Monday, October 1, 2012

Sparkel og rynker??? Nå, nei....!

Når jeg omgir meg med jålete fjortiser, og beveger meg utenfor min egen hage, kan jeg ikke unngå å legge merke til enkelte som tar feil av sminke, og sjokoladepålegget som de egentlig skulle ha smurt på brødskiva..... 
Derfor vil jeg komme med ett lite tips til de som ønsker å se mest mulig naturlig ut!
Prisbelønte Jane Iredales mineralpudder som forselges med en fuktspray: 
 Det passer nok ikke lommeboka på min 14-åring helt, men gir en flott glød til en voksen kvinne med egen inntekt, eller som en som bruker tre år gamle gavekort.....(!)
(Kjøpt på Femina i Molde)
Og med det samme vi er innom hudpleie, er dette renseserien jeg bruker, og har brukt i over 7 år.
Det eneste nye her er flasken med serum, som jeg kjøpte på Cosmopol på fredag.
 Mange kjøper hudpleieprodukter billig på Nettet, men min gode venninne, Sati, -som har vært inne i bransjen i mange år, sier at det de selger på Nettet er store restlagere de kjøper opp billig, og med gjerne litt gamle produkt. Derfor kjøper ikke jeg ting jeg har tenkt å ha på meg hele natten, eller hele dagen, online. Kun ting jeg vasker fort bort igjen, eller hårprodukt.
PS Jeg kjøper heller ikke ansiktsvasken min på Nettet, da jeg har en sånn flaske i halvannet år! Om jeg da kjøper den gammel fra før, blir det jo årgangsvin før den havner i skrukkene mine!

Apropos skrukker, har jeg en krukke med løsning.
Dyr løsning.....
Det eneste problemet er å HUSKE å bruke den!!!
Men utrolig god, for jeg kjøpte den etter å ha vært forsøkskanin i Oslo..... ;)
(Dama smurte masken på meg kun på den ene siden, så da jeg så resultatet, måtte jeg bare ha den!)
For denne krukken kan du kjøpe mat til en hel familie i Afrika i ett helt år, tror jeg, så jeg har ikke helt god samvittighet over å ha kjøpt den.
I mitt forsvar, så har jeg aldri brukt penger på røyk! (Om en ikke skal rekne med bestikkelsene for å få eksmannen min til å skifte dekk på bilen min da Andreas var i Afganistan....!)

PS Var dette noe givende, eller burde jeg heller blogge om arbeidsbuksa mi med kneputer, og gode sko som tåler hage, eller bare mugger og puter....?

8 comments:

 1. Her er jeg HELT enig med deg!!! Utenom interiøret er det faktisk her jeg legger igjen penger. Man skal ta godt vare på seg selv, det handler om velvære, føler man seg vel blir alt litt lettere...og de som sier du ikke får det du betaler for har ikke prøvd det rette.

  Jeg handler heller ikke på nettet, men det er fordi jeg ikke gidder vente;)

  KLEM!

  ReplyDelete
 2. Bare blogg i vei om ditt og datt du :) Artig å lese om litt andre ting enn hage og interiør også innimellom. Stygt å le, men mat til den afrikanske familien for kremkrukka........ *bittelite skjult smil*
  Du får nå sagt det.
  Finfin tirsdag til deg.

  ReplyDelete
 3. Joda, dette var matnyttig, Nina! Jeg pleier å styre unna blogger som ene og alene handler om å ta seg ut. Det er disse unge som ennå ikke har erfart at det er et liv etter ungdomsskjønnheten.....Nei, voksne damer har et sunt, naturlig og nødvendig? forhold til sminke, kremer etc. Tips mottas med den største takk;) Ha en toppers dag!

  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 4. Gode tips! Selv er jeg en sånn som sverger til naturlige ting i ansiktet.
  Jeg har problemhud, så jeg bruker verken pudder eller dekkrem og har aldri gjort det. Det eneste jeg bruker er litt mineralrouge til fest. Min daglige sminke er kun maskara og lipgloss og det holder lenge nok for meg.
  Prøvde en del dyre merker før jeg fant ut at naturlige produkter passer min hud best. Men der er vi jo så forskjellige! Det som er rett for min hud kan jo være helt feil for søstra mi sin ;)

  (Men ellers så bestiller jeg gjerne fra f.eks strawberry.. datoen står på og jeg har ALDRI fått noe gammelt.. tror dette er litt myte for å beskytte handelen her hjemme.. MEN det tror jeg da.. "uten å kaste stein i glasshus mener jeg..." )

  Lister meg pent ut igjen..

  Masse klemmer fra Monica

  ReplyDelete
 5. Man får tak i Fedora minerals(samme som Jane Iredale) på vitusapotek også! :) Kjempe fin serie!!

  ReplyDelete
 6. Du er herlig underholdende Nina, uansett hva du blogger om :)
  Men husk at hvis man bestiller hudpleie/makeup fra utenlandske nettsider er det umulig å vite hvilke temperaturforskjeller varene dine har blitt utsatt for (mens de for eksempel ligger i lasterommet på et fly i 10000m høyde = kaldt eller mens de venter på å komme ombord i fraktebåt til din leverandør = varmt, dette kan være veldig uheldig for produktene!)
  Hudpleie og makeup er ferskvare som ofte sendes med posten fra nettstedene, mens hudpleie salonger får det fra sentrale lagre i landet hvor varene er forsvarlig sendt direkte dit fra fabrikk. Men man kan kjøpe myyyyyyyye annet bra på nettet!!!

  ReplyDelete
 7. E det PurePressed Base og Amazing Base eller Matte du bruke?

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)