Tuesday, September 30, 2008

Halleluja, nå blir det lys!

Nå har jeg fått blod på tann, og er i full gang med å tegne/sage ut hyller som jeg senere kan gi bort eller selge.
Jeg håper inderlig at de 4 årene på kunst og håndtverk ikke er bortkastet, og at jeg har lært såpass at jeg klarer å produsere noe brukbart som folk vil ha, og ikke peisved.
Stort sett er alt etter egne tegninger, men jeg har falt for denne gamle franske hyllen, som Linneas Hage solgte for nesten 2000 kr. Innmari fin, og jeg skal hente litt inspirasjon fra denne.
Noen av mine egne, game modeller, kan ses her! (ps har ikke laget alle da!)
Ellers går jobben veldig greit, og om noen ser en liten, tynn sak, med neongule bukser, vernesko og hestehale med rumpa i været i ett blomsterbedd i Molde, er det garantert meg! ;)
Og sist, og ikke minst har jeg akkurat feiret med kake (ble kvalm!) at vi har omsider skaffet oss elektriker! Tilbydde meg å bøye meg og kysse skoa hans, faktisk! :)) (nei, jeg hadde aldri møtt han før!)
Vår eletriker-historie er lang, og svært få vil ta på seg en sånn jobb siden vi har skaffet alt utstyret privat, og MYE billigere+++
Nå er det film sammen med kjæresten (har jo fortsatt ikke tv-kanaler!)
So long!

5 comments:

 1. Så flink du er til å lage hyller :)) Du har vel mye skikkelig utstyr da ?? Sånt kunne jeg og tenkt meg å drive på med ;)

  Gleder meg til å se mere ;)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Du er helt utrolig! Ikke nok med at du har et helt hus som skal renoveres - i tillegg setter du i gang å produsere hyller for andre til salg og greier. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Send oppover litt energi og overskudd! :)
  Ha en fin kveld med kjæresten!

  ReplyDelete
 3. Ja jeg har sagt det før , men en god ting kan ikke sies for ofte. Du er en dyktig og allsidig dame. Bøyer meg i støvet for deg altså=)

  Nyt natten =) Klem Kerstin

  ReplyDelete
 4. Så godt at det har ordnet seg meg støm hos dere.

  Takk for sist foreste, å du det ligger noe lite til deg inne hos meg!

  Vi snakkes!

  Klæm

  ReplyDelete
 5. Du er jammen energisk...mange jern i ilden..
  Flotte hyller du snekrer..
  Ha ei super duper helg!!
  Klem Anne ;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)