Monday, February 3, 2014

Vi avslører den siste månedes hemmelighet....!!!

Den siste måneden har vi jobbet med å skaffe nye leverandører til butikken vår, og i dag fikk vi endelig bekreftelsen på at vår ordre hos Riviera Maison fra Interiørmassa gikk gjennom. 
Ikke bare-bare å få ett så populært merke, -med det pleier jo å ordne seg for snille piker... ;)
I morgen begynner da planlegging av reordning i butikken for å gi plass til varene, som er lovet skal komme fortløpende. Rekner med at det tar mer tid enn det høres ut, men vi skal være forbredt iallefall.
 Vi har bestilt inn ganske mye av varene til Riviera, og er spent på om noen vil kjøpe. Det er jo ikke det billigste, men akk så flott da.....
 Jeg tenkte liksom: Får jeg ikke solgt de, kan jeg jo ta varene med meg hjem.... Haha!
 Nei, det er ikke den måten en blir kvitt regningene på, -og det er vel akkurat den rette måten til å gå konkurs på! (Og det er nok av de...)
 De små gledene kan jo begynne med ett glass vin til rundt hundrelappen, med litt rødt i....
 Selv trenger jeg en ny teboks da min gamle, avskallede fra Casa Interiør er moden for å havne i dukkestua. Familien er jo te-drikkere, og det går noen poser i uka....
 Loved this lamp...

 Ja, det er mye jeg har lyst på, da kjøkkenet jeg malte i fjor, fremdeles har Perfect Home-serien til kjøkken fordi jeg syslet med home-parties for 8-9 år siden.
 Vi har ikke noen store planer for oppussing av rom i huset dette året, -om du ikke teller med kjelleren, så endringer må da skje via stæsj. Unnskylder meg med å kalle det reklame jeg da, så det rettferdigjør min private shopping. Lurt!

 Mannen får vi ikke, -og selv om vi savner en som lemper pappesker av og til, kan vi vel ikke klage på hjelpen vi får av Andreas og Holger. :)
 litt spennende dette, da det er min andre stor-satsing etter at jeg åpnet butikk, og veeeeldig spent på om det blir godt mottatt.....


5 comments:

 1. åh så mye fint! Lykke til, går sikkert kjempebra!

  ReplyDelete
 2. heldiggris eg har lyst å ha interiørbutikk bare for å få selge Riviera Maison hahaha

  ReplyDelete
 3. Jeg elsker dette merket! Er såå meg, syns alt er lekkert! delikat og luksuriøst:-) Flott at du fikk det da! :-)
  Mvh Lene

  ReplyDelete
 4. Gratulerer. Så spennende. Liker godt RM. Lekkert....

  ReplyDelete
 5. Super połączenie kolorów w salonie:)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)