Thursday, November 8, 2012

Er det MULIG?!?!

I dag hadde jeg det som vanlig dårlig tid for å rekke å åpne butikken. Jeg måtte til Årø og bytte bil, for jeg trengte arbeidsbilen for å tømme lageret med papp og paller etter i går. Så måtte jeg innom Bunnpris i Frænaveien for å skaffe noe nødvendig (les: sushi). 

På vei ned til butikken min havner jeg bak Fru Fiesta, som vanligvis pleier å gå til byen. I dag var det litt kaldt, så Fru Fiesta, har bestemt seg for å kjøre. 
Det er ikke så ofte hun pleier å lufte Forden sin, så derfor er det tryggest å kjøre i den samme hastigheten som hun spaserer i.... -Iallefall nesten.....
Siden klokken ikke er over 12 enda, er Nina RIMELIG morgengretten, og holder derfor på å KLIKKE i vinkel! Motkommende trafikk gjør det umulig å kjøre forbi, og det er ikke mulig å smøre seg med tålmodighet, for det var altså tomt for det i dag!
Heldigvis ser jeg idet vi passerer NAV at hun skal svinge ned i parkeringstunellen, for hun blinker tre kvartaler før, så jeg er altså kvitt henne 50 meter fra butikken min.
Fornøyd??
Ikke akkurat!
Jeg er egentlig sikker på at jeg er helt grusom i trafikken, men treg er jeg derimot IKKE! 
Det dumme med arbeidsbil med reklameskilt er at alle kjenner meg igjen, og det er liksom ikke så lett å bortforklare forbikjøringen over Bolsøybrua....

Ja, ja. Det ble ikke fartsbot i dag, så bedre lykke i morgen!

I morgen håper jeg at vi får knipset skikkelige bilder herfra:
 Dagslys er viktig når en tar interiørbilder, og dagslys er det jo lite med på ettermiddagen i vintermånedene.
Beboeren her har fått seg nye møbler i dag. Riktignok gamle, nyoppussende, -og er meget fornøyd.
 "Ikke vanskelig å se hvem hun der er datteren til!" Sa Nathalie da hun fikk se hvordan Charlotte hadde pyntet med duk, bilde og lysestaker på sitt nye nattbord. ;)
Nytt skap til lekene ble det også.
Men mer om det til helga! :)

3 comments:

 1. Hehe, skjønner godt at du blir frustrert over sneglemor på tur. Sitter på buss hver dag sjøl, og her forleden hadde de pusset støv av en pensjonert bussjåfør. Han kjørte sånn som gamle gubber gjør....full gass, full brems osv. Tror jeg fikk nakkesleng av den turen. Har hatt vondt i nakken siden.ååååhhh! Men, det blir vel bedre bare det går over;) Ha en fin dag!

  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 2. Folk som køyrer for seint er noko av det mest irriterande eg veit om. Eg er vanlegvis roleg til sinns, men i trafikken forvandlast eg til ein utolmodig hissigpropp. Dei klagar på dårlege vegar og meir trafikksikring kvar gong det skjer ei dødsulykke. Eg er sikker på at dersom folk hadde køyrt etter fartsgrensene så hadde vi unngått farlege forbikøyringar og møteulykker mykje meir enn idag. Sjølv utan betre vegar. Det var dagens politiske innlegg. Ha ein fin søndag.

  ReplyDelete
 3. Ha ha ha godt det ikke bare er meg som mener at enkelte ikke har noe bak rattet på en bil å gjøre... Kjempefint barnerom . :-) Flotte bilder.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)