Friday, March 14, 2008

Farger....

Det siste døgnet har gått med på planlegging!
Tapet, maling, panel og farger....
Hyppige telefoner til Marita, siden Andreas gir meg frie tøyler til hele huset (og hagen!) Jeg bare elsker den mannen! Bare han får bestemme i garasjen og i AV-rommet (står for Audio-visjon og er altså hjemmekino!)
Jeg har selverklært ledninge-angst, så jeg holder meg på trygg avstand!

Dette er påskepynten min foreløbig! (har ikke tid til mer nå!)
Fargen på duken og lysene liker jeg godt da, selv om jeg ikke syns den kommer så godt frem på bildene mine! Rosa som går over til lys aubergine! (får be Marita scanne den! ;)

Ellers så blir dette rommet denne fargen, i håp om at det en dag kan komme en liten gutt! (sist gang jeg prøvde, kom det to jenter i stedet! Total-bom det da! Hehe..)
Det andre mini-rommet, innenfor badet blir Eggehvitt tror jeg.
Om det er noen som har spesielle yndlingsfarger, vil jeg gjerne høre og se! (både vegger og gulv)
Har nemlig ikke lyst å male alt hvitt, men veldig lyse farger! (ikke gult!)

Nå venter jeg at min kommende samboer skal komme oppover fra Molde. Vi har helt til onsdag sammen uten ungene, og skal nyte stillheten. På mandag drar vi til huset i Molde for å ta mål og lage plantegninger. Flere bilder skal også tas, særlig av hagen. Jeg skal nemlig planlegge hagen nøye, og ha gravemaskin til å lage dam og formasjoner der. Det hadde jeg ikke muligheten til her oppe, så her grov jeg med håndmakt! (200 trillebår-lass med blåleire!)

Ønsker alle en god helg, før jeg går ned å maler litt.

8 comments:

 1. Åhh, dette blir flott, Nina. Håper du lar oss følge med oppussingen i bloggen. Hvem skulle trodd dette for et par år siden. Det ordner seg for snille jenter.

  Kos dere i påsken.

  Klem MonaO.

  ReplyDelete
 2. Nydelig:)))))) Gratulerer så mye med nytt hus,det så jo riktig så idyllisk ut!Regner med vi får følge med på oppussing der,gleder meg allerede!!!Ha en fin helg:))

  ReplyDelete
 3. Du har en prosess foran deg som er så gøy! Du kan komme innom og se i kataloge om lysekrone. Jeg kan bestille til deg når du finner og ønsker de! Bare en time unna snart!! Lykke til med planlegging av det fine huset!!

  ReplyDelete
 4. Gratulere med huskjøpet,der har du virkelig fått noe å styre med.Ser for meg hvor fint det kommer til å bli når du har fått holdt på der en stund.Gleder meg til å se,lykke til.Hagen ser også fin ut,glad på dine vegne.Ha en strålende Påske:o)
  PS:Tusen takk for tilbudet om avleggere,så snill du er,snakkes mer om det senere:o)

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med KJEMPEKOSELIG HUS Nina;) Stter bare her og smiler og har kost meg med å se alle bildene om og om igjen.... Du kommer til å få det SÅ koselig og utsikten var jo bare helt upåklagelig. Skjønner at du endelig har kommet på riktige trakter i forhold til familie og venner også..det må jo være fantastisk deilig.
  Ønsker deg en riktig god påske; gleder meg til å komme innom her igjen om en ukes tid for å oppdatere meg på hva som har skjedd i ferien. Her kommer det sikkert til å være masse nytt fremover. KJEMPEGØY!!
  Ha en deilig ferie, håper dere klarer å kose dere innimellom oppussingsplaner osv.

  ReplyDelete
 6. Lys fersken! Det har vi på badet og soverommet. Love it!

  God helg, kos deg med kjæresten ;-)

  ReplyDelete
 7. Gratulere med huset! Jeg tenkte at dette måtte være midt i blinken for dere, så det var bra det ordnet seg på alle måter :-) Kjempefin beliggenhet og tomta ser helt perfekt ut. Skal bli spennende å følge med på oppussing-prosjektet! Ha ei fin påske sammen med din kjære! :-)

  ReplyDelete
 8. Masse jobb forna dere, men spennende også da! Her i huset har vi nå brukt en farge som heter MOrgenlys i de nye rommene, er kjempefornøyd! Den er lys, men ikke gul! Ellers har jeg en farge i stua som ser ut som lin farge , men den har ikke noe navn bare en kode, Kan sjekke koden for deg hvis det er aktuelt! ha noen koselige dager med din kjære! Klem Anita

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)