Wednesday, October 14, 2009

Behold besøkstallene deres, fjortiser!!!

Jeg ble litt inspirert etter å ha fått flere gratulasjoner etter at jeg har kommet på topp 100-listen til Blogglisten.no, til å skrive litt om besøkstall....
(Overskriften er for å provosere!)

I går gikk jeg da inn på Side2 for å sjekke, satt jeg så klart igjen med ett inntrykk av at denne listen har stor overvekt av den yngre garde, men ble provosert av kommentaren fra en Ina som kommenterer under innlegget med følgende sitat:
Fin info for fjortiser. Hva gjør dette på NETTAVISEN?

Vel, rappkjeftet som jeg er, kunne jeg ikke dy meg for å legge inn en kommentar om at tviler sterkt på at de 800 som er innom bloggen min daglig er under 18 år.....
Og jeg må innrømme at de føltes litt rart å bli inndirekte kalt en fjortis!

Riktignok føler jeg meg ganske ung, men jeg tror naboen min på 23 ser på meg som ei gammel ku.
Men over til det jeg hadde tenkt å skrive om her!
Jeg innser at vi voksne bloggere aldri klarer å konkurrere ut disse skjønne unge fra toppen, med vår interesse for oppussing og dekorering av hus og hage.

Jeg har engang hatt en glatt panne, en flat mage, og en spretten og stram rumpe, men det er riktignok ganske mange cm siden. Og selv om jeg en gang i blant kan fikse meg opp sånn at jeg ser presentablel ut, er det ikke av denne grunnen jeg vil at folk skal besøke bloggen min.

Jeg har også hatt mine problemer i livet, har vært alenemamma og slitt endel, men det er heller ikke det jeg vil la verden lese om her.

Jeg er ikke singel, lesbisk eller har svært sære meninger om ditt og datt, og ønsker ikke lesere av den grunn, selv om jeg ikke ser noe galt i hverken det ene eller det andre!

Og selv om mitt første svangerskap ikke var helt planlagt, var jeg ingen ung mor da min datter kom til verden, og det er virkelig ikke noe jeg vil skrive om!

Jeg vil at mine besøkstall skal komme av det jeg selv presterer!
Jeg vil at lesere skal komme tilbake fordi de liker det jeg skriver, liker bildene mine og liker det jeg lager!!
Hvordan jeg ser ut, min familiesitusjon, økonomi eller legning bør være ett ikke-tema!

Jeg blir mye mer glad for å få komplement for noe jeg selv har kreert selv i steden for hva jeg har på meg, -for det er mye vanskeligere å sy en bunad, enn å kjøpe den!! (ikke det at jeg har sydd noen bunad enda, men det må jeg nok engang, -enda er det mamma som har den jobben)
Bare man finner de riktige plaggene, er det da ikke vanskelig å kreere ett flott antrekk!

Og når det gjelder mine familierelaterte innlegg, publiserer jeg disse først og fremst for at familien vår som bor i Oslo, Trøndelag og Alstahaug skal kunne få en liten oppdatering, ikke fordi
det er så innmari spennende å lese. Riktig nok er familien en svært stor del av livet mitt, og jeg er innmari stolt av alle sammen, men for mye hører vel mer hjemme i en lukket blogg for inviterte lesere. Man aner jo ikke hva som foregår i hodene på gale mennesker der ute....

Det jeg nok setter aller mest pris på, er kommentarer på det jeg skriver.
En gang hadde jeg en lærer som tok fra meg all lyst til å skrive, og jeg grøsset da en venninne snakket om at hun ønsket å bli journalist. Denne læreren gav meg 2- på alt jeg gjorde, noe som var tøft for en 20-åring med litt dårlig selvtillit. Jeg klarte faktisk ikke å fullføre det skoleåret, så vanskelig var det, men jeg har kravlet meg opp igjen, og har blitt veldig glad i å skrive.
Og jeg setter stor pris på de som er innom bloggen, og faktisk leser teksten, -ikke bare ser på bildene. ;)

Fordi denne delen av blogge-verdenen skriver for de med interiør-intresse, gjerne egen bolig, er det da også mest for voksne. Antallet voksne i denne bloggverdenen sammenlignet med antall unge harmonerer naturlig nok ikke, derfor kan vi ikke vente at 30 000 forskjellige besøker oss hver uke. Og med hånden på hjertet, så er jeg ikke misunnelig!

Jeg har nemlig 2 biler, eget hus med stor hage, naust, en gård, penger på alle kontoene, en mann med BMW og båt + en svært dyr sag(!) og til slutt, og ikke minst 4 barn som i mine øyne er verdens skjønneste!
Og i tillegg blir jeg til stadighet sjekket opp av 20-åringer via Internett!! (grøss!)

Æddabædda!!

Er gjerne med på å diskutere hva som betyr mest, jeg!!
(PS jeg er ikke så rik som det høres ut for, men det er gøy å late som....!)

Klem fra lykkelige Nina på 89'ende plass på Blogglisten!

65 comments:

 1. Bravo Nina, diggar bloggen din nettopp pga innholdet den har :)
  Eg er heilt enig, det mest private, intime om livet høyrer ikkje heime på en blogg, og i lengda hadde det heller ikkje vore so spennande å besøke en sånn blogg - eg hadde nok neppe 'besøkt deg' so ofte då ;)
  So fortsett som du gjer, so kjem eg stadig tilbake :). Dei nye bilda frå huset ditt var forresten aldeles nydelige :) Klem.

  ReplyDelete
 2. Er det noe misunnelse ute og går kanskje??
  Jeg synes slettes ikke du trenger "forsvare" deg, men likevel gjør du det på en bra måte:) Bloggen din er allsidig og veldig bra, jeg leser den flittig:)
  (men at det henger en haug med fjortiser her...? neppe;)
  Ha en riktig god dag:))

  ReplyDelete
 3. Gratulerer med 89-ende plass. Jeg bare LER av at du har skrevet kommentar der inne. Så gøy, du er tøff:) jeg har også tatt en liten titt på noen av de andre som figuerer der inne og ble jo mildt sagt litt forfjamset??? Noen av dem som har MANGE lesere har jo bare NONSENS blogger????? Men så skjønte jeg at det nettopp handler om HVEM som leser. At mine barns venner syns det er mer spennende på silikonavdelingen enn på puteavdelingen. Men jeg tror puteavdelingen er UP AND COMING. Det er bare at det tar litt lengre tid før vår generasjon og våre mødres generasjon er på plass bak COMPUTEREN som min mor pleier å si;) KEEP up the good work Nina. Vi trives her alle sammen:) Tudelu!

  ReplyDelete
 4. Kjempebra innlegg Nina, du er så utrolig flink til å skrive! Nå drar jeg til Bali jeg, så det blir ikke blogging før neste helg iallefall!! :-)

  ReplyDelete
 5. Og der ble jeg også telt (hihi..)
  Stå på Nina, du skriver veldig bra og jeg skjønner godt at mange følger med på deg.
  Jeg har en kunstpause.....

  ReplyDelete
 6. Flott innlegg. Du har en spennende og flott blogg som gir inspirasjon til oss besteforeldre-generasjonen her inne også. Liker godt å besøke deg, er på besøk hver eneste morgen mens jeg drikker kaffe og koser meg.
  Jeg også har reflektert over noen unge blogger, hvor kroppsfiksert og overfladisk allt er. Vår oppgave som foreldre å skape gode,holdninger og en noe høyere moral;-))
  Gratulerer med plasseringen!
  Klem fra Ingun

  ReplyDelete
 7. Hei på deg!
  Fikk lyst til å komme med min støtte;)
  Jeg er nok ikke heeelt med på hva dette gjelder, men har nå vært inne på blogger som "bretter" ut sitt private liv.
  Personlig syns jeg ikke det er interessant, og jeg kan grøsse litt nedover ryggen og tenke mitt "..er denne personen klar over hva hun/han gjør etc"?..men hver sin interesse, tenker jeg
  For meg er det "temablogger" som feks interiør eller hage et annet, som interesserer. Bruker selv å skrive litt hverdagstanker, men prøver så godt jeg kan å være "litt" anonym, men det er meg og fordi jeg også har en slik personlighet.Uansett er det innimellom "noe" som må ut;)
  Nei, jeg syns at alle og enhver kan skrive om det de vil..vi kan nok la oss sjokkere eller glede, men hva gjør vel det? Det er livet det;)Janteloven er ikke min greie, og de fleste burde holde seg for gode til å "støtte" den.
  Stå på du, Nina! Du skriver veldig bra, har fler "baller i luften" enn de fleste og er kreativ og flink..noe som gjør seg positivt utslag på høye besøkstall på bloggen din;)
  Ha en riktig fin dag..og tenk positive tanker..de fleste her i blogglandia ønsker inspirasjon og glede, og det finner vi bla hos deg;)

  ReplyDelete
 8. Eg legg merke til at enkelte er utruleg opphengt i besøkstal, antall kommentarar osv på bloggen sin. Ja noko slettar til og med innlegga sine dersom dei er for lite kommenterte eller besøkt. Dette er heilt merkeleg for meg då eg meiner ein bør blogge for seg sjølv. Det er nesten som ei dagbok som ein ønskjer andre skal få lese. Ein vert også kjent med andre bloggarar og det er alltid kjekt. Eg er ikkje den som får mest besøk og det betyr ingenting. Synest bloggliste topp 100 er berre noko tull. Fint du tar opp tema for nokon treng å lese det du skriv.

  ReplyDelete
 9. God morgen.Leser bloggen din ofte Nina.Tror kanskje ikke jeg har kommentert noen av innleggene dine før, men nå MÅ jeg. Stå på og glem alle negative (evt barnslige)innlegg. Liker bloggen din godt jeg og er innom daglig viss tid. Til lykke med sønnen og alle koselige innlegg om hagestell og hus-oppussing.-) Hilsen Grethe, "en urgammel" 64-modell, som en fjortis sa til meg en gang:-D

  ReplyDelete
 10. HEIA NINA !!!
  kan ikke si annet, tror jeg hadde vært troende til å gjøre det samme selv !! Mange fjortis"blogger" der ute..
  Tror desverre det er mange unge som har et desperat behov for anerkjennelse, og da er det jo veldig hendig med en blogg som kanskje gjør andre oppmerksomme på dem :/. . . synes kanskje ikke det er helt veien å gå,men men spørs om ikke noen kan angre litt(på blogge innhold, eller mangel på innhold) når de skal inn i de voksnes rekker og kanskje plutselig skal stifte familie selv . . .

  Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg er veldig enig med deg i det du skriver !!!
  Jeg er skikkelig fersk blogger, og ikke har jeg så mange følgere,eller kommentarer å vise til, men er kjempeglad for at noen som helst tar seg tid til å stoppe innom nettopp min blogg :) og jeg har ikke tenkt å begynne med bikini bilder for å få opp besøkstallene
  (hi hi tror kanskje egentlig jeg hadde fått færre besøk da, meeen du skjønner tegninga ;) )

  Huset deres er kjempefint, kjempekoselige bilder du deler med oss, lillegullet vokser og er bare sååå skjønn !!!

  Ha en flott dag i Paradiset ;)
  klem fra nord !!

  ReplyDelete
 11. Herlig formulert!
  Jeg må innrømme at jeg selv er litt opptatt av besøkstall. Jeg var nettopp inne og sjekket, og kunne gledelig konstatere at jeg hadde hatt hele 230 besøkende! :-)

  Selvsagt er det innholdet som fenger! Og du har i likhet med mange andre bloggere spennende og inspirerende innhold på bloggen.
  Hilsen Liv (Snuskebasse-engelen)

  ReplyDelete
 12. Supert dupert og gratulerer med 89-ende plass!! :O)
  Jeg syntes bloggen din en super (jeg har heller ikke glatt panne lenger...).
  Selv så har jeg på langt nær så mange leser som du eller fjortissene ;o), men det gjør ingenting. Blogger ikke for å få høyt besøkstall. Jeg blogger fordi jeg syntes det er artig, det er en fin måte å komme i "kontakt" med andre mennesker med samme interesser også videre :O)

  Ha en superfin dag, jeg kommer til å fortsette å øke besøkstallet ditt fordi jeg trives her inne hos deg :O)

  Godklem

  ReplyDelete
 13. herlig formulert og jeg kune neppe fått sagt dette bedre selv:D Keep up the good work du er inspirerende og jeg elsker å komme innom her å titte på ditt nydelige hus og hage og er absolutt ikke innom for å høre om ditt privatliv, hihi God klem fra Monica

  ReplyDelete
 14. Kjempebra innlegg :D hihi... Gratulerer så mye med 89.plass!!

  Ha en flott dag!

  ReplyDelete
 15. Hei Nina :-)
  Kommer nok aldri på topp 100 listen, har ikke en gang besøksteller på bloggen min, der er jeg.
  Jeg leser blogger om det som interesserer meg, får inspirasjon av vakre bilder i blogglandia og drømmer meg bort i vakre hjem som tilsynelatende er finere enn mitt..
  Tilsynelatende fordi mange selvsagt er bevisst på hva de viser frem :-)
  Man ønsker jo ikke å lese om de mest intime, triste eller private detaljene om mennesker, de som er ute etter sånne detaljer har nok av andre fora å boltre seg i.
  Keep up the good work Nina, me like :-)
  Ha en fin dag!
  Veldig fint innlegg

  ReplyDelete
 16. Heia Nina...
  Som 37 åring her så trekker jeg vel opp snittet...he he he,som jeg tror veldig mange av de som er inn og som blogger gjør....Synes innlegget ditt var flott jeg,som nyblogger selv har jeg ikke "møtt" noen "fjotiser" her inne,kun flotte voksen selvstendige bloggdamer.. La de få"fjortiser" som er innom få lov å komme å se litt og kansje de lærer at her inne gjør vi noe selv både med hus og hjem,barn osv....For hvis vi kan vise "fjortisene" at livet handler om at hvis vi skal ha noe må vi faktisk komme oss ut av sofaen og gjøre det selv....Da har vi gjort en god gjerning som blogger...Da slipper vi å ha kun data,sløve ungdom rundt oss...Ps det er mange flotte "fjortiser" rundt omkring som vil.... Klæm Linda

  ReplyDelete
 17. Jøss,dette var litt av et innlegg,Nina !Ikke vanskelig å se at du blir provosert av å bli lagt i samme skuff som fjortiser,kniis !
  Ikke bry deg ,la de få skrive om sitt og du om ditt...det er to forskjellige verdener. Ikke alle fjortiser leser om interiør, like lite som vi gidder å lese om fjortislivet...btw.om tre år har du selv en fjortis i huset :):)

  Gleder meg til å se alt du har fått inn til butikken i mårra...tar med meg de strikketingene som er ferdige...
  Snakkes!

  ReplyDelete
 18. Gratulerer med høye besøkstall, stilig innlegg!

  ReplyDelete
 19. Flott blog du har! Hilsen også 4 barnsmamma og tvillingmamma i trøndelag, på 35 år! :-))

  ReplyDelete
 20. Hehehe. Herlig! Det er altså svært forskjellige grunner til at man leser blogger. Enkelte av de jeg titter innom, som også er på diverse lister og har skyhøye lesertall - er rett og slett det jeg kaller for bloggverdenens gratis Se og hør. Her legges ut om diverse mislykkede kjærlighetsforhold og andre personlige problemer. Og så krangler man høylytt i kommentarboksen med frittalende besøkende som sier en litt i mot. Jeg må liksom innom, bare for å få med meg siste nytt. Selv om jeg egentlig synes synd på slike som ikke forstår den egentlige årsaken til deres høye lesertall.

  Faktisk så har jeg tenkt på dette før - at din blogg er det tvert motsatte. Som blogger vet du eksakt hvor den magiske grensen går. Hva serverer man uten å gå for langt og uten at det blir for dumt. Du ballanserer helt perfekt med det som skal til av akkurat passe privatliv til at det blir herlig hjemmekoselig. For det skal det jo være på en interiør og hageblogg. Flotte bilder og trivelige tekster med passelig humoristisk snert - og vips så har du oppskriften til en særdeles god blogg. Du leses pga av kvaliteten, Nina. Akkurat det er det ikke så mange på den lista som kan påskryte seg (jo, bl.a Emmeline, som jeg ser har kommentert her leses selvfølgelig også pga kvalitet).

  Og jeg sier som henne: Keep on the good work - til stor glede for meg og mange andre.

  ReplyDelete
 21. Godt skrevet :) Innholdet har alt å si. Det å få gode tilbakemeldinger for noe man selv har laget eller prestert er noe helt annet.
  Og det sier selv nok selv at her inne er det nok et fåtall av "fjortiser" som har noen interesse.
  Fortsett i samme stil du. Det er det vi liker :)

  Klemmer Maria fra Idekroken

  ReplyDelete
 22. Jeg ler meg i hjel:)!!! Ikke AV deg, men MED da! Utrolig bra skrevet!
  Må være litt deilig å få det ut, selv om jeg tror du sitter med et smil om munnen;)
  Klem Kjersti

  ReplyDelete
 23. *flire* Eg har mange gongar lurt på kvifor "fjortisane" har so høge besøkstall, men har kome til at eg er for gamal til å forstå. Men det eg forstår er at eg likar din og mange andre sine voksne bloggar, det gir meg meining... likeeins som fjortisbloggar gir fjortisar meining:)
  Artig innlegg!!

  Anita, som berre kan drøyme om å kome på den lista;)

  ReplyDelete
 24. Så bra skrevet hehe:)

  Så gøy å ligge sååå høyt da:))))

  ReplyDelete
 25. Gratulerer!Kjempebra skrevet!:-)Jeg er så enig!Har selv akkurat åpnet en ny blogg og må si jeg er mer opptatt av at noen få har glede av hva jeg skriver ,enn at besøkstallet skal bli skyhøyt.Interessene til folk forandrer seg jo mye etter alder:-)Er innom bloggen din hver gang jeg tar en runde her inne:-)Inspirasjonen og kreativiteten er stor hos deg,det liker jeg!Ha en strålende dag!!

  ReplyDelete
 26. Utrolig bra skrevet Nina :))
  jeg skjønner ikke hva enkelte bloggere tenker med noen ganger når man ser bilder og tekst på noen av innleggene...

  Ha en fin dag og stå på !!
  Du skriver flott du !!!!

  Klem,kari

  ReplyDelete
 27. Utrolig bra skrevet , Nina!! Godt å lese!

  ReplyDelete
 28. Så utrolig bra skrevet! Jeg er helt enig med deg. Stå på videre, det er en fryd å titte innom bloggen din og du gir mye inspirasjon.
  Hilsen ei på 30

  ReplyDelete
 29. Heia Nina !! :)) Flott innlegg!

  ReplyDelete
 30. Hehe.. SÅ bra!
  Jeg leser hundre ganger mer om dine interiørtips, enn om en 14-tis's nye lipgloss kjøp!
  Din balanse mellom interiør og familiært er etter mitt syn, akkuratt passe, ellers hadde jeg nok ikke besøkt bloggen din flere ganger i uka heller... :)

  Ha en fin onsdag :)

  ReplyDelete
 31. Du er deg selv Nina, det skal du ha. Jeg leser bloggen din fordi jeg kjenner deg litt fra før av, og derfor vet at du er et ekstremt kreativt menneske med mange ideer som du setter ut i livet. Jeg koser meg med bildene fra hjemmet ditt, og liker det du skriver.

  Du viser mye av deg selv og familien din med bilder. Likevel vil jeg absolutt ikke si at du vrenger sjela di med intime historier om privatlivet. Og det er bra.

  Jeg blogger jo selv, og skriver om turer hit og dit. Sikkert ikke så veldig spennende for andre å lese, men en måte for meg å bruke skrivelysten min på. Jeg har bilder av familien min, men ikke av barnebarnet. Foreldrene ønsker ikke det, og det må jeg akseptere.

  Jeg skriver om helt hverdagslige ting, og gjør et tappert forsøk på å se det komiske i ting. Jeg har mye på hjertet som jeg kunne skrevet om, men noe bør man holde for seg selv.

  Fortsett som du gjør, Nina. Du har en flott blogg.

  ReplyDelete
 32. Jeg er bare 15 år, men leser bloggen din daglig:) Syns den er bra,å jeg både leser å ser på de nydelige bildene dine :) Du har fått ett nydelig hus, digger stilen din ;)

  ReplyDelete
 33. Heia Nina!!! E innom bloggen din hver dag. Leser tekst,følger med stor beundring med på hva dere får til både ute og inne,i tillegg til at du har 4 barn og derav en bebi. E e imponert!!! Stå på,og forts med blogginga di du. Venta spent på fortsettelsen:) Hilsen ei gammel kjærring på 41 :)))

  ReplyDelete
 34. Synes du har en utrolig flott blogg.Beundrer alt du får utrettet i hus og hage.En inspirasjon for meg,og tydeligvis mange andre.Koser meg når jeg setter meg ned og leser mine favoritt blogger.Må bare passe meg for ikke å bli "hektet" ,så jeg får tid til mine egne kreative prosjekter.Veldig imponert over alt du rekker samtidig som du tar godt vare på familien din.Lykke til videre.Hilsen gammel 58-årgang

  ReplyDelete
 35. Utrolig bra skrevet!
  Kjempebra – og gratulerer med 89-ende plass. Ha en riktig fin dag :)
  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 36. Herlig innlegg Nina!! :-D Dette likte jeg!

  ReplyDelete
 37. Ufff...., du for sagt det du! Tar av hatten for deg! Jeg blir i hvertfall ikke redd hvis jeg går ut på byen sammen med deg. Du tar dem. Keep on going. Gleder meg til neste innlegg.

  ReplyDelete
 38. Godt skrevet, sett dem (fjortisene) på plass, hehe.
  Klem Kristin

  ReplyDelete
 39. Hei! Flott at du kravla deg oppatt og begynte å skrive igjen, at ikkje læraren fekk tatt knekken på deg! Syns du har ein veldig triveleg blogg, og blir alltid glad når det er eit nytt innlegg frå deg! Du har ei fin blanding av interiør, opplevelsar, hage osv. Litt personleg, slik at vi ser at det bur folk i det fine huset, og ikkje berre ting. Men, likevel passeleg personleg, så vi ikkje føler oss som snokar når vi les..Og det er jo ei utfordring med ein open blogg. Bloggar for fjortisar er bloggar for fjortisar og bloggar for vaksne som er unge inni, er for dei. Alle må få utrykke seg på sitt nivå..., og lesarane les vel det dei er interesserte i. Syns det var artig å sjå at du havna så høgt på lista, til tross for at det ikkje er det viktigaste. Eg for min del har hatt blogg lenge, varierande aktiv, men har nyleg lagt inn tellar. Dette har eg gjort fordi eg syns det er litt spennande å følge med på, men slett ikkje for å oppnå høge tal. Uansett, håpar plasseringa har gitt deg endå litt ekstra inspirasjon til blogging, for bloggen din vil vi ha, med akkurat passe av alt, slik som no!

  ReplyDelete
 40. herlighet...!
  selv glemmer eg stadig å pinge meg inn på blogglisten,- ikke bryyy deg...!

  Og du,- alt var slettet hos meg
  og nå får eg ikke til nettbanken, skrekk og gruuuu.....
  men vi blogges..!

  magny

  ReplyDelete
 41. Hei, Nina.

  Vet du, det er neimen ikke bare fjortisser som legger ut hele livshistoria si på blogg, og som er selvopptatte nok til å stadig legge ut bilder av seg selv i dagens antrekk, etc... Jeg har sett voksne damer gjøre det samme. Og de selger som bare det, hehe, spesielt om vi egentlig synes at bloggeren dummer seg litt ut. Man må liksom innom å snoke, men har egentlig litt dårlig samvittighet over å la seg underholde av andres dumheter. Det som ofte er synlig på slike blogger er skyhøye besøkstall, og omtrent ikke kommentarer.

  Og så finnes det de som ikke trenger å dumme seg ut for å få høye lesertall. Som bare har dønn igjennom sjarmerende og flotte blogger, og som legger ut akkurat passelige mengder privatliv - sånn som ei her så fint beskrev det - så vi ser at det bor folk i det flotte huset ;) Det er hva jeg kaller "feel good" blogger. Hipp hurra for disse!!! Heldigvis er de fleste interiørbloggene slike "feel good" blogger.

  Og, Nina - din blogg er en "feel extra good" blogg. Gratulerer så mye med 89. plass! Den er virkelig velfortjent!!!

  ReplyDelete
 42. Go girl!!!
  Kjempemessig innlegg:) Du er ærlig og jeg synes det er bra de der ute endelig får seg et lite knips i pannen. Jeg synes bloggen din er kjempebra og leser bloggen din hver eneste dag. Min egen blogg skriver jeg fordi jeg synes det er blitt en koselig tilleggshobby og ikke for å oppnå tusenvis av besøkstall. Selv har jeg kanskje kun 8 følgere på min blogg, men det er ikke det viktigste. Jeg blir selvfølgelig superglad når jeg får kommentarer og det gir meg en ekstra giv til å skrive.Å kunne se at folk leser bloggen min er en inspirasjon, nettopp om interiør og livets glade dager..ikke om jeg skal skifte slanke meg, hvor mye penger jeg bruker på klær,kjærlighetslivet mitt osv.
  Alt dette har du også poengtert, og det er flott at noen gjør det! Du er en super dame, Nina som vet å ordlegge deg. Jeg er takknemlig for at du fikk ekstra skriveglede og blåste i den fordømte norsklæreren :) Jeg elsker å lese bloggen din! Fortsett å skriv og gjør det akkurat slik som du vil. Dette er bra og kvalitetsrikt lesestoff, noe jeg ikke kan si om mye av det andre fjortismølet der ute!

  ReplyDelete
 43. Har forresten også kommentert deg på bloggen min;) "en takk til Nina" :) Klem

  ReplyDelete
 44. Dette likte jeg! Noen selger virkelig sjela si for å komme på de listene og legger ut svada innlegg på svada innlegg (bare man oppdaterer ørten ganger om dagen, og skaper nok intriger, tikker besøkstelleren).

  Mens andre rett og slett bare lager superduper blogg! Du er virkelig en av dem! Grattis med velfortjent 89. plass - du burdte vært mye, mye høyere :) Jeg er innom deg hver dag. Og om jeg lager blogg selv en dag, så er det på inspirasjon fra bl.a. deg.

  Trine :)

  ReplyDelete
 45. Herlig Nina ! Stå på du med det som gleder deg og oss andre. Trur ikkje eg har lagt igjen spor hos deg før, men har lest mange blogger siste året (vore sjuk) og din blogg er ein av dei som eg har satt pris på.
  Er så glad for at vi voksne damer ikkje treng konkurera med ungdomen. Ikkje på noko vis. Me har nemleg eigen verdi !!

  ReplyDelete
 46. Bloggen din er kjempebra og inspirerende for alle oss som er opptatt av hus og hage. Og jeg leser den derfor med stor glede selv om jeg har passert 50 ! La sure oppstøt passere og gled deg heller stort over det høye besøkstallet som er deg vel unnt! Marianne

  ReplyDelete
 47. DEN SATT!! tænke æ :o)) e så enig med dæ.. hvem pokker gidder å bry seg.. er for gammel til å prøve å holde tritt og jeg innrømmer det glatt:o)) et evig pes med å kommentere her og der og overalt.. nei.. takke meg til mine faste som jeg stikker innom når jeg har tid.. å for å lese.. godt stoff for hjerte og sinn.. for å få 30 000 besøk på en uke må det være en heldagsjobb å blogge...velbekomme sier jeg bare..

  Hilsen en sirumpa svisker i Danmark ;o))

  ReplyDelete
 48. Bravo Nina. Godt at noen bryr seg.
  Takk for en fin blogg du har. Følger deg og jeg kan nevne at jeg er 40 +.

  ReplyDelete
 49. Flott innlegg Nina. Du er dyktig og kan skrive. Og du ser ung og vakker ut i tillegg.

  Ha en fin uke videre.

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 50. Herlig lesing, Nina :) Du har en kjempekoselig blogg som så absolutt fortjener å ligge på listen :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  ReplyDelete
 51. Yesss Nina!
  Du har tema og humor som gjør at jeg stadig er innom bloggen din.Og nå fikk jeg behov for å legge igenn et lite spor.
  Følger med for at det gir meg noe,ikke for "å være med i gjengen" eller gi noen gode besøkstall.
  Må også si at jeg virkelig beundrer arbeidskapasiteten din!Så tusen takk Nina,spesiellt for alt hagestoffet!Du er en oppmuntring i hverdagen!
  Marianne.

  ReplyDelete
 52. Jeg er innom bloggen din fordi jeg finner masse spennende å inspirerende å hente her, både i form av bilder og det du skriver:o) Synes det er spennende å se at folk besøker bloggen min, men det som gleder meg aller mest, er når folk legger igjen en koselig hilsen jeg føler er ekte!
  Tror nok litt av grunnen er at dette er et mer voksent fora, der en ikke har hovedfokuset på det personlige som utseende osv....
  Glad det er slik og håper det fortsetter med det! I denne sjangeren bygger vi hverandre opp i stedenfor å rive ned.....og med tanke på det, er jeg veldig fornøyd med "tallenes tilstand":o)))
  Ha en flott torsdag - du er en inspirasjon:o)
  Klem fra Solveig

  ReplyDelete
 53. Jeg føler meg helt utenfor!! Det er jo første gang jeg besøker denne flotte bloggen (en ny bruker). Gratulerer med plasseringen og jeg venter i spent på å følge debatten videre. Når kommer du f.eks. med "dagens outfit"?

  ReplyDelete
 54. Supert Nina!!
  Kjempeflott innlegg og helt enig med deg :)
  Du har en kjempefin blogg og skriver bra - jeg er såå glad for at jeg fant bloggen din!!

  Hilsen Unn Hege som leser DIN blogg fast ;)

  ReplyDelete
 55. Hehe.. Go Nina, Go Nina!! :-)
  Bra skrevet!! Jeg smilte godt skal jeg si deg! Jeg er helt enig med deg!
  Klem J.

  ReplyDelete
 56. Hei! kjempe fin blogg!:) skjønner godt hva du snakker om, er ikke alt som hører til på en blogg. men alle har vel forskjellige grenser:)men tror grensene forandrer seg etterhvert som man blir eldre:)personlig er jeg mer interessert i blogger om oppussing av hus og interiør generelt. alt kommer med alder tror jeg:) hadde jeg vært 17 år hadde nok jeg lest de bloggene daglige, men det gjør jeg ikke, for dem passer meg ikke rett og slett. mange unge drømmer om hus, mann osv.. så litt misunnelse er det nok inni det der;)
  nydelig hjem du har! kjempe fin inspirasjon!:)

  ReplyDelete
 57. HAHA, sitter her å ler for meg selv :) du er jammen flink til å skrive, din fjortiss! - kunne ikke dy meg :) hihi!! :)

  OG du - du ligger faktisk på 43.plass nå - slettes ikke verst :o)

  skriv om det du føler for og så får de som er innom velge selv om de leser det eller ikke! :)

  ha en super dag i paradiset!!

  solklem fra Buvika

  ReplyDelete
 58. Brabra innlegg! Det er så altfor mange unge bloggere der ute som mener de eier bloggeverdenen. Det stemmer ikke i det hele tatt!
  Det er så mange fine interiørblogger, mammablogger osv, for oss som vet at livet handler om litt mer enn rusbrus og mascara! :)
  Bloggen min er en sånn "kjedelig blogg" med bare hva jeg gjør osv.Men jeg får veldig mye inspirasjon fra andre blogger, og jeg fant din akkurat og ELSKER DEN allerede! Åh du har det så fint !
  Vi kjøpte hus i sommer, og jeg gleder meg til vi får spart opp penger til å pynte opp her hjemme. har så mange drømmer og ideer.

  Hvordan får du tid til alt med 4 barn? Jeg syns jeg ikke rekker noenting og jeg har bare 2 barn :)

  ReplyDelete
 59. Ha, ha! Bra skrevet!
  Elsker bloggen din!

  ReplyDelete
 60. Riktig, Nina! Gi dem inn! Hehe. Flott skrevet. Er hjertens enig, og jeg har enda fler år(les cm) på baken enn deg:) You go girl, and kick som asses!

  ReplyDelete
 61. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 62. Gratulerer md plassen! Veldig fortjent :-)

  ReplyDelete
 63. Du har i alle fall en leser under 18..:)
  Stå på videre med bloggen og butikken din!

  ReplyDelete
 64. Flott, Nina :) jeg gleder meg til jeg kommer tilbake til Molde og kan stikke innom butikken din, for sist gang visste jeg ikke om den..:(

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)