Wednesday, December 8, 2010

Når man tar bloggebilder....

Har tatt noen nye bilder av kjøkkenet mitt i dag, fordi de jeg hadde fra før ikke var helt presentable i større sammenheng (dere får se på fredag)
Derfor var det bare å rydde rent og knipse i vei...
Sparsomt med dagslys ute i dag pga snøbyger, men vi har heldigvis to vinduer på kjøkkenet så det ble nok lys.
Noen vil kanskje syns jeg har for mye dill på benkene mine, men det er ting vi bruker hele tiden, så for oss er det praktisk.
På den ene siden av benken er det te, sukker, kaffe og skjeer (og vannkoker-kranen) og den andre skjærefjøler, smørekniver og brødboks.
Innrømmer å plukke bort brødristeren før jeg tok bildene, -men det er fordi de skal brukes til mer enn blogging, ellers hadde jeg ikke brydd meg om det.
Når man rydder deler av huset for bildetaking, må rotet havne ett sted.....
Jepp, det var den andre siden av kjøkkenet! ;)
Legg merke til min gode venn to-komponents limen som ligger der og venter på at jeg skal knuse noe nytt! :)
Ha en flott onsdag!

20 comments:

 1. Nydelig kjøkken du har Nina, absolutt min smak ;)
  Liker veldig godt listene dine (nydelig)

  Ingrid Gomo

  ReplyDelete
 2. Bare en ting å si om dette, Nina.... NYDELIG!! :)

  ReplyDelete
 3. Haha, sånn er det når eg ryddar og, blir liksom ein sånn oppsamlingsstasjon ein eller anna plass, før eg liksom blir ferdig. Trur eg må manne meg opp og rydde i morgon, så kanskje det kan bli litt bloggebilder herifrå og...Har jo f.eks fått ny sofa ;-). Og så får eg jo straks nokre nye saker til badet ;-). Ha ei god natt!

  ReplyDelete
 4. Hihi du fant limet til slutt ja.
  Vel slik komfyr benken din ser ut nå ser nesten hele huset mitt ut for øyeblikket. Men nå har jeg hanka meg opp fra "kjelleren" og det er ikke rent lite jeg har fått gjort i dag. ( selv med feber) Synes ikke du har for mye på benkene jeg. En ting jeg hater med interiørblader er at husene slett ikke ser bebodd ut. Som feks strøkne kjøkkenbenker, benk foran kleskapet ( bare for å gjøre det vanskelig å ta frem klær?) eller fordi det så finest ut med en benk med masse dill på bildet? Tsk..
  lenge leve realiteten.

  ReplyDelete
 5. Kjempekoselig kjøkken, og kjekt å se at flere flytter litt på rotet :)) og syns at kjøkkenting som man bruker må stå lett tilgjengelig - fint satt opp er det, og passer fint inn hos deg...
  Oppsummert: hjemmekoselig ♥

  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 6. Hejsa Var lige på besøg igen på din meget fine blog....Næ hvor er det blevet smukt dit køkken :-)Altid en fornøjelse at komme forbi og se hvad du nu har lavet.Rigtig god onsdag til dig.Kram Danmark og Else Fogt

  ReplyDelete
 7. Kjøkkenet er kjempelekkert! Kan det være det samme jeg skal ha....? Faktum Ståt fra Ikea? Det med "rote-hjørnet" kjenner jeg godt igjen...(humrer for meg selv). Jeg samler alt rotet i en haug, så har det en tendens til å bli liggende, for så å flytte rundt....hehe. Skal bildene dine med i en konkurranse? Eller et bolig-magasin....spennende! Jeg lurer på en ting som jeg håper du eller en eller annet som er innom bloggen din kan hjelpe meg med. Hva slags hvitmaling skal jeg bruke på tak, lister etc.? Jeg har hittil brukt Lady glansgrad 40 og 80 fra Jotun, men herremin som de gulner! Spesielt i rom med lite lys. Sukk! Men uansett, kjøkkenet ditt er bare helt nyyyydelig, så det så! Ha en fin dag. Klem;)

  ReplyDelete
 8. Kos, kos, kos!!
  Litt enig med Lineca, det er så strøkent i hus fra interiørblar at jeg får dårlig samvittighet over mitt hus, gott du la ut den "rot" bilden ;o)=
  Venter spent på fredagen, hva sker da lurer jeg på
  Anna

  ReplyDelete
 9. Jeg synes du har et fantastisk kjøkken, Nina. Alt er så spesielt, og taklistene er praktfulle. Alle detaljer er så flotte. Viktig å ha tingene der du vet de skal være, det er jo ikke rot, bare flott organisering.
  Klem Kirsten Reinertsen

  ReplyDelete
 10. Så delikat! Jammen har du sansen: Bare hvite mugger på vindusbrettet. (Mugger i diverse farger blir lett kaotisk. Mange har jo DEN typen mugge-hyller.)

  Den delikate rosafargen som går igjen litt her og der på kjøkkenet ditt; bærre lekkert.

  ReplyDelete
 11. For et koselig kjøkken har du! Liker det veldig godt!
  Ha en strålende dag.
  Hilsen allesistgut :)

  ReplyDelete
 12. FOR ETT FLOTT KJØKKEN DU HAR, NINA!!!

  Lekkert!!!

  Hilsen
  Marianne

  ReplyDelete
 13. Kjempekoselig på kjøkkenet ditt Nina!!
  Jeg prøver å ha benkene strrrrøkne, men noen ting må bare være fremme . . Ikke lett det der !!
  Men men så lenge det ikke flyter over får vi være fornøyde !!!

  Ha en fin kveld !

  -maren-

  ReplyDelete
 14. Må bare si at kjøkkenet ditt er helt skjønt! oG JEG DIGGER AT DU VISER LITT AV ROTET også... hi hi hi
  Hilde

  ReplyDelete
 15. Kjøkkenet ditt er utrolig fint Nina!:)

  ReplyDelete
 16. Nydelig kjøkken. Liker det "sukkerbit" listen over. Nydelige detaljer! Vasken din er jo en drøm da. Gulvet ditt har vi lagt på loftstuen vår. Jammen er det flott! Fint du viser at du ikke har det helt trøkent du heller Hi,hi.. Er som meg..
  Ha en fin kveld!
  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 17. Nydelig blogg, her kan jeg sitte å drømme, rett å slett nydelig :))


  T:o)ve

  ReplyDelete
 18. Hei Nina! Nydelig hjem du har. Lurer på hva bildet, som du er så glad (over skjenken) heter? Evt. hvor man kan få kjøpt det?
  Har nemlig tenkt å ønske meg det til jul:-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)