Saturday, March 30, 2013

Spennende....

Mens jeg maler dører, fjerner min kjære både maling og halve døra.... 
Min forhatte utsikt fra blogge-stolen min i flere år, har blitt ett strippet verk.

Jeg har pusset ned alle dørene her i huset, bortsett fra denne, og den som sto mellom kjøkkenet og stua tidligere. Disse to dørene var malt med flere lag gammel oljemaling, og toppet med ett par tykke strøk av Jotaplast, noe som gjør pussepapir uråd å bruke.
Andreas har stått i hele dag med varmluftspistol og malingsskrape, og fått bort all malingen. I morgen skal jeg grunne og male den slik de andre dørene våre.
I dørspeilene skal vi selvsagt ha glass med etset mønster, lik dekoren på utgangsdøren vår. Når riveprosjektet i gangen er bygget opp igjen, vil døren mellom kjøkken og gang bli lik denne.
En gang....
;)
I mellomtiden maler jeg litt! ;)


2 comments:

  1. Så fint det blir og heldig er du som har en som gjør møkkajobben med å fjerne maling, så heldig er nok ikke jeg. Holdt på med varmepistol i går jeg også, men opps, den gikk vist dukken, så jeg må få kjøpt meg en ny når jeg kommer på jobb. Vi har jo like utgangsdører og mønsteret i glasset er jo så fint. Jeg fikk spesiallagd tilsvarende mønster på folie jeg som jeg brukte i skapdørene i vindfanget, det ble superflott.
    Ha en strålende dag og lykke til med projektene dine!

    ReplyDelete
  2. Stilig døra ble sånn "naken" ;)
    Så koselig brev du har fått fra Emilio ;)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)