Wednesday, October 10, 2012

Nina gjør ting hun ikke pleier.....

Siden jeg la igjen to kilo i september, og kjenner meg egentlig ganske spretten, takket jeg ja til å  bli med Ingrid på trening i går. Sist gang hun spurte var jeg på jobb, og nå rakk jeg akkurat å komme hjem tidsnok.  
Siden bilder av Nina, som ikke eier treningsbukse, (så man tager hva man haver) -og treningstoppen fremdeles hadde prislappen på da jeg fant den i skapet, syns jeg denne dama illustrer mer hvordan jeg ØNSKET å ta meg ut, -ikke realiteten.
(Takk til Line Marie og Gympartner for lån av flott bilde)
 Alt halve Skåla sikkert har lagt med på hat-listen fordi jeg ikke har peiling på regler, grunnet totalt manglende deltagelse i alt som heter ballspill siden jeg gikk i 6 klasse, sånn på midten av 1800-tallet, får gå sin gang. Man får vel høre det igjen på lørdag når den lokale revyen samler bygda, og ærligheten kommer frem etter 5 øl..... *rødmer*

En annen ting jeg prøver å lære meg, er å slå på tv.
Leon har fått halsbetennelse og var så flink hos legen i dag, at han fikk velge seg en film på butikken. Denne klarte jeg SLEVSAGT ikke å sette på, så da ble det tv i steden. Jr ble btw meeget fornøyd over at mamma rotet seg inn på en eller annen opptaksmeny og fant en gammel episode av BROM, men mengder av biler som fengset! (Mann jobbet overtid og storesøstre er i Bartegrenda)
 Etter at Leon var nede for telling, tenkte jeg at jeg skulle se Farmen, for det har jeg fått med med at har begynt igjen. (Facebook, vettu! ;) ) Men jeg var visst litt tidlig ute, og fant ut til min store forundring at Hotell Cæsar gikk enda(!)
Øøøøh.... gikk ikke Hotell Cæsar på tv for 14 år siden da? -Er ikke folk lei enda??
(Generelt veeeldig lite intressert i tv, da man ikke tjener penger på det!)

Så for å toppe det hele over ting jeg ikke pleier å gjøre, så dro jeg til min venninne i går og fikk henne til å legge forsterkning på mine egne negler(!)
Fikk nemlig så fine negler mens jeg var på ferie, og irriterte meg at en etter en bare kapitulerte da jeg kom hjem til pappeskene mine igjen, derfor fikk jeg Sati til å legge forsterkende gelé på de.
Det er litt rart å klø seg i hodet nå, -for man får liksom ikke helt tak, så ikke vet jeg hvordan jeg da skal komme på noe å blogge om i morgen! ;)

6 comments:

 1. Hehe, det med å sette på tv/film er du ikkje den einaste som treng kurs i. Eg endar som oftast med å rope på eit eller anna barn som måtte befinne seg i nærheiten, og dei berre ristar oppgitt på hovudet av den teite mora som ikkje klarar dette sjølv...Meeen, så kan eg mykje som dei ikkje kan då ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, fikk beskjed om ett eller anna om "oppdatering" i dag. Blu-ray-oppdatering har jeg hørt tar LITT tid også! Blæh!

   Delete
 2. UTROLIG UVANT Å SE DINE HENDER MED LANGE NEGLER, FOR IKKE Å SNAKKE OM KUNSTMATERIAL!

  ReplyDelete
 3. Herlig innlegg!!!
  Det dukker vel opp ett eller annet å blogge om i morgen tenker jeg ;)

  Klem fra Christine

  ReplyDelete
 4. Herlig! skulle gjerne sett ut som den sprettene frøkna på bilde der sjæl.. har startet på den veeeeeldig lange veien mot det målet nå, men spørs om ikke jeg må trene i ca 10 år først ;)

  Maling av lister er definitivt min jobb her hjemme også, mest fordi jeg ikke lar han få lov da han slurver så fælt når han maler *ler* han får kappe dem for meg da, for jeg vil helst beholde alle fingrene mine - totalt kløne med slike sager, livredd vettu:P

  Ha en fin Torsdag Nina!
  Klem

  ReplyDelete
 5. At man trener er viktigere enn hva man har på seg når man trener =) Så bra at det går an å legge forsterkende gel på neglene, har ikke hørt om det før. Takk for titten her i kveld!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)