Monday, March 2, 2009

Halveis....

Jeg har kommet halveis i svangerskapet, men har vi kommet like langt med huset??

Sist gang jeg var 4,5 måneder på vei, pusset vi opp dette rommet.
Jeg var så sikker på at den ene av tvillingene var en gutt! (for de som ikke vet det, så solgte jeg dette huset i fjor)

Denne gangen BLIR det det, og heldigvis er barnerommet allerede malt blått.
Sengen til venstre på bildet er brukt av både Charlotte (5), Nathalie (10), meg og min mamma, men lillebror skal få en annen seng.

Jeg har fundert litt på hvordan jeg skulle møblere det lille barnerommet (som ligger innenfor vårt soverom) med denne sengen, for gavlene er så innmari høye, og taket er skrådd...
Derfor ble jeg kjempeglad da Andreas' tante ringte og fortalte at vi skulle få en gammel seng som oldefaren til min kjære eide. Andreas har også ligget i den som liten, da han var på hytta på Kleive. Dessuten står min gamle barneseng på gjesterommet, og passer perfekt der!
Gleder meg til å se vår "nye" seng, men dessverre står den i Oslo....

"Ny" potte skal iallefall få lov å stå under sengen. Kjøpte den i Molde for noen dager siden.

Dagene flyr litt for fort her, og selv om vi skaffet taklister til entreen i dag, har jeg ikke rukket å male de enda. Har vært i bursdag.
Jeg kjøper så og si aldri ferdigmalte lister, fordi jeg maler de i en annen hvitfarge enn Norsk Standard Hvitt (Egghvitt). Min farge er brukket med svart, inneholder ikke gult, og passer derfor perfekt til det meste.

Øyelokkene kjennes usedvanlig tunge i kveld, så jeg skal krype til sengs nå, så kanskje jeg rekker mer oppussing og blogging i morgen!

4 comments:

 1. Halvgodt allerede...
  Tiden går fort du!
  Natta-klem

  ReplyDelete
 2. Halvgått allerede? Jeg er imponert over aktivitetsnivået ditt.
  Det huset kommer til å bli kjempkoselig. Følger nøye med på bloggen din skjønner du;-)
  Og hagebesøk skal det bli, om ikke i år så til neste sommer:-)

  ReplyDelete
 3. Heisann! Jeg er en gravid (uke 34)kvinne på 33 år som bor i Telemark, og jeg følger med på den interessante bloggen din. Jeg må si jeg beundrer deg og alt det du rekker og får til. Familien din er usedvanlig heldige!!

  Selv bor jeg med min samboer og sønn på 3 år i ett 50-talls hus som sårt trenger oppussing....men ting tar tid. Du er nå mitt forbildet, så tenk på det når du gjør noe nytt så inspirerer du i allefall ei her i Telemark til å pusse opp og få det hyggelig i hjemmet :)

  mvh Anne Birgit

  ReplyDelete
 4. Hehe, prinsene våre får ihvertfall ganske lik farge på veggene di da. Vet du, du minner meg litt om meg da jeg gikk gravid. Stress og full fart for å få gjort så mye som mulig før bebisen kommer. Jeg har sikkert skrevet det før, men dagen før jeg fødte holdt jeg på med de siste strøkene med maling på gulvene i 2. etasje. Desverre ble ikke Martinus sitt rom ferdig, men det hastet jo ikke så fælt ettersom vi skulle ha han inne på vårt soverom i begynnelsen.
  Lykke til med prosjektene dine og Nina, gjett om jeg gleder meg til å se det ferdige babyrommet når du har fått møblert det. Kanskje jeg kan hente litt inspirasjon fra deg med tiden. Foreløpig har vi nemlig ikke kjøpt noe møbler på rommet hans med unntak av en kommode og senga hans.SO LONG!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)