Friday, April 6, 2012

Avkobling!

Jeg og Leon måtte ha en liten pause fra oppussing og butikk (-akkurat som jeg har pusset opp så innmari de siste dagene....) Så vi stakk av fra snekker-pappa, og dro opp på Berg for å treffe sambygdinger for aking og grillkos. 
Leon syns det var utrolig morsomt å kjøre rattkjelke, -særlig når han fikk styre..... ;)
Det har jo vært så lite snø i vinter at det har blitt lite aking, men de siste dagenes enorme mengder var det ikke noe problem å få fart, etter at Arild kjørte spor med tråkkemaskinen. 

Ingrid mener at hun etter egne bilder å dømme, er en dårlig mor som aldri tar med ungne på noe. Saken er at det alltid er hun som er BAK kamera, sånn at det ser ut som det er pappa som alltid er med Sondre og Martine på tur. Jeg kommer i samme kategori etter mine bilder, men får bevise at Ingrid er med da! ;)
Hun måtte også pent lage plass til Leon, for han insisterte å sitte ved siden av Sondre.
 Den eneste grunnen til at jeg fikk på Leon lue i dag, var å ta en spansk en og si at den hadde vært Sondre sin. Da var det HELT i orden! Veldig kjekt å ta over klær etter de litt større forbildene, altså! ;)

Vi må vel kjøpe inn mer pølse i morgen, i tilfelle det blir flere dager med påskevær. Var ikke så fint akkurat da de siste bildene ble knipset, men det har vært blå himmel og strålende sol resten av dagen.
Jeg har vært ute og trimmet bort Andreas sin pannekakefrokost, og pinnekjøtt-middag. Den beste formen for trim vinterstid er å måke snø, da det er så motiverende.
Hele hagen er jo knallgrønn under, og påskeliljene er nesten 30cm lange, -og langflate av ett tonn snø!

Ha en fremdeles lang fredag!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)