Thursday, February 6, 2014

Lykkelig, -eller???

Føler meg ikke som noen god blogger for tiden, for selv om ideene koker i hodet på dagtid, kjenner jeg liksom at hele greia bare er forduftet når kvelden kommer. Er NOE sliten, men igrunnen også veldig glad.....
 Særlig i dag.
Jentene var ikke hjemme, og Leon ble hentet av Beste, så Andreas kjøpte med seg pizza og spiste middag på jobb sammen med meg.  Etterpå tok han varebilen og dro for å kjøpe bordkledning til hagestua, så det blir snekring fremover her hos oss.
 Hvert år har vi nye prosjekter, og dette året står det større prosjekter på tur. Vi har diskutert dette, og skal se hvor mye hjelp vi kan leie inn. Ellers gjør vi jo som kjent alt selv, og det er litt problem med 4 barn og en stor stilling som butikkeier.
 Siden jeg "bor" i butikken for tiden, kommer selvsagt bildene derfra. I morgen får jeg noen timer fri, så da skal jeg stæsje og kose meg hjemme.
 Ellers kan jeg nevne at jeg har laget flere gode tilbud i butikken i dag, og lagt ut noe nytt på nettbutikken.  HER finner du champagnekjøleren, HER finner du gullkoppene og HER finner du mine nye favotitt-lykter som jeg nå har hjemme i stua!
Nå skal jeg og Andreas snart se Person Of Interest, og kose oss med litt kald brus. :)
Fryktelig glad i den mannen!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)