Monday, February 10, 2014

Min nye mann.....

Jeg er ikke blendene interessert i merker eller pris, men når det først er noe som fenger min interesse, og jeg ikke klarer å glemme det, er det bare å gjøre noe med det!
Før jul bestilte vi oss forlovelsesringer, og før disse kom sendt til oss, hadde jeg litt for mange timer liggende på sofaen med sykdom, klart å bestille alskens dingser og duppeditter som uten at jeg faktisk tenkte over det, passet helt PERFEKT til min nye ring!!! 
 Når sant skal sies, koster det å være syk, men jeg hadde endel penger liggende fra bursdagen min som jeg skulle bruke på meg selv, og jeg hadde jo ikek vært SÅ syk på 7,5 år, i tillegg at jeg faktisk ALDRI høar røykt, og sparer dermed ca kr 3000,- pr måned. Flott det! ;)

Først kom jeg over denne veska som det faktisk sto navnet mitt på! (sikkert bare jeg som ser det, men det står jo skrevet med STORE bokstaver over hele veska!)
Klokka ble bursdagsgave fra bestemor. Øredobbene og armbåndet passet bare så bra til veska.....
Jeg er jo ikke kjent for å bruke så mye penger på meg selv, men når jeg først finner meg noe som jeg liker, så kommer spørsmålet: Sølv, eller gull???

Hvorfor da ikke ta en Ole Brum???
Ja, takk begge deler!!! (Og nå har jeg bestilt meg gullfarget klokke, lik den sølvfargede. Morsdagsgave til meg selv, da det eneste jeg fikk i går, var en snekker! *Ler*)

Selgeren i meg sier: Nina, se nå til å huske på å reklamere for din nye t-skjorte som du liker så godt at du også måtte ha i begge farger, og at den fås kjøpt i butikken din!!! (Det samme med bling-armbåndet!!!)
Fin???
:)

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)