Monday, April 27, 2009

Flyttet ut....?

Hele familien har bodd utendørs de siste dagene, så huset er ikke helt blogge-vennlig akkurat nå.
Prøver å sope ihop det værste rotet når jeg går inn om kvelden, men er da så sliten i bena at det er best å velte seg ned i sofaen da...
Håper jeg ikke er alene om å ha litt jord og gress på gulvene i sommersesongen! ;)

Vi fikk i allefall gjort en hel del i går, og hele familien sto på. Andreas og Nathalie kjørte bort to hengerlass med metallavfall, og tvillingene ryddet kvist og stablet ved. Det vanker alltid belønning i sånt arbeid, og i går var det utrolig deilig med is i varmen.

Jeg fikk satt ned resten av resten av barrøttene fra Hageglede i potter og åker, men er dessverre skuffet over endel av staudene...
De må bare godta at jeg skriver en klage, og reklamerer på noen av varene. Å betale 70 kr for en Hosta på størrelse med en muselort!! Hmmm....

Nå i kveld kom det litt regn, og det er kanskje rart å ønske seg mer av det, for jeg har endel jeg skulle ha gjort innendørs. Som å listet den siste døra på stua for eksempel:

Ute venter beising på meg, og det er noe jeg IKKE har lyst til!!
Men huset ser så ille ut utvendig nå...! *sukk!*

Mer senere.....

10 comments:

 1. Hei Nina!
  Høres ut som om dere har masse å gjøre og at det er mye som har blitt gjort! Beiser dere huset om dagen? Vi skulle ha beiset vi også, er kanskje bedre å gjøre det nå enn nærmere sommeren, da er det jo bare sååå varmt å stå å beise hus! Det har jeg gjort før ja.. hihi.. Huset her er malt for bare 3 år siden, med maling som skal holde i 12 år. MEN jeg venter ikke på det. Jeg orker ikke den fargen de forige huseierene valgte.. ;) Så det er nok ikke lenge før vi beiser også!
  Ønsker deg noen fine vårdager, husk en liten pust i bakken også ;)
  Klem Beth

  ReplyDelete
 2. effektive dere er:) vi har også flyttet ut. å fått gjort mye utendørs. herlig med vår.. malejobb ja.. driver vi med også. jeg har mala garasjen i dag... strøk nr 3!! den skal bli HVIT:) begynner å bli bra nå... ha en god natt

  ReplyDelete
 3. Dere står på. Koselig å følge prosjektene. Du har så utrolig fin stue også!

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 4. Jeg vil også plante....surk

  ReplyDelete
 5. Ja, den Hageglede den Hageglede. Det er flere enn deg som er skuffet over dem har jeg sett. Vi som håpet at kvaliteten ville forbedre seg i takt med opprusting av nettsider ol, er vel blitt skuffet. Selv om de også leverer bra planter, synes jeg andelen av skuffelser er for høy.

  Og du står på som vanlig, er så imponert over deg Nina :)

  ReplyDelete
 6. Så gøy at du titter inn hos meg av og til! Jeg setter pris på dine gøye og fine kommentarer!!

  Og så flink du er som holder på ute! DER har jeg MYE å lære....!!!

  Kos dere og fremover nå blir ikke gulvvask prioritert nei...!

  Hilsen Ljo ;O)

  ReplyDelete
 7. Titta inn for å se hos deg. Ser du har full fart:)
  Nyyyt dagen også,
  klem

  ReplyDelete
 8. Mye å gjøre hos dere også... Her males det dagen lang! Men du har jo gyldig grunn til å ta det med ro, du som har en liten en i magen ;)
  Ha en fin kveld!

  ReplyDelete
 9. Skulle ønske vi var like flinke som dere til å ta initiativ ute i hagen. :) Syns bloggen din er kjempefin, og gleder meg til å følge deg videre. :) Ha en god dag!

  ReplyDelete
 10. Kan ikke være inne når det er fint vær. Husarbidet får være til det blir dårlig vær.

  Så fine fisker og dam du har:)

  Kos deg ute i sola:)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)