. De sa ting slik det var , å så var vi ferdig me det. Så neste dag da vi skulle leke sammens så var alt som vanelig igjen. mens med enkelte jenter så kunne du høre om det dumme du hadde sagt/ gjort flere mnd ettr at jeg hadde gjort det. Å siden jeg da hang mest med gutta (de va jo gale det å) så hadde jeg jo selfølgelig av gammel vane bare lagt med bak meg å glemt hele greia. Å huska slett ikke alt når de da skulle konfrontere meg flere mnd etterpå.

  Stå på min nye venn, du er som meg du ærlig å snill som dagen er lang ;) å tenkt slett ikke på konkurentene.
  Du har så masse nydelige ting, å i denne interiør verden me små nisje butikker vil man vell altid finne noe som er litt. Men vit at kundene kommer til deg for den du er ;)å fordi du tar inn så mye lekkert som man ikke finner andre plasser....du vet ka æ har sagt til dæ at i din butikk finn æ så masse fint. At å handle på moa / roseby .da skal man bare handle kle og ikke interiør ting for æ fant ingen ting... Men kom til din butikk då forlot deg mange kroner lykkeligere ;) hos deg er det enkelt å handle for man finner i grunn noe for en hver smak..... Ang annmerkninger ikke gøy i det hele tatt for man vil jo ikke at barna sine skal komme heim med det? Men ho e no litt større en en meg da æ kom hjæm med meldingsboka at .... Er grov i munnen sin i en alder av 8 . (phu e det ikke no lengere da) ikke bor æ i nord længer heller hihi. Å så va det no godt den færre samboeren sto opp fra de døde hihi ;) snakkes da søte snille goe Nina som slett ikke hermer etter andre men prøver å finne nye levrandører...slik som våga smykkene jeg har handla

  ReplyDelete
 12. Ta deg en velfortjent helg, og forsøk å ikke irritere deg over disse som sprer negativitet! Lettere sagt enn gjort, I know...

  Og la meg gjerne få vite det, om du når inn med argumenter til dattera ang anmerkninger! Møter samme holdning hos eldstesnupp, jeg også... er som regel lærernes skyld! Jada... :P

  ReplyDelete
 13. Hahahaha...jeg må bare le av deg.
  Håper alt løser seg!

  Klem,Hanne

  ReplyDelete
 14. Sååååååååååååå mye nydelig... Skulle ønske du hadde en filial her også...
  Trist dette med jente-kniving - den starter allerede i tidlig barndom og blir styggere og styggere i takt med alderen...
  Håper du klarer å holde motet oppe...
  Alltid mye lekkert å se hos deg.
  Hilde

  ReplyDelete
 15. Åpne nettbutikk daaaaaaaa? :) Drit i voksne mennesker som har det så usikkert og vondt i sitt eget liv at de bruker all energi de har på å prøve å dra andre som ikke har det sånn ned på sitt eget nivå..... Shais unt Drait som vi sier her i Namdalen :) hihi...
  Keep up the good work!

  ReplyDelete
 16. Nina jeg digger deg! Stå på! Små misunnelige mennesker finnes overalt,en får bare heve seg over dem. De er jo bare usikre og bitre. Nyter å lese bloggen din. Du skriver så herlig, og bildene fra butikken er bare rålekre!
  Skulle så gjerne vært innom en tur der.....
  Sukk! Bor bare så alt for langt unna.....
  Ønsker deg alt godt:-)

  Varm klem Kari

  ReplyDelete
 17. Stå på Nina, og hev deg over de som lirer ut av seg spydigheter og dritt! Det er DE som har et problem!
  Ta deg en velfortjent pause fra blogg og mail, og slapp av og kos deg!

  Jeg jobber i bygg og anleggsbransjen, men det er bemerkelsesverdig lite sexpress! *ler* Men så er det til gjengjeld helt fritt for intriger og baksnakking;)

  Og datteren din blir det nok folk av, slik som det har blitt av de fleste andre som har fått med seg anmerkninger hjem;)

  Stor klem fra meg til deg!

  ReplyDelete
 18. Du skriver levende og morsomt, rett fra levra, du byr på deg selv, ditt hjem, familie og kjeeeeempekoselige butikk. Klart at misunnelsen blir sterkere enn kjønnsdrifta hos noen. Det er ikke sikkert det er noen konkurrent som skriver anonymt, men sympatisører av konkurrenter. Hev deg over det. Alle her i blogglandia vet jo hva du står for, så det så!
  Ha en knallfin helg med selvpleiing:))

  ReplyDelete
 19. Pust vennen pust, la ikke de smålige ødelegge gleden over alt du har fått til. Blir egentlig satt ut at det fins folk som bruker så mye tid og innsats på å forsøke å trykke andre ned. tenk om de kunne heve seg selv ved "FRAMSNAKKING" istedet for.Snakke pent og respektfult om og til andre,eller ti stille i det minste om misunnelsen gnog!
  Å den vedkurven?????den tror jeg jeg MÅ ha;)) Quantacosta mange milliona???
  GO lørdagsklem fra anniken

  ReplyDelete
 20. Det er så mye frekke folk. Er de klar over det selv tro?!

  Ser ut til at du får mye fint i butikken din fremover :) Paradiset er absolutt et passende navn :)

  Kos deg i helgen - det er viktig å slappe av litt av og til :)

  ReplyDelete
 21. Det fine med den anmerkningen til datter di er at de som foreldre får snakka med jenta om det, og om ho synest det ikkje er noko å bry seg med, tenker ho nok over det du seier. (Forskning viser at barn høyrer på foreldra sine )
  No har nok eg meir kunnskap om det å vera foreldre/barn (arbeider med det), enn på det å driva butikk. Eg har lese fleire innlegg hos deg som får meg til å tenka på om det er sånn at det er fri konkurranse mellom butikker (som eg trudde det skulle vera....)eller om det er sånn at ein skal/bør innordne seg mange uskrevne regler for td. prising av varer, reklame osb.Høyrest ikkje rett ut for meg. Driver ein butikk, må ein tåla å bli konkurert ut....utan å angripa dei som av forskjellige grunner får det til. Misunning får ein halda for seg sjølv.
  Vart visst litt engasjert i dag...
  Lukke til Nina. Håper du har masse god støtte rundt deg slik at du kan holda på slik du meiner det skal vera !

  ReplyDelete
 22. Uff. At ikke all denne drittkastinga kan ta slutt!! Hva er poenget...?!?! Det er jo bare tåpelig. Synest du er kjempeflink Nina, og du har så mye fint i butikken din :-)
  Klem

  ReplyDelete
 23. Hei Nina.
  Jeg ler godt av den dødsyke mannen...har en selv;o)))
  Nei du får stå på og ikke bry deg så mye om det, selv om det ikke er like enkelt noen ganger. Og så når det gjelder barna våre så må vi nesten bare få håpe det beste hver dag;o))
  De blir voksne en dag de også, håper jeg iallefall;o))
  Klem fra kunde og blogger som får kritikk.
  Ann Berit
  ps. skal prøve å komme innom deg en dag denne uka(lønna kommer;o)))

  ReplyDelete
 24. Nydelig butikk du har ,med masse lekkre varer.. Stusset litt over at du ble beskyldt for plagiat da??? Det finns vel en viss mengde levrandører å handle fra så da må vel noe bli likt. Ikke bry deg om det du :O))) Du selger sikkert mer enn dem å da kommer missunnelsen inn ser du... Fortsatt god helg !!!

  ReplyDelete
 25. Hev deg over det Nina! Sånn er det når man er kreativ, blir oftes lettere for andre å ta det samme når man mangler den egenskapen!!
  Æ syns du e såå flink og gleder meg til å se listene jeg kanskje kjøper til hytten:)
  Klem fra Låvemor fra Frei!!

  ReplyDelete
 26. Kan ein sende anonyme mailar? Det betyr at ein må opprette mailkonto i anonymt navn? Så mykje styr for å kunne terrorisere anonymt. Merkeleg tilfredstillelse...

  Kjempefine bileter, hadde eg budd i nærleiken av deg hadde eg vore kunde ;-)

  ReplyDelete
 27. Hei:) You go girl !!!! Drit i disse mailene det er bare misunnelig derfor skal du stolt fortsette:) Hva koster et slikt fuglebur ? Fikk veldig lyst på et slikt
  Kos deg på denne lødagen uten bekymringer:))
  Klem

  ReplyDelete
 28. Av og til er eg jammen glad eg jobbar i eit mannsdominert yrke;)) Kjekke kara med ukomplisert humor som lika ei bestemt ung dame som veit ka ho vil;)))) Stå på Nina, vi e maaange som heiar på deg, du e berre rå, med eit pågangsmot som ein berre kan misunne (men treng ikkje vere ufin av den grunn)!!!

  Klem frå Ann

  ReplyDelete
 29. Ikke bry deg med drittslenging, har inntrykk av at det er veldig mange anonyme kvernulanter rundtom i blogglandia for tiden. Jeg fikk en gang telefon fra rektor...da hadde snuppa mi havnet i snøballkamp, og midt i krigens hete, hadde hun plantet en solid snøball midt i fleisen på en allerede godt hissig rektor som var på vei for å gi alle sammen annmerkning for snøballkasting....
  14 dager senere pepprer hun samme offer med grus, og mor fikk telefon igjen......heldigvis trives hun og er flink på skolen, men hun har en tendens til å plante begge føttene i salaten....:) Mvh Marina :)

  ReplyDelete
 30. verdens tøffeste snilleste mest omtenksomme venninde, smilet på lur og latteren løs. hvem er det jo det er Nina. Ikke rart de blir grønne vettu.;-)
  Bare et ord for slike og det begynner på B. Vet det blir vanskelig men jeg vet og du har bein i nesa, det gjør resten av dine trosfaste lesere også selv om de ikke kjenner deg slik jeg gjør.
  Respekt og vennskap er det du fortjener. Godt å få ut litt i blandt. keepit up goingen:)
  Og forresten jeg vil ha et stort fuglebur og en slik vedkurv.:))

  ReplyDelete
 31. Ikkje nødvendig å gå i forsvar heile tida Nina, dei er ikkje verdt tankane dine ein gong!!!
  Hanne.

  ReplyDelete
 32. Fra en som jobber i et mannsdominert miljø (og jeg har en mistanke om det har vært et ubevisst valg for å unngå all de intriger visse andre miljø har med seg) tror jeg nok jeg savner flere kvinnelige kolleger tross alt, men det er kanskje fordi jeg ikke har nære venninner som man aksepterer en slik man er....

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)