Tuesday, March 25, 2008

Sykt barn fører til produktiv mamma.

Det blomstrer så flott i vinduskarmene mine for tiden!
Mange av pellisnene mine har fått kommet opp i varmen, og belønner meg med vårstemning. Ute ligger snøen godt enda, siden det er iskaldt om natten, pga sol og blå himmel hele dagen.
Maria har fått vannkopper, og en merkelig kombinasjon av roligt barn og strålende sol, inspirere meg til å være litt produktiv. 4 nye trekk til kjøkkenstolene, samt en duk så dagens lys i går.
Putene er ensfarget offwhite på baksiden, om jeg ønsker litt forandring.

Fikk omsider sydd putetrekk til den ene av putene i denne korgstolen min, men har ikke sydd i knapper ol. enda. Sjuklingen koser seg med Ole Brumm på tv.

Samlingen av pudderrosa sofaputer har fordoblet seg i dag, og to nye duker ble det i samme stoffene.
Lurer på om det er bare hos meg duker etter hvert får mystiske flekker som nekter å forsvinne...?
Derfor syns jeg det var på tide med noe nytt.

Ellers så er planleggingen av den nye hagen i full gang. Flere skjermede sitteplasser, noen med tak over og en middels stor dam midt på plenen. Gleder meg til å begynne, men må nok ta en storsjau i huset først!
I påsken har jeg og Andreas bestemt både kjøkkeninnredning og garderobeløsning. Mengder av nye lamper må også innkjøpes, siden de som er der er moden for RIR. (søpla) Lampene jeg tar med meg herfra er en herlig blanding av 50-talls, IKEA og Lene Bjerre! ;)
Mer siden!

7 comments:

 1. Stakkars Maria, håpe det går snart over!
  Ser du har funne det produktive hjørne igjen ja , og det trengs vel så mye arbeid som du (dere) har foran dere.
  Ja ja du får bare pleie sykt barn og være produktiv ,og håpe at de andre holder seg friske. Snakkes!

  ReplyDelete
 2. Hei Nina!
  Puh, her var det mye å oppdatere seg på. Det har skjedd store ting siden sist! Bilkjøp (som ikke ble det helt store likevel skjønte jeg), men det var ikke det største; huskjøp!!! Gratulerer! Så moro! KOmmer til å bli helt fantastisk under dine kyndige hender og din kjæres også, det er jeg helt sikker på. Du forteller litt om hvordan du vil ha det lille badet oppe, og det hørtes helt etter mitt hjerte ut også. Og nå leste jeg at du har allerede planlagt sitteplasser og lignende for hagen. Å, så spennende! Har du kjennskap til Helen Fredholm? Hennes nettside www.fredholm.no er ihvertfall noe du bør kose deg med, om du ikke allerede har vært der. Masse fint og inspirerende!
  Vel, her blir det spennende å følge med. Du er jo ei dame som både syr (kjempefine puter og duker. Likte det klassiske stoffet godt), snekrer og har grønne fingre! Så da er det bare å bruke sine talenter i det nye huset. Men ikke brenn endene i begge ender, da Nina. Ting tar jo tid (vi har holdt på her i 12 år nå) og kjærligheten skal også bevares underveis (det kan så absolutt være en belastning å hele tiden ha så mye å gjøre- jammen viktig å huske å være kjærester og ta seg tid med barna. Men det trenger jeg vel ikke fortelle til deg - dere er jo forstatt så herlig forelskede!)Jeg følger deg spent i det nye huset og ikke minst hagen! Klem fra Trine

  ReplyDelete
 3. God bedring til din skjønne datter! Det glemte jeg oppi det hele.

  ReplyDelete
 4. Gleder meg sååå masse til å se resultatene i nyhuset og hagen deres!! Flotte puter og duker du har sydd! Lurt med to sider på kjøkken putene! Klem Anita

  ReplyDelete
 5. Støtter Trine! Helen Fredholms hage er bare såååå fantastisk!!

  ReplyDelete
 6. Hei, og god bedring den lille jenta!
  Såg at du ønsket deg flere glass.. Har bare ett, et rødvinsglass, men det kan du overta hvis du er interessert?
  Mail meg hvis du vil, lenarott@hotmail.com.
  Ha en fin dag:)

  ReplyDelete
 7. Stakkars lillemor da, det er ikke godt å ha vannkopper! Får håpe hun blir snart frisk igjen!
  Fine puter du hadde sydd, jammen produktiv du er!
  Skal bli morsomt å se hvordan det blir i det nyde huset deres! Gleder meg til å følge med ;)
  Ønsker deg en fin onsdag!
  Klem fra Beth

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)