Sunday, September 3, 2017

Vi får se hvordan dette går...

 Jeg er typen som definitivt mangler motivasjon og LYST til å trimme.
Ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg kan gjøre så mye annet på samme tid. Noe som setter mer spor liksom. Som å vaske og rydde hus, male en vegg eller stelle i hagen.

Har lenge snakket om å kjøpe meg tredemølle, fordi jeg ikke liker å gå ut i møkkavær, og fordi jeg tror jeg fint kan slå to fluer i en smekk da: Både se serie og trimme samtidig.
Det høres ut som den perfekte løsningen for hun som sliter litt med å sitte i ro, - mark i ræva, sier mamma. Men så er jo disse seriene på Netflix og Viaplay så spennende også, -og det er IKKE bra å gå rundt i huset med laptopen foran seg, fullstendig oppslukt. Har kræsjet både med dørkarmer, stolben og tvillinger på min ferd. Ikke bra!
Tredemølle med Netflix høres topp ut for meg.
Siden vi i grunnen har fult hus, og ikke plass til tredemølle enda (før vi setter i stand kjeller eller anneks) har jeg i dag gått til innkjøp av en snerten liten motivator, nemlig en dings som heter Fitbit, og som både måler mitt aktivitetsnivå, og søvnrytme. 
Jeg har ikke rukket å sette meg heeelt inn i saken enda, men fikk den på nå i kveldingen, og satte meg mål med minst 10 000 skritt om dag, samt trene minst 4 dager i uka. Litt lite kanskje, men jeg misliker å føle for mye press. 
 Fordi jeg ikke fikk begynt før klokken var over seks i ettermiddag, hang jeg selvfølgelig betraktelig etter i dagens mål, så etter at kveldens pizza var inntatt stakk jeg ut en tur. Andreas og ungene hadde satt på en film totalt uinteressant for meg som HATER aliens og slimete kryp, men de storkoste seg visst. Klokka var over ti da jeg gikk ut, men jeg rakk mine 10 000 skritt innen klokken var elleve.
Dette var fryktelig morsomt, syns jeg da. Har jo også vært på arbeid i dag, så den reelle dags-telleren er endel lenger. Akkurat nå gleder jeg meg til å fortsette.
-Så lenge det varer! ;)
Kan legge til at venninna mi fikk en sånn 12 juni, og hun har gått ned 8 kilo, og ser virkelig flott ut!!
(Vi følger hverandre på denne Fitbit-appen nå, så det er vel en sjanse for både litt konkurranse, men også motivering der)
Dagens bilder er av min overfylte butikk, siden selfies i treningsutstyr ikke eksisterer, og tviler på at det noen gang vil komme til å gjøre det!! ;)

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)