Friday, June 19, 2009

Barna vasker, mor shopper og blogger!!

Har ikke tatt noen nye bloggebilder i dag, så jeg får se hva jeg finner etter hvert her.

Dagen har gått med til endel rydding, samt en handletur til Molde, og avslutningsfest på barnehagen.
Sistnevnte var imidlertidig mye koseligere enn handleturen da....!

Jeg dro til byen først og fremst for å kjøpe bursdagsgaver til tvillingene, samt for å kjøpe inn noe "nødproviant" til den kommende babyen. Har så innmari mange kynnere for tiden, og jeg er også temmelig sikker på at hodet har festet seg, så jeg har tendenser til panikk over ikke å ha ordnet i stand NOE enda!! (i tillegg ser soverommet vårt nesten slik ut, -bortsett fra at vi har vindu da!)

Dessverre finner jeg ikke klær jeg liker som passer til en gutt.
Jeg liker lyseblått og beige, gjerne ruter eller striper, og med søte innslag som bamser el. Og det jeg finner har innslag/merke med glorende orange trykk, eller teit tekst som "Ta vare på miljøet" ol. Hva har det med en baby å gjøre??
Ole Brumm er kjekk han, men en Ole Brumm som dekker 95% av fronten på en genser blir ikke søt, bare skummel!! :?
Og så var det militærgrønt og mørk grå....
Festlige farger til en baby???
Not!!

Tenkte jeg skulle kjøpe skolesekker til tvillingene, men skolestarter-kampanjen kommer visst ikke før om minst to uker, så utvalget var tragiskt. Ingen sekker...
Heldigvis fant jeg bursdagskjoler og sånt stæsj som falt i smak. Får heller gi de pengegave med tegninger av sekker, og si at de får være med på å velge selv. Og klart finne på noe morsomt i tillegg. (hmmm....)

Siden jeg ikke var helt fornøyd med runde på Roseby (kjøpesenteret) stakk jeg like godt på Plantasjen og trøstehandlet litt roser.
Har ett prosjekt i kroken foran spisestuevinduet, men mangler en klatrerose der den rosa hortensiaen står på bildet:
I tillegg vil jeg ha en til i rosebuen min, samt flere rundt plattingen/paviljongen.
Jeg fant også en klematis som egner seg perfekt til den lille kroken min her i hjørnet. Bilder kommer!!!

Ellers jobber jeg med å prøve å finne en ny kommode til tvillingenes rom, slik at Jr får deres gamle. Egentlig ønsker jeg at de får en speilkommode, for det trenger virkelig ett stort speil....!
Jålepotter.com! ;)
Og vuggen til babyen står fortsatt hos mamma (den er jo hennes) i trehvit utgave....
Vi må prøve og gjøre noe med akkurat det, mener jeg, og bretter opp ermene i tankene!
Men det er sjefen som bestemmer, så jeg må snakke med henne igjen i morgen.

Dette ble ett snodig, ikke-planlagt innlegg, men det var egentlig det jeg hadde på hjertet i dag.
I morgen er det fredag, og halve huset er allerede vasket! ;)

Sånn går det når enkelte får ekstraoppgaver for ikke å holde regler/avtaler.
Og for å være bare 10 1/2 år, har hun blitt fantastisk flink til å vaske! (-hun vet nemlig at om vi ikke er fornøyd, må hun ta enda ett gulv!)
Dette kan sikkert høres groteskt ut for noen, men vi er både kurset, og har full tillatelse fra faren til å "straffe" ulydighet. Vi er også flinke til å belønne det motsatte!! :)

Ha en flott vaskedag, alle dere med lydige barn! ;)

Klem!

8 comments:

 1. Slik skal det være, da vet ungene hva de kan forholde seg til! Dattera mi hadde "bare glemt Ilse Jacobsen-støvlene mine på idrettsbanen for en måned siden" og kom på det først da jeg spurte etter dem igår...GRRRRRR!!!! Lykke til med vugge og kommode og lydige barn;-)

  Klem, M

  ReplyDelete
 2. Lykke til med forberedelsene til den lille babyen! Jeg har to jenter selv, og har ikke kjøpt så mange guttebabyklær annet enn til gaver. Men er helt enig: det er altfor få guttebabyklær i lyseblått. Det syns jeg egentlig er veldig rart. Men jeg vet at på Benetton og Exit/Name It kan de ha en del lyse og fine babyklær. Håper du finner noe du blir fornøyd med. :) Ha en god dag!

  ReplyDelete
 3. Hei Nina.

  Fekk vite om det flotte bloggen din med Randi i Florø, og eg må berre seie at eg er imponert. Koselig at du er flytta til Molde, litt kortare vei om vi vil kike innom. Har fleire i hagegalskapen å kikke inn til, både Gunn, Elsa, Reidun så det er ikkje godt å sei.
  Ha en fin fredag,vi kosar oss på landstedet i Selje, og det er fint

  ReplyDelete
 4. Blir helt matt jeg over allt du får til. Med baby i magen og kynnere.....det er så vakkert hos deg. Jeg ser og ser...;-))

  Til inspirasjon i hagen min.

  Ikke lenge siden jeg så babyklær i nevnte farger i butikken her hjemme. Baby skal være baby!! Enig i det..
  God sommer til deg med verdens fineste hage, og lykke til med baby!
  TAKE CARE;-))

  ReplyDelete
 5. Full fart hos deg som vanlig! Sånn var det hos meg også for et år siden (som jeg har nevnt før - man har utrolig mye fremdrift når man nærmer seg fødsel).

  Jeg oppdaget pluttselig nå innlegget ditt om å male vårt trykkimpregnerte gjerde, og det var jo VELDIG interessant! Det betyr faktisk at jeg kan male det i sommer. Jippii! Takk for tipset!

  ReplyDelete
 6. Så spennende da med et lite nurk, du får ha lykke til! Ja bilder fra plantene din vil jeg se. Klematis i krukker, funker det? Ha ei fin helg, klæm TIna

  ReplyDelete
 7. Hei du!
  Dette var en veldig hyggelig blogg! Har tittet litt rundt og er imponert over både hus og hage. Synes flatskjermen var riktig fin også - har aldri sett en i hvit!

  Takk for meg for denne gang. Håper du kan komme på besøk til meg også på www.sweeterliving.blogspot.com

  God helg!

  ReplyDelete
 8. Flott blogg!! Og så koselig med baby i magen da!! Med to gutter, så har jeg leitet vel og lenge etter fine barneklær jeg også! Jeg synest "Benetton" har masse fint i den stilen du liker til babyer, "Name It" bør vel også ha litt?

  Og her blei det ikke husvask nei! Har en som klatrer på veggene bare jeg leiter frem støvsugeren! hihi!


  Ha ei fortsatt fin helg!!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)