Monday, June 15, 2009

Blogge-tv'n!

Jeg er tilbake, og har fått ladet batteriene igjen etter turen til Orkdalen.
Sov til halv tolv i dag, og hadde store problem med å komme meg ut av senga. Har skjønt at det blir min siste tur opp til gamle-hjemstedet før jeg får klemt ut denne lille uroskråka i magen.

Hadde det kjempefint da, og fikk besøke to av venninnene mine, samt spist middag sammen med de på Monte Rosa på Orkanger.
Unger, stein og planter fikk bli meg hjem igjen, og førstnevnte ble veldig overrasket over å finne tv'n på rommet sitt da de kom hjem.

På stua hadde nemlig denne okkupert plassen til den gamle:
Andreas kom hjem med denne på lørdag, for det var siste sjanse på å skaffe den i hvitt, og vi vil ikke ha svart tv i vår hvite stue.
Nå må jeg legge til at den skal litt høyere opp på veggen, men vi skal ha opp brystningslisten først. (og den må høvles i dybden, så det er ikke bare, bare...)
I tillegg har Andreas sagt at jeg kan male og trekke opp høytalerne til Pioneer-anlegget hans, slik at det også blir hvitt!!
Finnes det en annen mann i verden som kan komme med en sånn ytring???
Jeg kaller den blogge-tv'n siden Andreas klinte opp bloggen min på hele denne saken.
50 tommers blogg!! (Vi kobler den jo opp på PC'n om vi vil)
Tv'n er produsert i begrenset opplag, og bare 1500 er lagt ut på det europeiske markedet, så da går det liksom an....
Ellers syns jeg at den er litt vel stor! (-men de hadde ikke mindre!)
En annen positiv ting er at denne tv'n er mye flatere enn andre flatskjermer. Da bygger den ikke sånn ut fra veggen, og ser mer ut som ett bilde. Kuro heter den, og er fra Pioneer.

Og det er helt klart at jeg må male CD-boksene mine nå!!
Det er jo trekasser, så det skal nok gå greit. Jeg har kjøpt de av Lone.
Prøvde meg ut en liten tur i kveld, men mine venner knotten var på pletten etter kort tid, med navnet mitt på menyen, så det var ikke så fornøyelig. Selv i samboerens caps, og en buff tilhørende ungene, dratt helt opp til øynene. Fikk plantet litt da, men ikke satt på plass noen av Orkla-steinene.
Plukket en pose med brunsnegler, for jeg har kjøpt meg Nemaslug og skal prøve Torstein Mo-metoden. Har ikke tid til å renske hagen slik jeg hittil har gjort når jeg får så mange flere kvadratmeter med bedd å sjekke.

Da jeg kom inn var Andreas i full gang med å legge gipsplater i taket i gangen. Gleder meg til å få fjernet de fæle, gule veggene der!! :)
Men taket må sparkles og males først, og det er ikke så gøy....!
Ellers har store deler av dagen gått med på å rydde i klesskapet til tvillingene, samt henge opp litt bilder og knagger på rommet deres. Må skaffe de en ny kommode snart, slik at jeg kan få den de nå bruker til stellekommode igjen.
Vet ikke helt hvor jeg skal lete, for utvalget i Molde er noe dårligere enn i Trondheim, og jeg har så dårlige erfaringer med sånne flatpakkede greier fra Bohus ol. Mer lyst på noe gammelt og solid! Får tråle Finn og Antikken i byen.

:)

12 comments:

 1. Gratulerer med knallkul tv!!! Så bra du fikk den hvit!!! Velkommen hje, var litt sen med å ønske deg god tur fant jeg ut:-) Lykke til med kommodejakten i Målle:-)

  Klem, Marianne

  ReplyDelete
 2. Må bare få gratulere med den RÅLEKRE tv'en da! :) vi kjøpte 50" i april - man venner seg fort til størrelsen, og syns ikke den er så stor etterhvert.

  ReplyDelete
 3. Lekkert med hvit tv!!!
  Klem fra Maja

  ReplyDelete
 4. Ikke dårlig med hvit tv da!!!
  Lekker :-)

  Skjønner ting blir tyngre nå med magen.
  Husk å ta det med ro, -og la bartene go..
  er det vel noe som heter...
  Natta-klem

  ReplyDelete
 5. Hei Nina! Da har jeg fått min dose "Nina" i dag også :-D alltid moro å lese innleggene dine!

  Ha en flott dag!
  PS: takk for svaret på spørsmålene mine.
  Hilsen Anne fra Telemark

  ReplyDelete
 6. Stilig den hvite tv..
  Mye koselig lesing her hos deg

  ReplyDelete
 7. Love it!!
  Skal ha en 32 toms vi i hvitt fra samsung på min "hvite" stue!!
  Ikke sort!!
  Hehehe!
  Håper du har det bra flinkis!!
  Klem!

  ReplyDelete
 8. Hilde Johanne16 June, 2009 12:52

  Hei hei... Har fulgt med på sidene dine i lang lang tid,men har aldri før "lagt igjen spor etter meg". Må bare få si at jeg er full av beundring over hva dere har fått til på rekordtid!!!! Huset er blitt kjempelekkert! Denne stilen er min også.. Vi har tenkt og flytte snart,og det kan se ut som det blir til et hus av litt nyere dato.. og overhodet ikke det jeg har drømt om i denne sammenheng,men det er plassen som er helt konge.. Er så spent på om jeg kan greie å gjenskape stilen til et ganske nytt hus??? D er bygd i beg på 80 tallet.. Hva tror du? Tar GJERNE i mot tips og råd.. Du er jo bare helt RÅ på dette feltet. Masse lykke til med fortsettelsen m både oppussing,hage og bebi:) Klem fra nord. Her vi forøvrig holder på å fryse både det ene og det andre på oss...

  ReplyDelete
 9. Hehe, jeg er også litt "streng" med tv i stua :P Her har vi et gammelt skap jeg har den i, ble ikke så store tvruta, men greit nok. Så har barna større tv oppe.

  Det ble fint med hvit tv :)

  ReplyDelete
 10. Den tv`n var flott!!!

  Sjekket ut om de hadde den benken din, men den var utsolgt desverre.
  Er sånn passe rar når en faktisk tenker på å kjøpe benk til noen en ikke har møtt!!
  Men det er snodig hvor en kan få følelsen av å kjenne noen gjennom en blogg, og hadde du ikke ville kjøpt den av meg så hadde jeg bare tatt den selv hehe..
  Men den gang ei.

  Søndagsåpent glemte jeg jo å sjekke men så ville det vært for sent med svar i dag lell*ler*

  Kos deg med magen og kryss fingre for sol og mer sol...så kan jeg slenge ut siste rest av Ferramol`en i morgen, fåt prøve ut den andre måten senere...hersens snegler!!

  Klem fra "naboen"

  ReplyDelete
 11. Heisann, lekker tv. Satt faktisk å tenkte på det her om dagen at en svart tv hadde stjelt veldig mye oppmerksomhet i stua våres. Gammle tven er snart klar for utbytting. Så må være på utsikt etter en hvit eller grå/sølv tv,men synes alle er svarte.

  Ha en fin dag =)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)