Thursday, January 20, 2011

Dokost og interiørblogger på lykkepille....

Det er ikke alle dager som er like gode, det er vi vel alle enige om. Men det er også ett ordtak som heter; Som man reder ligger man, og det er jo klart at det er mulig å få mye positivt ut av svært lite.
Som jeg sier til samboeren når han føler seg blakk og ønsker seg garasje, (PS diger garasje) -at jeg ønsker meg knotter på kjøkkeninnredningen, jeg! (De vi har faller av for jengene er for dårlig. Biltema og skal bare repareres!)
Og når han fantaserer om å vinne milliarder i lotto, sier jeg at jeg ønsker meg mere fine natursteiner i hagen.....
Jeg syns at de små gleder er viktige.

For øyeblikket har jeg ikke helt tid eller overskudd til å gjøre det jeg har lyst til, fordi jeg bruker ca 7 timer pr dag på å besvare mailer, og når man har en smårolling som krever sitt i tillegg, blir det dårlig med tid til annet.
Øverst på min ønskeliste troner vel barnehageplass eller dagmamma. Bare noen få timer om dag hadde hjulpet betraktelig, slik at jeg hadde fått jobbet uforstyrret.

Men det var ikke meg selv jeg hadde tenkt å blogge om nå, -for jeg har det egentlig veldig bra, og har utrolig mye fint å se frem til i månedene fremover. Sliten, men lykkelig er vel en passende beskrivelse på meg nå.

Mitt og Andreas' første hotell-opphold sammen da kreativiteten til undertegnede var som normalt
En ting man merker når man er litt sliten, er at ting som irriterer en til vanlig, blir en større irritasjon enn ellers. Akkurat som en stein som ligger i veien for deg blir til ett stort fjell som du bare ikke makter å klatre over.... Sånn har jeg det nå.
Lenge har jeg irritert meg over at enkelte BARE har det rosenrødt.
Det er selvsagt enkelte bloggere jeg sikter til her.
Selv syns jeg så absolutt at en skal blogge om positive ting, og spre glede, men hver bidige dag, samme smørblide holdning uten pause blir for mye for meg. Særlig når en ikke gir av seg selv, og blogger om så absolutt daglidagse ting som vind og vær, mat og husarbeid.
"Se, det snør i dag, -å, det blir så fint og hvitt"
"Det regner og regner, og det er så flott for da blir det snart vår!"
"Å, så deilig det blåser i dag, ingenting er som å tørke klær i kuling!"
-Ikke noe vær er dårlig, fordi i denne lille boblen, eksisterer det kun glede....
For når en klarer å finne spenning med å sortere sokker, da syns jeg kanskje det blir for mye lykkepille.

Noen bloggere har jo blogget i mange år, og jeg syns enkelte (inkludert megselv) ofte går litt tom for ideer. Fornuften i meg sier at når jeg ikke kommer på noe skikkelig, skal jeg holde meg unna å blogge om den sjarmerende, gamle dokosten jeg kjøpte på loppemarked, eller kurven med drivved som står til pynt ved siden av verneskoene mine. Det går an å ta ett par dagers pause!
(For orden skyld så finner du ikke annen drivved her i huset enn i kassen med julepynt fra 90-tallet som jeg ikke har orkelt å sortert enda.)
For det er dette overfladiske jeg er lei av. Når man ikke når ned i dybden, men bare ligger å plasker i overflaten. For man kan ikke si at man totalrenoverer ett hus nå man bare maler noen lister og en vegg!

Hadde forresten en intressant samtale med en kunde her i går, der vi begge var enige om at mangel på tips og veiledning angående normer og byggeskikk er temmelig fraværende i denne bloggeverdenen. Så når interiørbloggeren maler og dekorer sitt koselige hjem, nevner hun ikke at hun har to par ullsokker og tøfler på bena fordi hun insisterte på å bevare de gamle tregulvene, og fryser bena av seg.
Og i det perfekte bloggehjemmet der alt er positivt, er det jo aldri kaldt fordi man tenner så mange vakre stearinlys som gløder så varmt i mørket, og kaster skyggene opp etter de håndmalte veggene.

Nina derimot, har brukt en formue på Glava, men fryser alikevel såpass at bloggeleserne hennes kommer med hjemmestrikkede ullsokker til henne i gave. ;)

Nei, jeg maler ikke min verden rosenrød, selv om rosa er en av favorittene, og jeg innrømmer glatt at noen dager ikke er kreativ som andre. Men jeg trives stort, -i allefall når jeg har det jeg trenger til å gjøre jobben min!
I går slet jeg litt, for jeg satt her med flere pakker som skulle sendes til blogglesere landet rundt, men var tom for pakketape. Samboeren skulle innom Rema på vei hjem og kjøpe med seg noen nye ruller, men han ringte etter at hadde vært der, samt på den ene lokale butikken her, og fortalte de var tomme. Siste sjanse var oppe på butikken her, men av alle ting så var de også utsolgt!
Eller å ha klaget min nød på Facebook kom min kjære Idun (venninne og sambygding) med en kommentar at hun skulle stikke innom Maske etter at hun hadde vært på trening, og kjøpe tape for meg. Så skulle hun komme hit og ta med både meg og pakkene opp på butikken slik at jeg fikk sendt de før postavgang halv fire. (Jeg er uten bil for tiden, da arbeidsbilen til samboeren ikke ville kjøre inn i 2011, og Andreas bruker selvsagt min bil på jobb)
Idun kjøpte etter mitt ønske en kartong med 10 ruller samt en dispenser for disse, og vi fikk både tapet og postet.
Så kom mannen hjem.
Av alle ting så hadde jeg glemt å fortelle han at Idun skulle hjelpe meg, så nå sitter jeg her med 20 taperuller og 2 dispensere, -men er nå tom for pappesker......

Så nå kan jeg glede meg over å kunne tape omtrent hva jeg vil, men irriterer meg fremdeles over manglende skapknotter!
Kanskje jeg skal tape de på plass?

40 comments:

 1. Hærlig, med tøfler og pakketape i håret, esketom og knottefrustrert - *nuss i panna* Sweet dreams, Ninan. ;) Ny dag i morgo med nye og gamle, gleder, frustrasjoner - heeeeey, no trur eg juggu det snør igjen hurra! ..Eller...kanskje ikkje? Vel, det oppdager eg fort nok i morgo tidleg!-hegeklem-

  ReplyDelete
 2. Har iallefall fått tips i bloggverden (les Emmeline) på kor ein kan få tak i varme, tova tøfler når ein har kaldt golv, og det er jo bra! Har kjøpt tøfler til heile familien! (Har gamle golv, delvis lite isolasjon, og masse telys) Er heilt einig, det er rimeleg rosenrødt i enkelte bloggverdensdelar, men eg trur rett og slett ikkje på dei! Patetisk er vel ordet... men alle eig sine bloggar, og vel sjølv korleis dei vil framstå, så må vi nok berre godta. Heldigvis kan vi velge kva vi vil lese og....

  Det er jo ein kunst å finne balansen på kor mykje ein vil dele og korleis det skal formidlast. Syns du er flink til å komme opp med nye tema, variere, og komme med tankevekkarar og litt kraftsalver innimellom, og ellers ei fin blanding av grå dagar og solskinnsdagar. Det gjer bloggen din spennande.

  Eg for min del ventar på å få nytt kamera i hus, då skal det bli litt meir svung over bloggen (trur eg).

  Du går iallefall ikkje tom for tape dei første dagane, så då kan eg glede meg til pakke om litt ;-)

  ReplyDelete
 3. Nje, jeg syns at man skal kunne blogge om akkurat det man ønsker, å noen ER jo positive hele tiden uansett hva det er, jeg jobbet med ei slike ei, var til tider utrooooolig irriterende, men hu var bare sånn :)

  Selv prøver jeg å finne den balansegangen der for hva jeg kan/vil dele og hvor mye av det negative jeg skal gidde og ta opp på bloggen.. Jeg gidder ikke spre negativitet rundt meg derfor skriver jeg stort sett om det positive, for ja: jeg LIKER vinter og jeg LIKER snø. Jeg LIKER høsten og regnet som pisker mot vinduene, jeg LIKER og tenne lys.. men, det vil ikke si at jeg LIKER glatte veier, sørpe, gjørmete hager, ekstremkulde og soten som kommer på de FINE hvite veggene JEG har malt ;))
  Men det trenger jeg jo ikke skrive?

  Syns folk skal få dele det de vil, å kanksje de vil dele bare det positive for og få ett pusterom? at de bruker bloggen sin som et fristed der de legger fra seg det rotete kjøkkenet, unger som hyler og en gubbe som ikke klarer å sette ting i oppvaskmakinen etter seg, legger dette vekk og heller fokuserer på det positivet :)
  Tror det kan være en god ting jeg!

  Dette ble vist lengere enn ment,
  men hadde vist endel på hjerte ikveld ;)

  Ha en fin Torsdag,
  Klem Jatte♥

  ReplyDelete
 4. Er i grunn enig med henne over her jeg Nina :) Jeg kan f.eks virke veldig rosenrød i min blogg, Men da er det faktisk også fordi at jeg føler det slik den dagen. Nå har jeg flere positive dager enn negative, Derfor blir det en del positivt. Å i min verden er jo det bra :)Dette er jo også noe jeg bevisst har prøvd å endre i min hverdag. Har ikke alltid vært positiv! Hehe ;) Hvis jeg har noe negativt å si, Prøver jeg heller å la være å si det. Noen ganger koker det selvsagt over - Å da merker de rundt meg det også! Inkludert Facenook ;)

  Alle er vi forskjellige. Det er hvertfall sikkert! :)

  Nå bare MÅ jeg legge meg!! Klem fra vimseguri'a som er servise-frelst ;)

  ReplyDelete
 5. for ett bra innlegg! skikkelig god lesning på en morgen som bare ikke er tipp topp overhode! Kjenner meg igjen i det du skriver, og verden er da på ingen måte rosenrød. så hvordan disse andre "hæppi"bloggerne kan være så positive er meg en gåte.
  Bra du har nok tape da, måtte le da jeg leste slutten:)

  Håper du får en fin torsdag!

  ReplyDelete
 6. Må lige her først sige...Sikkke et flot indslag og ikke mindst rigtig.Selv er jeg jo ret ny i blog verden.Lom på fordi jeg så gerne vil vise frem hvad jeg kunne.Men må også sige at men hurtig kan blive revet med og pludselig uden at opdage det sidder man foran computeren i mange timer for fornemelsen af at man skal ligge noget nyt eller et indlæg ind helst hver dag og nogen gange flere gange om dagen.Har været stor.Så det med at man holder et par dage fri til den verden der findes udenfor blogverden er helt ok.Som manden min siger om mange af disse blog når han sidder og kigger over skulder bor der mennesker i disse huse?Her har jeg en fornemmelse af at rigtig mange er sponsoreret af stor firmaer mod at de ligger ideer og fremviser deres ting.Selv er jeg en af dem der har sponsore men her er det udlukkende for at give mine læser en gave i ny og næ og alle mine Give away er sponsoreret.Dette var ikke noget jeg drømte om da jeg blev blogger men kunne hurtig se at ingen vil kigge forbi en blog hvis ikke man kom med noget mange af de andre gjorde.Min holdning er man skal huske at have hjertet med og ikke lade sig rive med hvis det ikke er noget man kan stå inde for.Nå nok herfra for kigger lige på klokken og tænker på hvad jeg besluttede igår og det har jeg allerede brudt er jo her inden kl. er 8.00 alt for tidligt.Kram og rigtig god dag til dig og dine kære og super med dette indlæg fra dig

  ReplyDelete
 7. Hei!
  - you made may day .....
  jeg må si jeg lo høyt for meg selv da jeg leste innlegget ditt, du har virkelig et poeng, og jeg må si jeg har lurt litt på hvordan alle bloggere har verdens heligste unger og vidunderlige menn ,.....
  litt sånn dukkehjemaktig blir det jo :-)
  Jorunn

  ReplyDelete
 8. Hei! Jeg er innom bloggen din hver dag, men har aldri kommentert før. En av grunnene til at jeg digger din blogg, er at du skriver om hverdagen slik den er. Alt er jo ikke rosenrødt hele tiden! Man føler deg jo nesten misslykket og deprimert når man leser alle disse hyper-positive bloggene.. Stå på Nina (føler jo nesten at jeg kjenner deg :-)!! Morsom og usminket blogg og et nydelig hjem du har!! Klem fra Marianne

  ReplyDelete
 9. Jeg er helt enig med deg der, Nina! Derfor har jeg din og Emmelines blogg som favoritter, for hos dere får man det mer rett fra levra, og med humor!
  Problemet om man leser for mange altfor positive blogger, er jo at en føler at en selv ikke strekker til i d hele tatt. Ikke alle orker full jobb, aktive barn, trening, venninnebesøk, hjemmebakt til alle måltid og hele huset strøkent!

  Ellers håper jeg på mer påfyll på kontoen(og mindre regninger) så jeg kan ta en tur til den morsomme butikken din igjen!
  klem, prusseluskan

  ReplyDelete
 10. Jatakk til tips om glava og byggenormer, sier jeg. Eller om skifte av enkeltflis på baderom uten å ødelegge membranen(som jeg har skrevet om og stadig vekk får treff på).

  Det er fint med også den praktiske siden av romantikken, og jeg liker også å se at det er et menneske med ups and downs bak bloggen, ikke bare et glansbilde ... Og jeg liker "gjør det selv"-tips og renovering av møbler... Kanskje spesielt fordi at sånt kan også jeg som ikke-hvit og ikke-shabby også bruke.

  PS - nå slipepr du å bekymre deg om tape for en stund. Dersom du nå gjør samme stuntet med pappesker også ... ;)

  ReplyDelete
 11. En strålende flott og 100% ærlig blogg, Nina. Livet er ikke bare rosenrødt, det kan jeg skrive under på. Og du skriver så herlig og gir meg ofte en herlig latter, selv om jeg akkurat da har en litt dårlig dag. Nå leser jeg veldig få blogger, jeg holder meg stort sett til din, og den gir meg så mye glede, som jeg har nevnt før. Så stå på du, og blogg om akkurat det som du har på hjertet. Det er jo derfor din blogg er så spesiell. Jeg synes det er en del tips i Vi i Villa ang. mange byggespørsmål. Bare et tips. Ha en god dag, Nina, og jeg gleder meg alltid til nye blogger fra deg.
  Klem fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 12. Hei og hå, lo godt av innlegget ditt ogspesielt etiketten du har lagt den under; ytringsfrihet. Regner med det var godt å få det ut, og herlig å høre at andre også har dårlige dager. Jeg blogger lite da,og det vet vennene mine. Tenker ofte har jeg er provoserende happy.... Fine bilder av soverommet ditt, ps er gardinene
  t ilsalgs? Hehe, kødda. Ha en strålende tapedag, lykke til med eskene:-) klem, Marianne

  ReplyDelete
 13. Veldig godt innlegg!
  Flott blogg du har, fortsett slik!

  Klem Charlotte

  ReplyDelete
 14. Tror faktisk jeg er litt uenig med deg... Bloggen er som du sier privat og da må man jo få lov til å skrive akkurat hva man vil? Man kan på en måte ikke klage på hvordan livet til andre er uten å kjenne noe mere til hvordan de har det? Kanskje det ligger noe annet bak denne rosenrøde gleden og at bloggen er en måte å prøve å få seg selv til å se lysere på ting?

  Selv skriver jeg veldig lite privat, men det er kun fordi jeg ikke ønsker å utlevere meg til hvem som helst...

  Er jo litt rart å klage på at andre skriver stygt om sin egen blogg når man inndirekte skriver nedlatende om andres...?

  Bloggeverden er stor. Det er ingen som blir tvunget til å lese noe man ikke vil. Jeg leser din blogg ofte for å få litt variasjon i det jeg leser og det liker jeg. Fortsett sånn, være litt anderledes enn andre :)

  Klem Kaja:)

  ReplyDelete
 15. HELT ENIG NINA!!!
  føler jeg er den eneste som blir litt lei av alt det rosenrøde "pjattet" rundt omkring på alle bloggene (spesielt hos store interiør-bloggere)!! det hadde vært så utrolig HERLIG å lese om disse "perfekte" bloggernes egentlige liv, og gode og dårlige dager... som ALLE har!
  Er faktisk blitt lei noen av de bloggene jeg tidligere elsket fordi det blir så overfladisk, og rosenrødt hver bidige dag. Man blir jo lettere deprimert, og kan få det for seg at man er den eneste i verden som ikke har et perfekt liv..
  VELDIG bra at du tar opp dette Nina! hver gang jeg prøver ta opp noe slikt, så er det full krig og støtte fra med-bloggere med en gang!!

  ReplyDelete
 16. Hihi...jeg svarer her også jeg og jeg er helt enig med deg om at mange virker rosenrøde:) men så er det ikke så lett å skrive ned frustasjonen sin heller. Ikke alle er like flink å skrive som du:) Jeg har i flere dager nå gått og irritert meg over mye, men får det ikke ned på papiret...eller på pc`n heter det vel:)

  Du skriver bare så bra :)


  klem fra Ann Elin

  ReplyDelete
 17. Det er så sant som du sier, det er vel ikke rosenrødt i alle bloggehjem. Alle har vi vårt å dra på. Noen har mer enn andre. Men kanskje flere er som meg at de er skeptiske for er å utlevere mann og barn? De har vel ikke akkurat bedt å få brettet ut livene sine på mammas og konas blogg ;-)

  ReplyDelete
 18. Hei Nina.
  Livet er alt annet enn alltid rosenrødt...
  Vi har alle vårt og slite med selv om ikke alle "viser" det på bloggene.

  Det finnes ikke en oppskrift på det perfekte liv!!!!!

  Ha en toppers dag tross alt.
  Klem

  ReplyDelete
 19. For et deilig innlegg:) Du er som vinen, blir bare bedre og bedre.
  Jeg tror jeg vet en av de du hinter til og jaggu har hun det helt perfekt i dag også. MAKAN!
  Jeg har det ikke bra hver dag, men det har vel ingen. Men jeg er lykkelig, det er bare ikke alle dager som er like og det er sunt!

  ReplyDelete
 20. Heisann.
  Når det gjelder meg og min blogg så prøver jeg stadig å gi bloggen min litt dybde ved at man skriver litt om hva man FAKTISK mener om ting og tang, men andre dager så har man rett og slett ikke så mye og si. Og noen dager er man bare lykkelig og vil si det til alle. Men det er jo sånn det er.. det går opp og ned. Har selv sluttet og lese mange avde bloggene som jeg følger blir litt kjedelige i lengde. Noen ganger titter jeg på bildene og hopper over teksten.. huff fælt og si :)

  Leser støtt og stadig bloggen din for å få meg en latter (over hvordan du legger frem dine frustrasjoner). Du skriver veldig godt og jeg kjenner meg stadig igjen. Fortsett med det!

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 21. http://kafjordolga.blogspot.com/

  Vel verdt ett besøk :-) Kjempemorsom og usminka!!

  ReplyDelete
 22. Dagens blogg innlegg var akkurat det jeg trengte...!! Mens jeg kjørte til skolen for å hente dattra mi i dag,tenkte jeg på dette...at alt virker så rosenrødt i bloggverden....kan ikke skjønne at folk har det slik hver dag...i såfall ligger jeg langt etter når det gjelder div husmor syssler...!! Føler meg litt bedre nå da ;)

  ReplyDelete
 23. TUSEN TAKK, du er berre herlig! :D
  Klem Tonje

  ReplyDelete
 24. He he he.. Kunne ikk vært mere enig med du:-)
  Livet er ikke rosenrødt, det kan jeg skrive under på!!
  Klem Birte

  ReplyDelete
 25. Det som er fint med blogger, er at en velger hvilken en selv vil lese.
  Jeg gidder iallefall ikke og lese blogger om vondt her og der, sure unger og umulige menn osv.
  Jeg har selv valgt og skrive posetivt i bloggen min,selv om livet mitt er langt fra rosenrødt. Men hvor mye skal en utlever seg selv og familien,må være opp til hver blogger, synes jeg.
  Klem Synnøve

  ReplyDelete
 26. He-he...flott innlegg!
  Mon tro det er sånn glansbilde-liv fordi det er interiør-blogger????
  Der skal jo alt være så fint og så flott og inspirerende...! Jeg har nemlig oppdaget at noen av disse bloggerne har flere blogger! Oppdaget det ved en tilfeldighet..litt skjult på bloggen har det stått: se min andre blogg.. Og DER har hverdagslivet blitt brettet ut, ja...! Jeg prøver i min egen blogg å lage litt alternative innlegg...fordi jeg bor i leid, møbelert hus, ingen interiør-butikker her, ingen mulighet til å ha det slik som jeg ønsker det i heimen, finnes heller ikke brukt-markeder, og norges dyreste porto er det hit...så nett-handel er utelukket! (mer enn dobbelt så dyrt som på fastlandet.) Jeg begynte å blogge før Sjuskeline...men jeg er ikke så flink med ord som henne, antagelig derfor jeg ikke får bli medlem hos NIB, he-he.. (har søkt om medlemskap 2 ganger!)Nåja...morer meg med det lille jeg får til, med mobil-kamera og minimale data-ferdigheter! Jeg er kjempe-fan av bloggen din, Nina! Stå på videre!
  Stor klem fra Ninni :-)

  ReplyDelete
 27. Hei Nina.

  Dette måtte jeg bare kommentere:)
  Er ikke uten grunn at dette er favorittbloggen min! Det er så befriende å lese dine varierte innlegg, med hele spekteret fra enorme mengder inspirasjon til noen smuler frustrasjon:) Kjenner roen senke seg litt, og innehar følelsen av ikke å være en helt totalt mislykket person med sykt unormale barn! Tankene mine gikk litt tilbake til innlegget ditt med Leon og stempelsverten, som jeg leste med den største fornøyelse:) Ikke det at jeg frydet meg over dine svartflekkede tekstiler, for all del, men over det du faktisk publiserte: en strålende fornøyd og nydelig liten gutt som gjør AKKURAT det sannsynligvis alle barn gjør når de får tak i noe de ikke burde. En av livets realiteter. Som min yngste pode da han var to år og fikk 5 minutter til rådighet med en (dengang) 2,5 kilos pose med hvetemel...ikke ett eneste sted på kjøkkenet hvor det ikke var mel/melstøv! Og lim fungerer ikke til å vaske bort noe som helst med:) Noen ganger kan man ikke annet enn å smile av det der og da. Andre ganger går det gjerne noen timer -eller år, før man kan kjenne at det napper litt forsiktig i munnvikene:)

  Må heller ikke glemme å nevne meg selv da -den perfekte husmor som jeg er! Jeg lager mat og baker fordi jeg må, vasker hus og klær fordi jeg må, duller og steller og fikser og hjelper fordi jeg må. Og jeg jobber for å kunne ha råd til overnevnte aktiviteter.
  Noen ganger synes jeg det er helt ok, andre ganger hater jeg det. Noen ganger er jeg flink og gjør en hel masse, andre ganger er jeg sliten og lei og gidder rett og slett ikke å gjøre en dritt. Da begrenser dagens gjøremål seg til å lukke døra til vaskerommet og å steike kjøpepizza eller pytt-i-panne til middag. Om det føles noe ålreit? Nei det gjør ikke bestandig det, men sånn er det bare noen ganger:)
  Og så dagens værrapport: strålende sol og skyfri himmel. Så utrolig nydelig. Ja, for det er jo det, men like fordømt: jeg fryser, bilen fryser, varmepumpa krever overtid, veden er snart brukt opp og strømregninga kom på over 5000. JIPPI!

  En hel masse forståsegpåhilsener fra Connie med te-krukke;)

  ReplyDelete
 28. Et friskt innlegg fra deg. Men de som blogger må få blogge om det de vil, så er det opp til andre om de vil lese det.
  Vi har alle våre favoritter:)
  Hehe..ingenting er som å tørke klær i kuling:)) Jeg bor ved havet og hadde jeg hengt ut klær her, måtte jeg ha henta de i nabobygda:))
  Ha en fin kveld:)

  ReplyDelete
 29. Hei!!

  Er litt enig med alle herinne...frisk med en god diskussion (staves det så?).
  Jeg vet ikke, prøver skikkelig hardt å tenke positivt, men noen ganger er det ikke så lett. Kanskje sånn vi mennesker er, trenger å lufte litt innimellom?!

  Uansett, håper du hatt en superdag!
  Klem Anna

  ReplyDelete
 30. Tusen takk for alle de innholdsrike kommentarene dere har kommet med her! :)

  Må tilføye en liten ting er at en av bloggene jeg jevnlig besøker som har verdens kjedeligste og teiteste tekst, har kjempefine bilder, -derfor besøket! :)

  ReplyDelete
 31. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 32. Så enig så enig Nina!
  Det handler jo ikke om at man må få blogge om det man vil.. Det kan man jo! men det er som en trendgreie.. Ingen tør blogge om det virkelige livet fordi ingen andre gjør det.. Og det er jo ikke snakk om å måtte utlevere seg og utbrodere negative personlige ting,selv om man blogger om det virkelige livet! litt mer dybde...litt mer
  virkelighet..er ihvertfall det jeg ønsker meg!

  ReplyDelete
 33. Skjønner hva du mener.

  Samtidig så orker jeg ikke å skrive for mye negativt, eller om det som ikke er så bra...Egentlig skriver jeg ikke noe personlig i det hele tatt. Hvorfor? Fordi at de dagene jeg føler meg negativ eller rett og slett ikke har det så bra, ja da føler jeg ikke for å blogge. Og fordi at jeg vil inspirere og inspireres mtp interiør. Folk trenger ikke å vite at nå har vi vært syke, eller at jeg har pengeproblemer, eller kranglet med mannen eller ungene. Jeg føler ikke for å utlevere slike detaljer. Men vi har jo et liv for det. Jeg har vel i min bloggekarriere (på tre og et halvt år) nevnt noen ganger at det f.eks ikke alltid ser like pent og ryddig ut bak fotografen. Men hvorfor skal jeg vise det? Det er ikke nødvendig, folk skjønner vel at man ikke har det striglet til enhver tid? Eller gjør de ikke det? Jeg tenker iallefall aldri over at et hjem er for godt til å være sant. Siden jeg rydder før jeg tar bilder, regner jeg med at andre gjør det også. Jeg blir inspirert av andres interiør. Morsomme hverdagshistorier er helt ok, men det er ikke derfor jeg leser disse bloggene, heller ikke for å høre om folks hverdagsproblemer. Jeg blar som regel videre til bildene... Jeg leser interiørblogger av samme grunn som jeg leser interiørblader, for å se interiør. Jeg bryr meg rett og slett ikke om at man har et hverdagsliv med bleieskift, jobb, toalettvask og pengeproblemer... Det er som å lese en bok, det er mye der som ikke er tatt med. F.eks går sikkert de fleste rollefigurene på toalettet hver dag, de har seg sikkert en dusj eller spiser middag. Hvis det ikke er viktig for historien, lar forfatteren det være usagt.

  Når det er sagt, er jeg interessert i renovering av hus, så det med kalde gulv og glava er interessant.

  ReplyDelete
 34. Har du lest denne bloggen da?
  Du må lese litt bakover for å forstå hva slags bligg det er.
  Ikke noen rosablogger nei!

  Her er det ikke mye rosa skyer, men du så moro det er å følge denne Molde-jenta som bor i Oslo.

  www.linniiie.com

  ReplyDelete
 35. Herlige innlegg du har Nina...likevel kan det være de som er for negative både på blogg og facebook..ps litt sånn generelt til alle lesere av facebook siden til Nina :
  Kjenner jeg blir litt sånn oppgitt på Nina sine vegne,jeg kjenner henne ikke en gang,men er fornøyd kunde (er heldig at hun sender til meg :)
  ...hun skriver at alle må sende henne en mail for evt bestillinger og spørsmål..jeg syns at alle bør sjekke evt pris og opplysninger først og så evt beskrive dette i mailen dere sender - så blir alt så mye lettere for henne. Kan jo ikke være så kjekt å få sååå mange mail og spørsmål i løpet av en dag og føle at en ikke kommer over alt.
  Håper på Nina sine vegner at dette går seg til - please a `

  God helg til alle inkl deg Nina :)
  Anne - fast leser

  ReplyDelete
 36. Hei Nina !
  I dag har jeg laget et innlegg om deg ;-) eller ihvertfall om pakken jeg fikk fra deg med varene jeg bestilte :-)
  Tusen takk for det søte hjerte!

  God helg i Paradiset!
  Klem fra Rita

  ReplyDelete
 37. Der ser du...ingen sure miner...sa du kom til å få den responsen...stol på irina som er dronning fra rett fra levra :) Klem

  ReplyDelete
 38. Hehe, artig :) Liker kommentarene dine, og din synsvinkel på ting. Er enig at mykje er roserødt inne i bloggverden, og eg prøver vel sjølv å ikkje blogge for mykje når ting IKKJE er roserødt. Spesielt no, når det er svangerskapskvalme/oppkast dag etter dag i mange månader. hehe :) Har da ikkje energi til å gi rosenrøde helsingar eller blogginnlegg :) Sjølv om eg prøver inni mellom berre for å henge med.. :P Vel, eg lengter etter mai, så babyen kan komme til verda og mamma's verden vil på ny vere meir rosenrød enn akkurat no :)
  Håper du og dine har det bra :) og at du snart får tak i nye knotter til kjøkkenet ditt :)

  Godklem til deg Nina :)

  ReplyDelete
 39. haha... dette var bra, Nina! Jeg storkoser meg med mange blogger og dine er en av mine favoritter:) Jeg liker å se fint interiør og koser meg med mange blogger her inne, noen velger å være mer personlig rundt sitt liv enn andre som er mer overfladiske..jeg elsker disse små personlige og besøker dem mest, men selvfølgelig er det helt greit for dem som driver "rene" interiørblogger.. jeg får det ikke til:), vil ikke heller... men hver sin smak.. syns innlegget ditt er freskt:)

  ReplyDelete
 40. He-he... Morsomt innlegg Nina.
  Jeg har sagt det før - og sier det igjen! Du er utrolig god til å beskrive det du føler.

  Derimot er ikke jeg like bra på dette. Skulle jeg skrive om alle de gangene jeg er frustrert og irritert, hadde det vel ikke vært noen som ville besøkt bloggen min...
  Bare historiene om mine daglige kamper med 14-is jenta her i huset... Himmel og hav! For ikke å snakke om strømregninga, eller 1 km med såpeglatt privat vei, når 50% av arbeidstokken er syke og jeg må ta deres jobb også. Og så er det den fordømte vaske og strykehaugen, som bare vokser og vokser...

  Så jeg prøver å ha "blide" innlegg, selv om det "koker i hode" - kanskje det rett og slett er frykt over å dele den "ikke perfekte" hverdagen...
  Men vil samtidig innrømme at det gjør godt å lese dine til tider "frustrerte" innlegg. For så klart kjenner jeg meg igjen!!!
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Line

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)