Sunday, October 28, 2012

Nathalies nye rom!

Fordi mine fantastiske, skjønne barn holder på å ta livet av hverandre hver gang de ikke er enig, måtte vi til meg en omrokering av rommene, slik at alle fikk hvert sitt.
Tvillingene fikk hvert sitt lite rom oppe i andre etasjen, mens storesøster Nathalie fikk det store soverommet nede i hovedetasjen.
Det måtte litt forandringer til her, for at det skulle passe en 14-åring, og vi er ikke helt ferdig enda.....
Nytt klesskap trengte hun, og siden dette rommet engang blir vårt soverom, kjøpte jeg skapet som hører til nattbordene våre. (Skapet var på tilbud nå! Halv pris, faktisk!)
 Skrivebordet fikk Nathalie til jul ett år, mens speilet er mitt gamle. Hyllen laget jeg til Nathalie da vi bodde i Trøndelag. Den må jeg male hvit nå, ser jeg....

Ikke så mye forandringer i denne delen av rommet, men vi har byttet ut en gammel kommode med min gamle toalettkommode. Skapet på veggen ble hevet da tvillingene fikk dukkehus, for det sto oppe på kommoden, men nå skal jeg henge det lenger ned, i de opprinnelige hullene igjen.
Det ble ikke helt optimalt med to ovale speil på to vegger, men jeg kom på at jeg har ett fint bilde som kanskje Nathalie vil like i steden.
Nathalie er mer opptatt av hester og dyr enn interiør, men hun liker at mamma hjelper henne med de store tingene, så får hun heller fylle bilderammene sine med det hun liker.
 Det er også plass til å henge opp hester, venninne-bilder eller bilder av Jostein Bæver (Justin Biber) i den lange hyllen over gjestesengen.
 -Men først må vi vel rydde resten av rommet......
 De siste boksene etter flytting er alltid de værste, og jeg prøver å hinte til at vi har en svær grønn dunk med lokk stående ute...... ;)
Så gjenstår det å se om frøkena blir fornøyd når hun kommer hjem i kveld!
Nathalie i "kjellerstua" (Begonia Restaurant) med sin alkoholfrie Strawberry Daiquiri, september 2012.16 comments:

 1. Sååå flott rom:))

  ReplyDelete
 2. Lekkert som alltid!!Lenge siden jeg har besøkt deg nå....savner bloggverden!
  Han frisøren deres, er det på Pegasus World eller...synes å dra kjensel på han. Vi drar nemlig også til Tyrkia for å klippe oss..hahah!

  ReplyDelete
 3. For et herlig rom. :)
  Trodde det var deg det var
  bilde av jeg,sååå lik.
  Klems.

  ReplyDelete
 4. Hei Nina!
  Så fint du har det, og så flink som du er!
  Kom tilfeldigvis over bloggen din i dag. Drev og søkte på interiørbloggere da det dukket opp et kjent ansikt. Måtte sjekke om det virkelig var deg:)
  Artig å lese om butikken din og oppussing av huset! Du er fortsatt like flink og kreativ. Det var du jo som min aktivitørlærling også;)
  Skal følge med på bloggen din!

  Hjertelig hilsen Elisabeth

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)
   Så kjekt å høre fra deg igjen!
   Har prøvd å finne deg på Facebook ett par ganger, men uten hell.
   Håper du har det bra!

   Delete
 5. guri malla så fine rom!digge virkelig lyskronene du har på begge rommene!!helt knall, ha en fin kveld.

  ReplyDelete
 6. Nyyyydelig rom!!!
  Det klesskapet var jo bare kjempeflott:)
  Elsker de jernsengene,fikk netopp tak i en liknende selv,som jeg skal bruke som sofa uti paviljongen mannen skal bygge til meg neste sommer;)
  Utrolig lik jenta di er på deg,så fin:)
  Ha en finfin dag!
  Klem Caroline

  ReplyDelete
 7. Nyyyyydelig rom! heldige jente! =)=)

  Tenker hun er kjempe fornøyd=)=)

  Ha en fin kveld!!
  Klem fra Yvonne.

  ReplyDelete
 8. Aldeles nydelig og til å drømme seg bort i!
  Klem Torill

  ReplyDelete
 9. Hei igjen!
  Er ikke på Facebook skjønner du. Til forargelse for mange;) Egen, sjø:)
  Jeg har det bra, ja. Jobber fortsatt som Aktivitør. Alltid en truet yrkesgruppe. Stillingene blir stadig mindre. Du har vært lur nok til å satse på noe annet. Det er jo også en sjanse å ta, men noe må man jo prøve på her i livet. Kan skrive litt mer på mail til deg;)
  Nå har jeg lest bloggen din i "flere timer" Blir bare mer og mer imponert over hva du har fått til. Det krever masse energi, og ikke minst tid!
  Liker stilen din. At man kan blande gammelt og nytt, pusse opp ting man har fra før, ta vare på ting som har "sjel", er viktig.
  Har en venninne som driver butikken "Mathildes Verden" på Steinkjer. Se innom bloggen hennes.
  Snakkes:)
  Klem fra Elisabeth

  ReplyDelete
 10. Lekkert rom, kunne liksågodt passet til en 32 åring som meg :)

  ReplyDelete
 11. Hei.Så koselig det var på det rommet.Tidløst,her er det like fint om 10 år.Er ikke så glad i oppussing sjøl så prøver å få det meste av interiør tapet/maling i nøytrale farger og i en stil som ikke er alt for spesiell.Og den nydelige dattera di regner jeg med allerede erpopulær hos gutta!Veldig lik moren sin alle dine tre døtre.
  Og gutten din er jo bare helt herlig.Ingenting i verden er bedre enn ungene våre i alle aldre.Skal prøve å stikke innom butikken din en dag jeg er i Molde.Ser ut til du har mye fint.Klem fra meg.

  ReplyDelete
 12. Så fint det ble, kan ikke tro annet enn at frøkna blir fornøyd! Jostein Bæver, ja, kjenner til den karen, jeg har barnebarn som digger han og skal på konsert i Oslo til neste år...

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)