Monday, June 6, 2011

Motgang, -og "ny" butikk!

Den siste tiden har VIRKELIG vært en prøvelse!
Ikke nok med at man får inkassobrev fordi leverandøren ikke forstår norsk, og ikke kan rette opp sine feil, og at man smeller en blomsterkasse rett i bakken så jord og planter flyter over hele gårdsplassen og  oppdager rust på akeleiene, både skallerkål og hestehov i hagen, og noen ikke kan betale for seg.
Neida, når malingen akkurat har tørket på verdens styggeste, men skjulte varmtvannstank, er man da plutselig tom for varmtvann!
Min samboer har nemlig skult vår gamle, oransje varmtvannsbereder bak en kasse av MDF, og jeg hadde sparklet og malt etter alle kunstens regler, slik at alle skruehull var skjult. Slik hadde vi det i en natt.
Morgenen etterpå var alt vannet kaldere enn Pepsien i glasset mitt nå....

-Det er ikke mulig! At varmtvannstanken er gåen nå etter at Andreas har brukt en halv dag til å bokse den inne!
Vi har definitivt IKKE råd til å kjøpe en ny nå, -for vi venter hverken feriepenger eller skattpenger denne måneden, og oppussingskontoen er tom for øyeblikket.
Heldigvis fikk Andreas gjenopplivet den med å gjøre ett eller annet med sikringen bak dekselet på tanken, slik at det forhåpentligvis holder noen år til.
Det finnes jo morsommere ting å bruke penger på når man totalrenoverer ett hus enn en ny tank.....

Samme dag finner jeg dette hullet i dammen min.....
Har vært klar over at vi hadde en lekkasje, men at det var på størrelse med åpningen på en colaflaske, var noe uventet. Liksom ikke så enkelt å lage ett sånnt hull på en tykk, seiv PVC-duk som er nesten som gummi!
Andreas mener han skal klare å bøte det da, men jeg kjenner jeg er irritert på den personen som MÅTTE stikke ett eller annet metallspyd så hardt for å få hull i isen (sikkert slik det har skjedd) *%¤#&*

Rekner med at både skvallerkål og hestehov er borte fra hagen nå, -for dette er det verste ugresset en kan få. Skavllerkålen har kommet som frø fra naboens villnisshage, og hestehoven fra himmelen.
I tillegg har utenlandsk leverandør omsider forstått feilen og jeg har mottatt ett brev der det står at alt er trukket tilbake. :)
Men den aller største gleden er vel at jeg endelig har fått utvidet butikken min!
Riktignok med synlige skruehull på kassen til varmtvannstanken, men jeg er sikker på at skjuler jeg de, ryker tanken. ;)
Det jeg mangler nå er litt strøm, og noe listverk på dørveggen.
Varer mangler jeg ikke da.....
HATER sånne hyllereoler, men dette skal bli bod når butikken flytter ut, så det er grunnen til valget.
Når jeg flytter på uthuset blir det ikke sånne hyller! ;)
Godt å få plass til gardinene også.....
Disse hyllene er mer Nina.
Egenlagede hylleknekter og malt treverk.
Så og si hele denne veggen er avtagbar, da det er skap bak som skjuler ett røropplegg, og stoppekranen vår. (vanlig skapdør skjult i veggen, -står forresten på gløtt her, for den har ikke fått magnetlås enda!)
:) Er godt fornøyd, selv om jeg har jobbet nesten døgnet rundt i mange dager nå.
Fikk hvilt meg i går da, for da gravde jeg opp ett nytt bedd i hagen, og slappet av med en trimtur på Kammen etterpå.
Kroppen er jo bygd for fysisk arbeid, -det er hodet som får problemer! ;)

9 comments:

 1. PUH! Høøøgt tempo som vanleg, Nina? Oioi, for ei dama! :) Du imponerer stadig. Så kjedelig med motgangen, men så fint at det ser ut til å ordna seg alt! :) UTRULEG flott du har fått det i nye lokaler. Håpar eg ein gong skal på tur i nærleiken av deg, så eg kan stikka innom og snopa ;) Pass på håvet då! ;) og deg sjølv, oppi alle dine prosjekt.

  ReplyDelete
 2. Jeg begriper ikke hva du er lagt av, du får jo til alt. Du imponerer hele tiden med nye prosjekter. Når sover du, egentlig?
  Nå mærmer det seg, turen til å besøke deg. Gleder meg ENORMT.
  Klem Kirsten R.

  ReplyDelete
 3. Så morsomt innlegg ikke alt det gale som gikk galt men ja du skjønner forhåpentligvis hva jeg mener, godt ting ordnet seg etterhvert og må si innbyggingen ble flott... blir en slik hos meg på vaskerommet vårt etterhvert .. :-))

  Masse flotte varer ser jeg ..

  ReplyDelete
 4. kjenner til det med å sparkle og male igjen skruehull runde på runde(her til et vegghengt toalett)... tilsist malte jeg bare skruene (uten sparkel) og slik har de stått i mange år.....
  Flott butikk, du har fått nå. Mulig jeg stikker innom fredagkveld om du har åpent da (følger med på face ang åpn.tider)

  ReplyDelete
 5. SÅÅ lekkert det blir!!!
  Og så mye fine varer du har.
  Falt pladask for det lekkre skjermbrettet!
  Klem

  ReplyDelete
 6. Hei Nina :)
  Så flott butikken din har blitt ღ virkelig skjønt… og masse fine ting du har :) Likte den sjalusidør, er det den heter? – lurte på pris?

  Lurte også litt på de 2 andre hyllene (av de samme som jeg har kjøpt av deg før) er de solgt, eller har du de igjen?

  Jeg har ikke vært så flink siden jeg begynte å blogg med å skrive hvor jeg har kjøpt mine interiør ting og slikt, men har tatt meg selv hardt i nakken med dette i det siste :)) Fikk linket til deg i dag av en av de skjønne hvite hyllene som jeg kjøpte av deg for litt siden på bloggen min i dag, ikke så nært bilde i dette innlegget da! – men det kommer flere bilder og innlegg snart…. Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  ReplyDelete
 7. Uff, håper det ordner seg med både varmtvannstanken, ugresset og dammen din. Ikke moro når slike ting skjer.

  Kjempe flott butikk du har. Utrolig synd jeg bor så alt for langt unna... Men kan hende jegb bestiller noen småting av deg i posten etterhvert:) Hvor mye er det for de rosa englevingene og de lampeskjermene som er hvite/brune med broderi og blonder på?

  Legger meg til som fløger på bloggen din og facebook, likte bloggen din veldig godt:)

  Ha en flott tirsdag!

  ReplyDelete
 8. Nå KAN det bare gå en vei <3
  Tror du har både armer og bein av stål og hodet fullt av løsninger så jeg har troen på deg.

  Flott butikk du har!!

  ReplyDelete
 9. omg det skjermbrettet var fint. Hyyyl!
  Utvidelsen ble kjempebra. xer for den taken. Just det er en totalt unødvendig belastning. Ja og du ikke glem give awayen min da. Regner med du gjerne vil ha en rose til eller kanskje et armbånd/lysbånd :)
  Stor klem!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)