Wednesday, January 23, 2008

Dagens dilemma!!

Har egentlig en drøm om å se bra ut når jeg går her hjemme. Føler meg liksom ganske kjedelig og blass i forhold til alle hjemmeværende i filmer og serier på tv.
Jeg valser rundt i utvaskede kosedresser, som gjerne ikke matcher, store ullsokker og med håret i hestehale. Selvsagt bruker jeg ikke sminke når jeg går hjemme, og farge i ansiktet er alltid fraværende siden jeg hater å få sol i øynene.

Denne uken har kjæresten min fått installert web-kamera på PC'n sin i Molde, slik at vi kan ha video-samtaler, eller bare se hverandre. Jeg syns det er fantastisk godt å se han igjen etter halvannen ukes fravær, men problemet er å se seg selv....!

Hos meg henger speil stort sett til pynt, og jeg har såpåss mye annet spennede å se på, at å se på seg selv det gidder jeg ikke. Aner ikke hvor mange ganger jeg har mottat klager fra diverse venninner om at jeg ikke har helfigursspeil! "Fatter ikke hvordan du klarer deg uten!!" -så for litt over ett år siden, gikk jeg til innkjøp av ett. Rammen var jo så pen....! (det står i soverommet mitt i innlegget under)

Å oppdage hvordan en ser ut på web-cam til kjæresten, er en heller lite koselig opplevelse. Særlig når en er helt på trynet forelsket, og selvsagt vil se best mulig ut! Så i dag har jeg brukt en time på badet.

Nå sitter jeg her altså meg håret fortsatt i hestehale, (får ikke til å sitte å skrive med det hengene løst...!) rødmusset og delvis flassende ansikt, (etter litt vel mye peeling og klemming) blødende tå, (skulle skjære bort litt død hud...) og røde underarmer (særdeles sløv barberhøvel, siden den gode er med Andreas!)
Føler meg VIRKELIG vakker!!!

Tror jeg må frem med litt spakkel før kveldens chatt....
Andreas ser jo alltid like flott ut! Til og med når han er svett og full av sagmugg etter at han har felt ett tre i hagen min....
Ha en flott dag allesammen!

11 comments:

 1. Hm! Flott ja!!
  Men tror nok at for han er du flott også, samme hva!!
  Ha en flott og hyggelig kveld!!
  Klem!

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med sieren.

  Tror jeg vet hva det gjelder....

  ReplyDelete
 3. Det gjør du, vet du!!! ;)

  ReplyDelete
 4. Tullmus! Du ser da bestandig bra ut.

  ReplyDelete
 5. Hahaha - og jeg kjenner meg så veldig godt igjen :) Men, tenk - han elsker meg likevel!!! Jeg tenker at da er det iallefall ekte kjærlighet :))

  Men jeg pleier å angre meg fælt når vi f.eks drar ut på butikken, og disse smekre (uuunge) damene står der med lille handlekurven sin og smiler (!!!!) til min mann!!! Jeg løper gjerne bort og holder han demonstrativt i hånden. Grrr... Og så føler jeg jeg får disse ovenfra og ned blikkene, og jeg tenker tankene deres: "Hvor i all verden har en så flott mann funnet seg en sånn liten grå mus!"

  Uff, ja da angrer jeg bittert på at jeg ikke fjonget meg litt før vi dro avgårde... Men vi skulle jo bare full fart innom for ha et par pakker melk, jo...

  Hehe - fin og fjong foran web kameraet, du nå, tenker jeg :)

  Kos deg masse med din kjære :)

  ReplyDelete
 6. Må smile litt av deg og ditt dilemma, kjenner meg igjen i dette ja... Men sånn er det å være jente og forelska, me vil jo ta oss best mulig ut for våre kjære.
  Ha ein fin kveld.

  ReplyDelete
 7. Jeg må ihverfall innrømme at jeg merker TYDELIG forskjell på blikk fra menn når sminket-Nina går i gatene i byen i forhold til usminket-Nina.
  Hun er det ikke mange som snur seg etter, gitt! ;)

  ReplyDelete
 8. Han er nok fornøyd med hvordan du ser ut,og som du vet,det er de indre verdier som teller mest i det lange løp.Men selvfølgelig skader det ikke å gjøre det beste ut av det man har.Ønsker deg en fin torsdag:)

  ReplyDelete
 9. Du er vertfall søt som skryter(posetivt) så mye av kjæresten og er tydelig veldig glad i ham, og det går nok begge veier:0)
  Sikker på at han synes du er lekker på web hihi

  Jeg er også heldig, for både mannen min og jeg bærer preg av siste graviditeten, koser oss sammen med sjokolade i sofaen;-p
  Godt å ikke være trinn alene! hehe

  ReplyDelete
 10. Enig med Elisabeth Nina!
  Du ser alltid bta ut og har alltid gjort det!
  Og sånn du ser Andreas, sånn ser han deg - ikke glem det!
  Så opp med nesa, klapp deg på skuldra og smil :o)

  Men du? Kjenner meg igjen i innlegget ditt (hvisker)

  ReplyDelete
 11. Sikker på han elsker deg samme hvordan du tar deg ut i heimen :-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)