Saturday, March 21, 2009

Det er bare at....

Først av alt vil jeg takke for alle hilsenene i forrige innlegg, og heldigvis godt å se at noen oppfatter min lille ironi i innlegget. Jeg vet da så inderlig godt at jeg ikke har noe å klage over! (egentlig!)

Men i mitt selvforsvar vil jeg bare legge til at det med å få enda en baby er først og fremst ikke mitt aller høyeste ønske akkurat nå, selv så makabert som det høres ut!
For når man er 35 år, og har 3 nydelige jenter fra før, og endelig har fått tak i drømmeeiendommen med en tilhørende rønne, er enda en baby ikke det første jeg tenker på....


Nå har det seg slik at min kjære, som da er 29 og barnløs, har ett litt annen syn på saken. Og fantastisk han er mot meg og mine barn på alle måter, er en baby det minste jeg kan gi han!! Pga min alder, og noen andre grunner, valgte jeg å få en baby i løpet av den kommende høsten, men at det ble full klaff på første forsøk, ante jeg jo ikke! Heller ikke at dette svangerskapet skulle bli så mye tyngre og anneledes enn å bære frem tvillingene, som var en lek i forhold (jeg gravde blomsterbedd da jeg var 8 måneder på vei!). Og når man bor i en byggeplass er ønske om å få ting ferdig, mye større enn dette:

He he...
Bildet viser hva en kan vente seg, når en utsetter å stå opp i 10 minutt etter en nattevakt! (papirene er staudeetikkettene mine som lå samlet i en kurv!)
.
Men det er også utrolig mye glede og underholdning med barn, som når middagshvilen utføres på denne måten: (ja, alle 3 sover...!)
Så nå sitter jeg her og lurer på hvordan jeg skal komme meg på butikken å handle uten å bli krøpling etterpå.... Heldigvis ligger det en pakke fra Stoff & Stil der oppe på butikken og venter på meg, og inni er tilbehøret til flere sy-prosjekter til huset her.
.
Å sitte på rumpa og sy, det klarer jeg fint! Og huset trenger både gardiner og putetrekk! ;)
.
Og i kveld får jeg besøk av skravlepapegøye-venninne nr 1, samt tilhørende lege. Og på spiskammerset står det vin både for gravide og ikke-gravide! Svelget er det jo overhode ingenting i veien med! (hehe..)

I tillegg skal jeg legge inn en ektra-bestilling til Hageglede, fordi jeg er optimist, snart 100% sykemeldt og full av kreativitet! ;)
En ting er i allefall sikkert, at å ha fagbrev som aktivitør er ikke ett minus! Har jo lært å se mulighetene i begrensningene, i steden for begrensninger i mulighetene....
.
God helg!
.
PS lover å fokusere på interiør i neste innlegg, for dette blir litt vel mye avsporing!

7 comments:

 1. Gratulerer med den kommande babyen! Heldigvis har det meste ein tendens til å ordne seg på beste vis, så kos deg du!

  ReplyDelete
 2. Hei Nina!
  Må spørre deg, hageeksperten om en ting: Jeg har overvintret pelargoniene mine en bod, for første gang. Er usikkert på når jeg skal ta dem fram i stua og prøve å få dem til å vokse opp igjen... Vet du det?
  God helg!

  ReplyDelete
 3. Nå er det ca ei uke siden sist jeg var innom blogglandia, og jammen skjer det mye på den tiden. Har brukt flere timer i dag på å oppdatere meg på bloggene jeg leser jevnlig.
  Huff....så trasig å høre at du har fått bekkenløsning. Skjønner godt at du synes det er tungt....jeg hadde selv det da jeg gikk gravid. Det er ikke noe særlig :(
  Får håpe det ikke blir så mye verre....
  Selv har jeg fått en spirende interesse for blomster og hage i det siste.....har nemlig en hage som trenger en skikkelig opprusting til sommeren. Er ikke gjort noe siden vi flyttet hit for halvannet år siden.....og hagen ser ikke bra ut. Så nå bruker jeg din blogg som inspirasjon i tillegg til at jeg er så heldig å jobbe ilag med ei dame som er veldig flink med hager og blomster....hun er et unikum for en som meg som knapt vet hva som er blomst og hva som er stilk :)

  Nei nå skal jeg kose meg med litt smågodt og et interiørblad....håper du får en fin lørdagskveld :)

  Klem :)

  ReplyDelete
 4. Gratulerer med graviditeten. Skjønner at du er happy og at det er litt slitsomt nå. Og jeg ser at du har utdannelse på din vakre blogg. Stå på videre, og fint du er personlig. Klem

  ReplyDelete
 5. Hei igjen, Ser at du har utdannelse innen det å skape noe mente jeg i forrige innlegg. På tide å finne senga.

  ReplyDelete
 6. Hello nina...

  what for funny pictures...i like the first, it's so sweet...and the picture with the girl and the oppen doors...

  are these you're kids??

  Heartly Hugs Tine

  ReplyDelete
 7. Been there, done that :) - jeg hadde 2 jenter fra før og min mann hadde ingen. Satt med samme tankene som deg -nå eller aldri. Og da var jeg 34. Har i alle fall aldri angret på det - men det jeg har angret på er at vi ikke fikk en til rett etterpå, slik at lillePlutta vår hadde hatt en jevngammel hos seg hele tiden. Det var en periode hun også ville ha en pappa å besøke, som de andre jentene - så hun mente vi skulle skille oss, hehe.

  Stå på! :D

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)