Monday, January 5, 2009

Hjelp! Har ikke bestilt ett eneste frø enda!

Vi har en liten pause i oppussinga nå etter jula, og jeg har så vidt begynt å tenke på hagen.
Det er vel på tide å bestille litt frø snart, men jeg har hatt liten tid til å studere nyheter, samt oppdatere meg på Hagegal, så jeg må nok ta meg sammen.
På jobben driver vi for det meste med beskjæring av trær for tiden, og vårens foresetter er å fikse å kjøre gravemaskin bedre. Derfor må jeg fri til familien om å få låne en gravemaskin i påskeferien el. for vi har våre prosjekter her hjemme.

Noen nye bilder fra stua, før vi hiver ut juletreet. Pleier å ha det en stund utover i januar, men det er så innmari stort dette, så jeg er litt lei. 2 meter og 70 cm!!

Planene for 2009 er så store at jeg vet ikke enda om jeg tør å liste de opp. Så lenge jeg er i redusert form, orker jeg ikke mange timene med oppussing hver dag, men jeg vet det blir bedre. Den verste kvalmen begynner å gi seg nå, og trøttheten må avta når dagene blir lengre. Det er bare 10 dager til vi skal på ultralyd for å kontantere antall babyer nå, og er det bare en, er det bare å sparke meg i ræva og gi meg en hammer! Her skal det pusses opp! Når våren kommer, flytter jeg jo ut i hagen! ;)

Ønsker alle en flott uke!

11 comments:

 1. Koselig i stua dere da!! Jammen har dere fått det til! - På flere fronter.. for om jeg skjønner deg rett er du gravid?? Grattis!! :)

  ReplyDelete
 2. Dere har fått det utrolig flott i huset, det er spennende å følge med. Artig at dere venter smått :-)

  ReplyDelete
 3. Blir spennende med ul da, lykke til! Jeg har en del frø, men kanskje ikke så "eksotiske" som du vil ha, men dersom du går på etikett 'frøliste' kan du jo se om det er noe du trenger vettu.
  Ha en strålende dag Nina!

  ReplyDelete
 4. Så koselig at dere skal få et kjærlighetsbarn!! Gratulerer og lykke til videre med alt du styrer med. Pass på deg selv!! :-)

  ReplyDelete
 5. Her er det lenge siden jeg var og jeg skjønner at det er nyheter jeg har gått glipp av. Gratulerer så mye Nina. Jeg har heller ikke bestilt frø, men det er vel ikke akkurat for sent :) Vi har noen uker på oss, eller....

  ReplyDelete
 6. Næmmen, gratulerer :)

  Da er vi to som ikke har frøbestilt..

  ReplyDelete
 7. Så koselig at dere venter barn.:)Gratulerer så masse!! Må enda en gang si at dere er utrolige til å stå på med oppussingen i hjemmet deres. Dere gjør det så pent og stilfullt. Lykke til videre.

  ReplyDelete
 8. koslig blogg du har:)jeg har fått flere kataloger i posten så snart må det bestilles frø:)ha en fin dag

  ReplyDelete
 9. Ja det blir spennende å se hvor mange det blir... såg da vitterlig ut som det var mer enn en der ja!

  Sorry at jeg ikke rakk innom deg mens jeg var der oppe, men det blir jo så mye middagsselskaper rundt om kring at man rekker jo ikke annet!

  ReplyDelete
 10. Tusen takk for alle gode råd om såing!

  I fjor på denne tiden var jeg kvalm som fy. I august fikk jeg et vidunderlig lite resultat. Nå er jeg ferdig! Tre er nok for meg :-).

  Lykke til med graviditet og UL!

  ReplyDelete
 11. I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
  jordan shoes

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)