Thursday, July 12, 2012

Vinneren av Give-Awayen, samt litt nye bilder....

Da har jeg endelig fått tid til å trekke vinnere av Give-Away'en min, som jeg egentlig skulle trekke i går.....
Vinneren av vegglampetten ble Cecilie Åmås, og vinneren av putetrekket ble Ruth fra Sørlandet.
Gratulerer til dere begge!
Tusen takk til alle som har både skrevet hilsen, delt sidene mine, og ikke minst de som har hjulpet meg i å bli litt mer klok på hva jeg skal satse på i min nye butikk.  
(Dere må sende meg sin adresse på mail eller sms, -se info under profilbildet mitt her.)
 Min kjære har ferie nå, og dagene går derfor ekstra fort. Vi er bare hjemme, men det mangler ikke på ting å ta tak i, og i dag har jeg vært litt ute i hagen for å få litt skikk på den.
Det er mest oppbinding av planter, samt litt stussing av kanter, der gressklipperen ikke kommer til. I morgen kommer hagelaget i Molde hit en tur, og jeg skulle ønske at hele hagen var like flott som på disse bildene......
 Det fine med bilder, er at en kan knipse bare det fine, og snu ryggen til uferdige prosjekter og ripsbusker som skal flyttes.....
I tillegg har jeg også funnet ut at det er LETT å redigere bort hageslangen med det programmet på denne maskina. Haha....!
Jeg har jo fått meg sånn hendig slange som kveiler seg inn selv, bare man napper i den, -men hvor tror dere den ligger oftest?? Joda, utover plena!!!
 Revebjellene mine er utrolig fine nå, men dessverre så står de ikke så lenge....
Jeg lar de spre seg litt, fordi de er ett festilig innslag nå før liljene blomstrer.
 Ellers har vi hatt en snegle-aksjon her i dag, og bygda er nok kanskje ett par tusen snegler fattigere.
Selv har jeg sikkert drept 300 stykker, om ikke mere. De jeg ikke gadd å plukke tur-retur Hamnevika, tråkket jeg bare på. Veien ser ut som den er dekket med lapskaus nå.....
Skulle bare ønske at enda flere engasjerte seg i sneglekrigen, for det er så ille enkelte steder i bygda her at en ikke vet hvor en skal sette beina om en har på seg finsko.
Er det slik du vil ha det???

6 comments:

 1. Jeg pleier og ha et Pringles chips rør med havsalt oppi, da er det sååå enkelt og vippe dem oppi med plastlokket og ta kverken på dem. Og så er det jo godt og vite at for hver brunsnegle jeg tar så blir det ca 400 mindre neste år : ) Jeg har faktisk ikke hatt så mange i år.....
  Utrolig fine revebjeller hos deg! Og ellers veldig flott hage du har : )

  ReplyDelete
 2. Nydelige bilder! ha en fin dag Nina!

  ReplyDelete
 3. Så heldige vinnere!! :D Gratulerer til de :)

  Hagen din er kjempeflott! Her er det ikke mye blomstring å se akkurat nå, men like før med både roser, liljer og klematis :)

  Lykke til med krigen. Vi er spart her, har ikke sett en snegle, bank i bordet

  ReplyDelete
 4. Your garden is so beautifull.
  Nice photos.
  Jana

  ReplyDelete
 5. Så nydelig hage du har! Heldige er de som får komme på hagebesøk til deg. Det ser veldig koselig ut.

  ReplyDelete
 6. Er så enig med deg, blir så irritert av alle som ikke gidder engasjere seg i sneglene, men klage kan dem... bare vent om noen få år å d har blitt helt invadert av snegler... tar en rund i hagen hver kveld, og rundt utafor, er noen her, men ikke så mange... akkurat nå pusser vi opp badet og er hos mine foreldre, så jeg er med mamma et par timer hver kveld, vi plukker 200-300 stk hver kveld... vi går hele gata opp og ned i nabolaget, et par andre naboer engasjerer seg, men resta "ser" ingen... dem kommer ikke inn til tv`n heller da ;) Igår var d nema slug aksjon.. Elsker å se bilder og videoene fra hagen din... ser dem om og om igjen... engang skal vi få til en tur til molde... en vår tur så jeg kan kjøpe noen planter, eller sen sommer for frø ;)skulle gjerne hatt med den kjempe store hage engelen hjem å, men d blir vel litt væl d... god helg!

  Hilsen Linn, Sarpsborg

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)