Sunday, March 30, 2008

Antikk og helgeaktiviteter...

Helgen er snart over, og Andreas har reist hjem til Molde.
Jeg er hjemme alene, og har tusen ting å gjøre, men pådro meg en forkjølelse i går og orker ingenting.
Tåle nok ikke å stå å fryse i en time i ett bilverksted hos Alibaba, mens Andreas plukket ørten deler til min lille BMW. (historie om bil er forhåpentlig vis snart over, da vi har meglet frem til en enighet. Det viser seg at selgeren som solgte meg bilen, ikke har visst hva han har solgt, for han går selv med tap..)

Ellers var byturen veldig koselig, for vi har ett fantastisk forhold når det gjelder shopping ol.
På City Syd forsvinner han på Claes Ohlson, mens jeg rusler to butikker lenger bort, til en flott interiørforretning. Oftest rekker jeg over flere enn en butikk i samme sjanger før Andreas er ferdig. :)

Etterpå dro vi på Antikk og Samlemesse i Nidarøhallen, men ble temmelig skuffet over størrelsen....

Jeg hadde trodd den skulle være minst 4 ganger så stort da! Selv om jeg er glødende intressert i brukt og noe antikk, blir det mange hoderystninger og oppgitte trekk på skuldrene. Når en krever kr 100,- for en sparebøsse av en plastgris som du fikk gratis i banken på 80 og 90-tallet, skjønner jeg liksom ikke helt greia. Det må vel være samlere...??
Ellers roser jeg Andreas som rusler rundt og ser like mye som meg, og maser IKKE om å dra! Vi ser ikke på de samme tingene da... *ler*!

Siden vi betalte ganske mye for å komme inn på de få kvadratmeterne med messe, følte jeg at jeg måtte kjøpe noe å ta med hjem. Valget ble disse søte koppene til 50 kr pr stk.
Skapfyll, kaller jeg det men det er jo også den eneste typen fyll jeg driver med...! (glemte putefyll!)
Ellers har det blitt litt sofa & gamle blader, siden Andreas har okkupert PC'n min i jakt etter bildeler. (ungene er i Nord-Trøndelag hos far & co)
Her ser dere hagen min da... (kan bli! ;) )


Vaskestellet mitt kjøpte jeg på auksjon i Nord-Trøndelag for snart ti år siden.

Dette skal stå på soverommet vårt i det neste huset, og innredningen skal stå i stil med dette! Ett problem jeg har er hvor jeg skal gjøre av det store skrivebordet mitt, og om jeg skal pusse det opp.... Vurderer å selge det.

Ha en fortsatt fin søndag!

4 comments:

 1. Heisann!
  Om ikke antikkmessa var den store, så har du kjøpt deg noen nydelige kopper! Veldig fine var de!
  Ha en fin søndag!
  Klem fra chatrine:)

  ReplyDelete
 2. De koppene likte jeg kjempemasse !!! Heldiggris ;)

  ReplyDelete
 3. Nå har jeg pløyd meg igjennom bloggen din og jammen er det litt rart ja! jeg måtte le litt ekstra når jeg leste om slangen til tørketrommel og verktøy rett i nærheten, men uten borr. Slikt kunne definitivt skjedd hos oss også. F.eks. har vi brukt 3 år på å pusse opp gangen vår... Hyllen på kjøkkenet ditt (over vindu) er nøyaktig som min - selv om den ligger på tegnebrettet. Din blogg var en av de jeg mistet - som jeg ikke fant igjen. Veldig underholdende og morsomt og gratulerer med nye, nydelige kopper. Vi snakkes. Hanne

  ReplyDelete
 4. Slutt på alt som heter alkohol altså? Er det bolle i ovnen allerede eller driver dere på som kaniner ennå?
  Artig å se hvor mye fint dere har hjemme.
  Lykke til videre med planleggingen og god bedring!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)