Sunday, February 14, 2010

Mulititasking & bilder!

Rakk ikke blogge i går, derfor kommer det ett laaaaaangt innlegg nå, mens jeg spiser boller og ser Beck.

Multi-tasking er deilig!
-Særlig når man er hjemme alene! :)

Når man har en bråkete familie er alenetid i hjemmet en deilig luksus. Riktignok er alle 4 barna hjemme, men de befinner seg i drømmeland, og har ett svært godt sovehjerte.

Tidligere i dag har vi hatt mye kvalitetstid, litt kos med glava på loftet, noe påske-egg pynting og enormt mye mat. En liten foto-runde har jeg også rukket, for jeg måtte sette frem mine nye bokser fra Green Gate. Prøver iherdig å mane frem våren i denne sinnsykt snørike vinteren.

Mot slutten i den kommende uken vil min neste forsendelse av Green Gate sendes fra Danmark, og jeg må bare si at jeg gleder meg stort over å endelig få varene som jeg har ventet på siden i september! :)
(Kan noen skjønne at jeg gleder meg til jeg får i annet oppvaskmiddel en den stygge Zaloen?? GRØNN, sjø! Durance er på vei, lucky me!!)
Jeg har lenge ønsket meg dette salt & pepper-settet, fordi jeg syns det er så klassiskt og gammeldags, så denne uken bestilte jeg det fra Anne i Emmas Verden. Kjempe service! Raskt levert & en liten hilsen/gave lå sammen med varene.

Tusen takk!!

Skiltet er fra min egen butikk. Det har så skjønne farger, i tillegg til fin tekst.

11-åringen min har kanskje ikke klassens største orden, eller flotteste håndskrift, men hun har virkelig sine fantastiske sider.
I dag bakte hun muffins til meg -helt alene, før jeg sto opp. Ikke 1-2-3-muffins som jeg pleier å ty til, men fra grunnen av på skikkelig måte. Det var kjempegode, og jeg ble innmari glad!
Frokost på sengen har jeg begynt å gi beskjed om på forhånd at jeg ikke vil ha, men jeg elsker komme ned til ferdig laget frokost nede.
I dag hadde min kjære og jentene stekt ciabatta-brød, laget guacemole og stekt egg. Kjempedeilig. Og så ble det muffins til dessert.

Det var ikke bare morsdag i dag, men også fastelaven.

Jeg har alltid spist boller med krem eller fylte vannbakels på fastelaven, men på en dag som dette, når en plutselig må mørkeloftet og hente ned ett hengerlass med gammel glava-isolasjon, må en gjøre det en er god til, og som tar kort tid. Når dette i tillegg er familiens favoritt, passer det vel bra å lage det til en sånn søndag.

Deler tipset med bloggeverden på hvordan en 4-barnsmor som er bedre på hagearbeid, historie, jus og maling, lager kaffebrød! ;)

Man tager så der:

Og lager deigen etter fremgangsmåten på pakken. Kjevler ut passe store deigbiter, plasserer en passe mengde vaniljekrem på, og pakker de sammen med skøten ned. (Jeg bruker ett kjøkkenglass når jeg kjevler, syns det går så fort da.)

Enkelt og kjempegodt!

Leon har smakt vaniljeboller for første gang i dag, og syns det var kjempegodt!
Ikke alle har påfyll av varer i butikken sin på en sandag, men jeg hadde malehjelp i går, og fikk derfor dekorert en mengde egg i går kveld, og i dag. Disse ligger og søker etter nye hjem.
Jeg har funnet ett lite strasshjerte som alternativ spenne, men vet ikke om kundene syns det samme.....
Laget også ett sett med hvit blonde.
Disse tre settene ønsker nye hjem, om noen vil ha de.
Pris er alltid like vanskelig å sette, men jeg trenger nok en 260 kr for alle 3, om staten skal ha sitt....
(Nei, jeg er ikke så glad i den der momsen....!)
PS de uten strasshjerte er selvsagt billigere!
Og skiltet gis bort til kunder som ønsker det! Tross alt en skrivefeil der, og kan ikke selge det slik, selv om jeg har betalt for det. Eneste jeg ber om, er at du er kunde.

8 comments:

 1. Hei Nina, hørtes ut som en begivenhetsrik dag du har hatt :o) og så herlig at datteren din hadde bakt muffins, koselig ♥ Flotte de boksene du har fra Green Gate, gleder meg til å se hva du får inn også av samme merke. Jeg er litt i tvil hva jeg skal bestille av dette, greier lissom ikke å bestemme meg helt for hvilken farge – er så mye flott… nydelig også salt & pepper-settet du har bestilt! – og herlige påske egg du lager … Ønsker deg en flott uke som kommer, klem fra Mette

  ReplyDelete
 2. Heisann :) Er det en liten trykkfeil i det skiltet? Skal vel være faith? Eller.. :) Var jo så nydelig.

  Mvh Aina :o)

  ReplyDelete
 3. Flotte egg du har laget:))
  Er d papir eller stoff du bruker for å kle de?

  ReplyDelete
 4. Hei igjen! Elsker vinduspynten din, koselig:) Og nydelig liten Leon, da:))

  Men du, er det ikke en skrivefeil på det skiltet?? Det må vel være meningen at det skal stå FAITH..?

  Klem
  Benedicte

  ReplyDelete
 5. Nydelige påskeegg du lager, en fryd for øyet.

  Jeg er heller ikke en kløpper på baking, men kan gi deg et anet tips for boller med vaniljekrem, bare rull ut emnene og stek de og deretter bruk en sprøytepose med tynn spiss, og sprøyt kremen inn i bollene med engang de kommer ut av ovnen. Funker veldig greit for meg.

  Ønsker deg en fin uke!

  ReplyDelete
 6. Hei Nina, for en liten nydelig pjokk du har. Han er virkelig til å "spise opp"! Og så må jeg si at du har en fantastisk blogg, og du er jo så kreativ. Tar av meg hatten for deg. Og så et lite hjertesukk til slutt. Hvorfor må (alle) interiørbutikker ta inn Durance vaskemiddel?? Det lukter jo parfyme av alle de andre varene også. Var innom to butikker forrige uke, og måtte nesten snu i døren,begge "stinket" parfyme. Vi som har parfymeallergi får jo ikke handlet i slike butikker. (De går glipp av en del kunder) Og hvem er det som vil ha parfymelukt på kopper og glass? Vil anbefale alle å prøve Nøytral, luktfri og effektiv, og til og med hvit flaske... Skulle gjerne handlet hos deg, men....... Hilsen Gunn

  ReplyDelete
 7. Jepp, skiltene er feilskrevet!
  Dessverre er det mange fra denne fabrikken som er det, og heldigvis pleier jeg å oppdage det når ejg sitter å bestiller. Denne gangen har jeg imidlertidig vært for trøtt....

  Eggene mine er først malt, så kledt med silkepapir.

  Når det gjelder parfyme, så er det skikkelig beklagelig at så mange interiørbutikker ikke tar hensyn til de med parfyme-allergi, men det er vel sånn med den saken, at det er flertallet & salgsstatistikken som bestemmer....
  Vi selger enormt mye akkurat pga duften, og vil nok tape store beløp om vi holder oss til duftnøytrale varer. Durances varer som jeg har bestilt da, har skrukork, men jeg har romsprayer og andre ting fra en annen leverandør som setter sitt preg på butikkrommet.
  Kommer du imidlertidig hit, skal jeg personlig bære inn varer til deg i min egen stue! :)

  Forresten, om det skal være noe trøst er ikke butikken min spesielt vennlig for de meg allergi for katt heller, for Tigergutt går der det passer han....!
  ;)

  ReplyDelete
 8. Heia! Så nydelige disse eggene du har laget er :) Flink du :) Kune veldig godt tenkt meg et slikt sett av de siste jeg hvis det er mulig ;)

  Reiser bort noen dager men er hjemme igjen søndag ;)

  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)