Sunday, March 30, 2008

Hylle-mani

Sofagrisen (meg) skriver som nevnt tidligere liste over hva jeg trenger i det neste huset.
Har så lenge jeg kan huske, har jeg ønsket meg gammeldags slagbenk på kjøkkenet. Dessverre ver dette ikke mulig å få til i det huset jeg bor i nå, pga en dør, men i mitt nye hus ser det ut for at ønsket mitt kan bli oppfylt! Benken har jeg ikke funnet enda, men jeg tråler http://www.finn.no/ hver dag.
Over denne slagbenken vil jeg ha en hylle. Den ser nesten slik ut, men har bare hylleplate og en rekke med kroker under. Hyllen lager jeg selv slik at jeg får den rette størrelsen.
Når jeg tenker meg om, har jeg egentlig utrolig mange hyller i huset!Dette er en av favorittene, og skal få plass ved verandadøra i min lille glassveranda over Ektorp-sofaen.
Disse klossene slepte jeg meg hjem fra Steinkjer for over 10 år siden. Elsker de like mye i dag!


En av hyllene jeg har tegnet og saget ut selv.
Jeg laget den til Nathalies rom for snart ti år siden den også. Vi får se hvor den havner etter hvert!

Disse hyllene laget jeg for den veggen de henger på for 5 år siden. Knektene har jeg tegnet i 3-4 ulike størrelser med samme utskjæringene, og det er de samme jeg har på badet og her:

-i liten utgave.
Denne hyllen blir nok malt (igjen!)
Da jeg først begynte med min lille hylleproduksjon va de fleste syrebeiset! (bortsett fra de jeg hadde på bad og barnerom)
I gangen min har jeg endel brune ting, men det passer ikke i mitt neste hus så det blir vel frem med malekosten på denne også. (hyllen er kjøpt i Trondheim)

Og denne....!
Hylleknektene kjøpte jeg på Indiska en gang for mange år siden. Heldigvis var jeg så smart av jeg kjøpte 4 stk, men jeg trenger flere til det neste badet mitt.
De skal da være i lys utgave, så klart!
Denne hylleknekten er egentlig en lysestake. Vurderer å lage en liten hylle over peisovnen i Paradiset av disse.
Ser for meg hvite/lyse fliser rundt ovnen, men en hylle på toppen og ett kaminspeil på den igjen.
Dessverre produserer hodet mitt bilder fortere enn jeg kan tegne! *oppgitt*!
Har ikke råd til å bytte ut peisovnen fordi den er ikke så gammel, og det er utrolig mye annet å bruke pengene på! Men den er ikke av de peneste, så jeg skal prøve å gjøre det beste ut av det! Fliser i den mengden får jeg svært billig, og stefaren min er jo murer.
(Ja, mamma skal komme å klippe fruktrærne neste vinter også!)
Da skal jeg fortsette å tegne baderomsinnredning på lille-badet!.

8 comments:

 1. Masse fine hyller! Jeg har også veldig lyst på en slagbenk. Fant en fin, kvit på et garasjesalg, men den var nettopp solgt.. For kun 500....! Ha en fin uke! :O)

  ReplyDelete
 2. - forresten den hyllen fra landstil du linket til, så jeg på også! Har bestilt en lignende. Kankje den kommer i posten i morgen!

  ReplyDelete
 3. Åh! Som du ordner og planlegger!! Moro å få "være med"! Mannen her har akkurat laget en hylle etter min oppskrift, aberet er at jeg egentlig ikke har noen plass å ha den, men jeg skulle ha en sånn;o) Ha en koselig uke!

  ReplyDelete
 4. Alle de fine hyllene du har. Ellers har du det jo sååå koselig. Blir spennende å se hvordan det blir i nyhuset. Sikkert lekkert. Ser på et tidligere innlegg at du har akkurat et sånt gammelt salongbord som jeg ønsker meg. Heldiggris:-)Driver å ser på finn.no.De har et og annet, men det er litt vanskelig med levering. Ha en fortsatt trivelig søndag. Hilsen Marit.

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med huskjøp. Så gøy å planlegge og drømme seg bort om hvordan man vil ha det. Det blir nok kjempefint. Mange fine hyller til å ha rundt i huset har du også, får ikke nok av sånt. Ha en fin uke:o)

  ReplyDelete
 6. Ja, Matvraket vårt er vel ca. 10 kg vil jeg tro. Vi har en skikkelig bæremeis som jeg strammet godt, men det var slitsomt til nakke og skuldre gitt.
  Vi MÅ jo komme på besøk til Paradiset i løpet av sommeren. Flytebrygger kan man jo være heldige å finne brukt også.
  Ved nærmere ettertanke er dere jo så mange hendige i familien at dere fikser vel fort ei flytebrygge!

  ReplyDelete
 7. Så masse fine hyller du har.., leter ette fine hyller, men finner liksom ikke the one:-) men må visst gjøre som du, tegne og skjære ut selv:-)
  flott hus dere har kjøpt..
  ha ei flott uke:-)

  ReplyDelete
 8. Hei! Masse fine hyller. Det blir kjek med nytt hus nå og IKEA kjøkken er veldig fine syns jeg da! Har bare drømt om kjøkkenet mitt i flere år så jeg kikket ikke på andre en gang jeg! Da var saken grei men dyrt JAAA;0)
  Lykke til med benke jakten.
  Ha en nydelig mandag Nina:0)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)