Tuesday, March 4, 2008

9 år og lager bil-kollisjon! (det skal tidlig krøkes...!)

Kopi av mail til avisa:
Dette hendte: Orkdal, Rv 65, kl 15.55.
"I 60-sonen på Bakk skulle en rød Peugeot foreta en forbikjøring av en svart personbil, ukjent merke i retning Meldal.
I det Peugeoten kom opp på siden av bilen foran, svingte denne ut for en møtende fotgjenger. Fotgjengeren var den 9 år gamle Nathalie Samuelsen Sundfær, som fikk seg litt av ett sjokk da to biler kolliderte bare få meter fra henne. Føreren av Peugeoten hevdet at han ikke så fotgjengeren før det smalt, og for å unngå å kjøre på 9-åringen, styrte han bilen ut av veien og ned på en åker.
Den svarte bilen forsvant fra ulykkesstedet.
Føreren av Peugeoten var en ung mann, trolig i begynnelsen av 20-årene, kom fra hendelsen uten fysiske skader. Han fikk hjelp av en nabo til å få bilen opp på veien igjen. "


Her på denne oversiktlige strekningen i fult dagslys og oppholdsvær skjedde det!
Bildet ble tatt senere på kvelden da jeg og Lone tok med jentene våre for å se på ulykkesstedet. Jentene står i veikanten der bilen kjørte ut. (den kjørte samme retning som bilen i bildet)

Datteren min var på vei hjem fra Lone som hadde passet henne mens jeg hadde megler på besøk. Vinterstid MÅ hun gå langs veien for å komme seg hjem, for stiene er fullstendig igjensnødd.
Lone står i teten for en aksjonskomitè som krever gang og sykkelvei gjennom grenda, men selv etter flere år med aksjonering i form av gangvei-marsj og avisskriving, bevilges det altså ikke midler til dette.
Vi må vel vente til ett av barna våre blir drept før det gjøres noe!
Selv sitter jeg med en ekkel klump i magen nå etter at jeg kjenner hvor nært det var i dag.

Hus kommer i andre rekke i dag, men jeg har altså inngått en avtale med Notar om at de skal selge huset mitt. Hvor smart det var å hoppe på det første og beste tilbudet fra en megler, vet jeg ikke, men her i området er Notar den største og mest profilerte megleren og jeg vil at flest mulig skal se boligen min.

Jeg valgte å ha panel bak skapene i stedet for de hvite platene som følger med innredningen.
Gir ett helt annet inntrykk!
Spottene i skapene er ikke fra IKEA, og jeg fikk kalde føtter da jeg fikk regningen....! (ops!)

Nymalte dører! (den lille er spiskammersdøra)

Om ikke lenge skal jeg koble ut alle tanker om trafikk og meglere, og bare kose meg ved venninnene mine i Blåregn-gaten! ;)

Ha en flott kveld da!

15 comments:

 1. Håpe du får en roligere dag i morgen,men må si jeg blir kvalm av å tenke på den veien nedom deg, den er ikke for myke trafikkanter, og i hvertfall ikke for unger.
  Snakkes!

  ReplyDelete
 2. Uff, for en hendelse! Skjønner godt at jenta ble skremt ja.. og mamma'n også! Regner med det blir tatt opp på jobb i morgen da, hvis du har skrevet mail...
  Det er forresten Aktiv eiendomsmegling som er markedsleder i Orkdal.. Zevgren (eller hvordan det skrives) som jobber der er visst den beste på lokalmarkedet. Det kan være verdt å ta en prat med dem også! :)

  ReplyDelete
 3. Hei! Ja det er tragisk hvor fort trafikk ulykker skjer. Hadde en her i byen også for ikke lenge siden da ei dame på 50 ble påkjørt og drept. Ett farlig lyskryss. Så kan hende at de endelig gjør noe nå... Men du...For ett søtt hus, det blir ikke vaskelig å få solgt det. Så fine skap med masse fint inni! Her snøer det voldsomt og nok til min mann blir hjemme fra off-shore til det har gidd seg. Gjør meg ikke noe at han er hjemme noen ekstra dager;)..He he.. Ha ei god natt!:0)

  ReplyDelete
 4. Hjelpemeg for en skrekkelig opplevelse, spesielt for Nathalie men selvfølgelig for dere alle. Det er godt at det gikk godt med alle tilslutt, men jeg er så overrasket over at den svarte bilen bare forsvant??
  Det er FLOTT at dere har en aksjon for å få en sikrere vei for fotgjengere her, det trengs det ser vi jo på bildene!!

  Gratulerer med megler på plass og flotte nymalte dører, lekkert kjøkken med ryddige (!) kjøkkenskap og flotte spoter! Kos deg i Blåregngaten hva det enn er for noe:)

  ReplyDelete
 5. Blåregn-gaten er Wisteria Lane! ;)

  Ellers så tror jeg føreren av den svarte bilen ikke brukte blinklys da den la seg ut i andre kjørefeltet....!

  ReplyDelete
 6. Hei, og takk for "go-tur-hilsen". Gleder meg veldig :O)

  Hendelsen du skriver om er til ettertanke. Forferdelig at noen får seg til å stikke av når sånt skjer. Uffa, meg! Godt at det gikk så bra da, at ingen iallfall ble fysisk skadet.

  Ønsker deg en fin dag videre!

  ReplyDelete
 7. Fy flate, man blir skikkelig skremt av slike opplevelser. Heldigvis gikk det bra.
  Stakkars jenta di er sikkert vettskremt!

  ReplyDelete
 8. Så skummelt med slike veier!
  Vi har en sånn smal vei rett forbi huset her, og må si jeg sender ikke mine unger avgårde alene nei...
  Spennende med hussalg, det ser jo så koselig ut hos deg, at det skal nok gå bra!
  Lykke til!

  ReplyDelete
 9. Åh! Sååå skummelt! Og der går hun hver dag!! Håper dere får bedre fotgjenger forhold snart!! Kjempefine skap med såå masse fint, likte veldig godt den kremfargede muggen!! Ha en rolig dag!

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Jeg får virkelig grøssninger, ja rett og slett frysninger på begge armene når jeg leser dette! Det er jo helt frytelig! At ikke de skal lage gang og sykkelsti da??? Det er jo helt utrolig! Får håpe at det blir gjennomslag på dette i nærmeste framtid! Og det før noen blir hard skadet!!! SLik gjør meg fryktelig provosert!
  Klem fra Beth

  ReplyDelete
 11. Så bra at det ble med skrekken og at det gikk godt.
  Det er så ille at ungene ikke skal kunne gå trygt til skolen når vi har kommet til 2008! Håper det ordner seg snarest:0)
  Du har så fine kjøkkenskap, ryddige er de jo også;0)
  Jeg er frustrert for jeg sovnet fra de frustrerte hehe...
  Klem!

  ReplyDelete
 12. Det var nære på skjønner eg,bra ho hadde englevakt.Håper at det blir gangveg før det skjer noe.

  klem.

  ReplyDelete
 13. Hei kom over bloggen din, og må si jeg føler med deg. Den føleslsen der er grusom. Synd at det må skje forferdelige ulykker før de ansvarlige ordner opp og lager sikker vei for de gående.
  Ellers så har du en fantastisk flott blogg.
  Trur ikke du får problem med å selge det vakre huset ditt.
  Ha en fin dag.

  ReplyDelete
 14. huff.. regne me d va din 9åring.. går ett gufs gjennom meg når æ les innlegget ditt..
  krysse fingran for gang- og sykkelsti, og gatelys.

  ReplyDelete
 15. Huff det var nære på skjønner jeg , blir heilt dårlig når jeg hører om slikt .Ho Nathalie vart nok skikkelig skremt da , glad det gikk bra.
  Jeg regner med at en mere barnevennlig tomt står høyt på ønskelisten.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)