Thursday, June 7, 2012

Planter sommerblomster (omsider!)

Har vært svært opptatt med kjedelig årsregnskap i hele dag, så det var godt å komme seg ut i kveld. 
Var og kjøpte inn blomster til butikken i går, og måtte selvsagt plante noen selv også.
 De utvalgte denne gangen ble fylt, rosa Bacopa, hvit hengepetunia, rosa verbena, hvitbroket eføy, 'Silver Falls' (som har ett navn jeg ikke klarer å huske annet enn det begynner på Dic...) og rosalilla, fylt henge-pelargonium. (Noen har jeg få igjen av, andre flere! Førstemann til mølla!)
 Sikter pent inn på arbeidsbordet med kameraet, mens det flyyyter av tom-potter, hageslange, jordsekker og diverse bak meg.......
 Den beste investeringen EVER, er disse selvvanningskassene.
Dyre, men verdt hver en krone! (kjøpt hos BoGrønt i Malmefjorden)
 Stativene tilhørte mine gamle kasser, men jeg sprayet de med sinkspray fordi jeg syns det ble for hardt med svart til hvitt hus.
 Jeg liker definitivt denne jorden best! (evt. BoGrønts Pottejord, men det var samboeren som var jord-handler i dag, og han skulle bare til byen) Dette er Plantasjens Gartnerjord, og koster dobblet så mye som Plantejord, men er også dobbelt så god. Jeg driter ikke penger, så jeg blander de to sortene i differeransen en dæsj tå kore!
Samboeren var utsendt også til å kjøpe ny paviljong i dag, men SELVSAGT hadde ikke Jysk den inne på lager, så vips så ble det en fra Claes Ohlson i steden.
Siden jeg virkelig HATER å montere sånt selv, må jeg vel bare luske opp på loftet og prøve å smiske meg til litt hjelp. -Jeg kan være god til det.....(!)
Ellers skal jeg avgårde i morgen å kjøpe den største investeringen til hagen jeg noengang har gjort! 
Vil ikke fortelle hva det er, men må nok kjøre endel tilbud og kampanjer i butikken, om jeg ikke skal selge den der slappe raua mi igjen da! (Haha!)


10 comments:

  1. Så nydelige kassene dine ble, Nina! Har faktisk ikke sett rosa Bacopa før, bare hvit. Importert? Nå er vel nattefrosten over for denne gang, så nå blir det innkjøp og planting her også! Ha en fin dag!

    Klem fra Eli:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bacopa finnes iallefall i blå, hvit og rosa, enkle og fylte. Kjøpt via Primaflor ;)

      Delete
  2. Så nydeligt, vi deler samme smak både i hage og blomstervalg ser jeg.

    God sommer :0)

    ReplyDelete
  3. Alltid en fryd å se på hagebildene dine!!!
    Klem Lena

    ReplyDelete
  4. Selvvanningsanlegg? Det ønsker ihvertfall jeg meg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) Har ett "naturlig" ett jeg. Det kalles HIMMELEN! ;)

      Delete
  5. hmmmm... svømmebasseng?

    ReplyDelete
  6. Så fine sommerblomster :)

    jeg har planta ut endel alt, i min iver etter blomstring.

    Noen av de kom nok ut litt i tidligste laget, men de har klart seg de også :)

    Godt å være ferdig med årsregnskap da :)

    Spent på å se den nye investeringen din :)

    ReplyDelete
  7. Nydelige bilder fra hagen din Nina! Liker så godt måten du planter sammen i kasser og krukker:-) Lykke til med paviljongen!

    ReplyDelete
  8. Goooood morning, Romssal:) Våkner opp til sol og tar meg en pepsi max, og da faller jo tankene mine på deg, hehe. Begynte på'n igjen på 40årsdagen min etter siste dråpe svart brus ble inntatt 31122011,Flink, ja, og tar du 1/2års utfordring?;)

    Takk for godeTyrkiatips, vi drar 24. juli og skal både snakke i mobil og spise Lamache eller hva det het. Og så vil jeg gjerne ha dine hageegenskaper!!! Takk:) God helg fra rødingen Marianne, har du forresten sett hvor flinke de som kjøpte gården vår på Rød er til å restaurere? Mener hun er fra området ditt...

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)