Friday, January 14, 2011

Nathalies nye skrivebord

Jeg innrømmer glatt at jeg måtte plukke bort noen personlige eiendeler før jeg knipset bilder av Nathalies nye skrivebord i går. Men hun skal ha ros for å begynne å bli flink å rydde da. ;)

Januar måned er egentlig en litt lat måned for oss i Paradiset 3. Hverken jeg eller Andreas er motivert til å begynne på de store prosjektene, og foretrekker film og sofakos i steden. Bloggen blir også nedprioritert for å få tid til litt kos mellom varetelling og pakke-forsendelser.
Syns liksom det er utrolig lite spennende å blogge om for tiden, men det kan så klart ha en sammeheng meg at når en sover 5 timer pr natt, blir det lite overskudd til kreative budskap. 
Ikke lett å sove mer for øyeblikket, men det blir sikkert bedre en gang. Jr kan da ikke få nye tenner hver måned til han er 10 år!
Nathalie fikk seg nytt skrivebord til jul, for med egen PC trengte hun mer plass for skrivebøker og sånn.
Greit å kunne bestille pult fra egen butikk, og bruke bildene av den som litt markedsføring.

Det neste Nathalie trenger er en ny kommode, for denne brune & hvite saken er kjøpt som flatpakket, og alt faller fra hverandre, inkludert skinnene som holder skuffene på plass. (Nei, den er IKKE kjøpt i min butikk!)
Nathalie er 12 år, og bryr seg minimalt om pynt og dill. Oppbevaringsbokser og kurver får hun derimot aldri nok av, for hun samler på alt fra steiner til klinkekuler og små hester. Tror jeg må hente opp flere bokser i lignede stil som de som står på hylla, for de passer fint inn og frigir plass i skuffene. Syns disse eskene er kjempefine, dessverre koster de litt mer enn plast.... 
Fargen på veggene på dette soverommet heter Pudder fra Butinox. Jeg har riktignok fått blandet den av Jotuns oljemaling, fordi jeg ikke kan fordra konsistensen på Butinox maling. (Jotun har også en farge som heter Pudder, men den er mye blassere enn denne.)
Ledningene fra skriveren vår går inn via hullet i veggen bak speilet og ned i Nathalies stikkontakt. Sånne midlertidige løsninger må man av og til ha når man bor i ett renoverings-prosjekt.
For uten butikk-driften, opptar ungene mye at tiden min, men i helgen skal tvillingene besøke bestemor og bestefar på Hoem, sånn at det blir mer tid til Andreas og jobbing. Januar og august er månedene for nyheter hos alle leverandørene, men det tar litt tid å sitte å bestille nye varer.
For uten ting som er egnet til å ta med ut i hagen, som krukker, kopper, quilter og pynt, tar jeg inn mange lamper og lysekroner i år.
Hylleknektene nesten maken til de på bildene her vil også være en ting du fremdeles vil finne i Paradiset, og gardiner og lifter vil også stå i fokus.
Når man ikke rydder før man tar bilde, kan det se slik ut!
Til Nathalies forsvar kan jeg nevne at kvelden før var det ikke mindre enn fem tolvåringer oppe her som koste seg stort.

Nå skal jeg og jentene svinge mopp og langkost!
Ha en flott helg!

15 comments:

 1. Å! For en nydelig pult! Jeg falt pladask. Og de hylleknektene gjør jo så mye! Hele kroken var bare herlig:)

  Hvor mye selger du skrivepultene for, hvis det er igjen noen?

  God helg!

  ReplyDelete
 2. takk for svar inne hos meg! supert!
  skrivebordet du viser er bare aldeles skjønt. Skulle gjerne hatt en plass til et slikt! men med et minimalt 60-talls hus er alle kroker opptatt.. sukk. God nesten barnefri helg!

  ReplyDelete
 3. Kjempefint skrivebord!!!
  Jeg har prøvd å få bestilt møbler idag, men nettet har vært delvs ute, så jeg har ikke fått sendt meil før nettet har ramlet ut igjen!!! Vurderer noen nye skap inne på butikken for å få mer plass til å stille ut varer.
  Fin farge på veggene:) Gleder meg til jeg får innrede nye rom til ungene:)

  Vi snakkes Nina:)

  Fikk ikke tid til å ringe deg opp igjen isted, men vi kan snakkes en anne dag :)

  ReplyDelete
 4. Det er alltid en trøst å se at det ikke bare er hos meg det flyter... min 10-åring er ikke videre glad i å rydde..

  ReplyDelete
 5. Åh, så flott pult. Slik ønsker jeg meg også :) samt hylleknektene :)
  God helg til deg.
  Klæmmer Susanne

  ReplyDelete
 6. flott skrivepult-og flott rom:) Må regne med at det vises der ungene har vært. Apropos farger.hvilken farge har du på kjøkkeninnredningen og vegge /listene der?
  Kirsten

  ReplyDelete
 7. flott skrivepult-og flott rom:) Må regne med at det vises der ungene har vært. Apropos farger.hvilken farge har du på kjøkkeninnredningen og vegge /listene der?
  Kirsten

  ReplyDelete
 8. super fin fin pult :) trur nesten jeg har lyst på en slik en inne på soverommet vårt, har lyst på slike til mine unger, men de er jo bare 4 og 6 så da passer det perfekt å grise ødelegge skrible å rote på en expedit fra ikea :) enn så lenge.. etter å ha bodd nesten 4 mnd i huset vårt så har jeg lyst til å at ungene skal bli litt større så vi kan få laga ett sikkelig jente rom ;) me stilig pult fine speil som man kan sminke seg med.. å hyllene du frista med tidligere i uka har æ å lyst på :) SUKK..... OM JEG BARE KAN BESTEMME MEG SNART :)men med småe barn så e det ikke lett... jeg syns det er vledig godt å bare hive ting oppi eska å putte inn i expediten :)

  ReplyDelete
 9. Tenk å bo i paradis da! Høres fantastisk ut. Så spennende med butikk da. Dette må jeg finne mer ut av....
  Ha en super kveld.
  Ann Kristin

  ReplyDelete
 10. Nydelig pult og nydelig rom altså. Tror jeg må bestille de hylleknektene til deg. De er bare så flotte.
  Ønsker deg en kos og rolig helg med familien
  Klem
  Randi

  ReplyDelete
 11. Nydelig skrivepult! Lurer også på om du selger slike, og pris?
  Hadde nok vært perfekt til min 10 åring:- )
  Kristin.

  ReplyDelete
 12. Fargen på listene og innredningen er EGGHVIT. Både på dette rommet og på kjøkkenet.
  Ikke ellers i huset da.

  ReplyDelete
 13. Hei.
  Kjempeflott rom.
  Kan ikke finne noe stempel under sp.stuestolene,men jeg vet at denne gruppa er fra tidlig 1900. Den var burgunder da vi kjøpte den,tror den var mørkebrun før (beisa altså) Treverket er ihvertfall teak. Det er greit at du kopierer bilder. Blondehjertene er kjøpt hos Salige Lavendel. Lykke til.
  Klem og god helg.

  ReplyDelete
 14. hei og godt nyttår.lekker skrivepult.alltid vakkert hos deg..klem åshild

  ReplyDelete
 15. Åååå. Så fint. God helg videre :)

  Ingunn

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)