Wednesday, May 20, 2015

Heller vaske kjøkken, enn å betale regninger!

Det siste jeg gjorde før jeg gikk inn i går kveld var å vanne i hagen. 
Det var iallefall bortkastet....
I dag har det høljet ned, og dermed får huset litt mer oppmerksomhet. 
 Hver onsdag formiddag har jeg nemlig kontordag, og da syns jeg ofte det er greit å jobbe hjemmefra, for da blir jeg ikke forstyrret av noen. Da er det også greit å ta en pause med litt husrydding.
Jeg er ikke så innmari glad i å rydde hus, men det er sinnsykt mye morsommere enn å sitte å betale haugevis av fakturaer. Jeg og tall er likom ikke helt gode venner, da de har det med å hoppe og danse foran meg, og bytte plass etter at jeg har tastet de inn på dataen. Heldigvis står de ikke med røde tall, eller er forfalte for lenge siden, -tross mitt hat-forhold til de.
Papir er funnet opp for å tørke seg i rumpa med, NEMLIG! *ler*
Av store nyheter fra Paradiset 3 er at vaskemaskna igjen har tatt kvelden, og at mannen pent reiser fra hele vaskemaskinsreprasjonen i morgen, grunnet jobben. Heldigvis har han kjørt ned flere poser til svigermor, så jeg slipper å tørke meg med ullpledd etter dusjen. (Nei, jeg vasker IKKE håndklær for hånd. Det er ikke derfor de heter HÅNDklær! )

Kommer sterkere tilbake med blogging fremover, da jeg kan laste opp bilder ved å bruke nettverket til mobilen min. Fremdeles INGEN reklame for Telenor fra denne kanten :P

Vi blogges!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)