Friday, September 19, 2008

Fredag, fri, tørrvasker og stikker på shopping!

Uansett hvor pussig det høres ut, så er det søppeltømming i Paradiset hver fredag.

I dag var det plastavfall vi skulle kvitte oss med, og på tur til Marita, slo det meg på nytt at det er litt forskjell på det min familie leverer, mot hva de fleste kvitter seg med.
Mens vi aldri leverer minde enn 3 sekker, (det tømmes en gang i måneden) står det stort sett en sekk utenfor hvert hus her. Selvsagt er det jo ikke alle som har så mange unger som meg, men det som slår meg aller først er: lever min familie bare på "junkfood"??

Men når jeg ser litt nærmere etter på min kjøkkenbenk, hvor det til stadighet står Nugattibokser og plastesker det har vært Italiens salat i, til tørk, skjønner jeg at dette må nok være forklaringen.
Min tidligere nabo, Lone ristet nemlig på hodet av den der vaskingen min av plastemballasje! (Nei, jeg bruker ikke varmt vann!) Men som jeg sier, -det er min måte å prøve å være miljøvennlig på! Når jeg kjører tvillingene i bil til barnehagen hver dag. Det er 400 meter dit....!
;)

Grunnen til at jeg kjørte til Marita (-etter jeg hadde vært i barnehagen!) var at hun avgjorte at siden jeg ikke kunne male hus (utvendig) i dag, pga yr, skulle vi kjøre en tur til Christina på Frei.
(jeg hadde nemlig spurt henne om det i går, men da trodde hun ikke at hun hadde tid)

Bortsett fra litt dårlig tid, hadde vi en kjempefin tur. Mye bedre enn å vaske hus, iallefall (her i huset ble det støvsuging og risting av filleryene...! *knis*)

Disse bildene skal henge på soverommet vårt når jeg klarer å finne en hammer....
Kortene er kjøpt hos Christina, mens jeg hadde rammene fra før, etter en tur på Indiska i Østersund for endel år tilbake. Prislappen sto på enda, Kr 79,- ;)

Litt mer av soverommet vårt. Den der lampen henger altfor langt ned, men latskapen lenge leve, og jeg venter på at Andreas skal forbarme seg over den. Har plutselig blitt helt hjelpesløs nå, når jeg har fått meg samboer på heltid! Hehe.

Utsikten er det dermed ingenting å si på, bortsett fra tauet (som ser ut som en kabel) i den midterste ruten. Tauet holder på plass presenningen som ligger oppå vårt særdeles lite tette tak.... Ikke alt er perfekt i Pardiset! ;)

I kveld er derimot alt perfekt, for vi skal kose oss med Ciabattabrød og tapas, ignorere denne fine veggen her, og bare se på hverandre. Men først må jeg sende sofagrisen min ned til svigermor for å varme Ciabattabrødene, vi har da ingen steikovn!!

God helg alle sammen!

8 comments:

 1. Heisann! Takk for sist!
  Bildene ble kjempefine!
  Koselig at dere kom innom!!
  Dere to er bare så koselige!
  Ha en fin helg Nina!!

  ReplyDelete
 2. Flotte bilder.
  Ønsker deg en riktig god helg!

  ReplyDelete
 3. Så heldig du er som kan reise på shopping hos Christina da!!
  Synest det ser ut som hun har et utrolig utvalg:o)
  Kanskje bra hun ikke er så nærmt alikevel :o)
  Soverommet ditt ser jo så koselig ut med den fine lysekronen!!

  Ha en fin fredagskveld:o)

  ReplyDelete
 4. Hei :)
  Så koselig du har det..kjekt at du stikker innom meg av og til.. :) Det tar litt tid å komme inn i dette med blogging,det går med mye tid og døgnet har jo bare 24 t..
  Gjerdet tar jeg 220,- for og det er veldig fint både ute og inne.Jeg har laga meg en krok ved uthuset,der har jeg satt opp 2 sånne gjerder og planta 3 rosa rosentrær som vokser oppover...det ble kjempefint!!
  Nå er jeg på jobb,men blir snart avløst av mamma,for det skal være et kjempestort loppemarked i nærheten idag..og det kan jeg jo ikke gå glipp av ;)Håper jeg finner noe spennende!!!
  Ha ei super helg!!
  Klem Anne :)

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Skal sjekke opp de glassene jeg! Så kan jeg bestille til deg!
  Ha en fin dag!! (beisevær i dag, gleder meg til å se!)

  ReplyDelete
 6. Du er heldig som bor i nærheten av cristina.Syntes rammene dine var så fine jeg. Ha ei fin helg.

  ReplyDelete
 7. Oi da, hehe...
  Men gost svigermor bor nærme dere da ;D
  Håper maten smakte..

  Klemmer fra Melissa

  ReplyDelete
 8. Lyslister ja... Det var en gang at det var viktig. Men på det nye kjøkkenet mitt på hytten blir det altså spotter med dimmer...Så da skjønner du hva jeg mener om lyslister;)

  Jeg har vært innom her noen ganger men har ikke lagt igjen kommentar. Du er bare FANTASTISK med din stå på vilje og ufattelige energi. Jeg måtte bare smile da jeg så den skjønne dukkestuen bli heist opp på en lastebil. Hadde kanskje gjort det samme hvis jeg hadde anledning, men likevel Imponerende!!

  Plastavfall blir det mye av med unger. Vi er så alt for lite flinke til å sortere og må bare ta oss grundig sammen. Men Nina, her på et av bildene har du et beige stoff med roser i bakgrunnen...

  Det var VELDIG FINT syns jeg. Har du et tips for om det finnes i min nærhet?? Merke og butikk eller er det en gammel skatt??? Ha en fin søndagskveld. Jeg holder på å vaske klær til Oslotur i morgen. Alltid i siste liten her i gården. SUKK!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)