Friday, September 5, 2008

Pensel-pause!

Denne koselige awarden fikk jeg av A-mora, en tidligere arbeidskollega fra Trøndelag. Syns det er skikkelig koselig at hun har laget seg blogg, så jeg kan "følge" litt med henne! ;) Det er flere år siden vi jobbet sammen nå.
Ellers merker jeg at høsten kommer krypende, selv om det var bikini-føre på mandag. Det er imidlertidig, fortsatt deilig å sitte ute på den lille verandaen, selv om det er overskyet.
Ønsker meg en liten terrassevarmer her til neste år, slik at sesongen blir enda lenger. Andreas skal legge ut strøm samtidlig som han tar stua.
Min hvitmalte blomster-reol passer perfekt inn her!
Oliventreet mitt, som jeg kjøpte på Wormdal i sommer, er parkert i en gammel sinkbøtte som jeg fant på uthuset her i Paradiset. Håper virkelig jeg berger det for lus og sånt utøy i vinter, da jeg skal sette det i kjelleren i planterommet. Skal henge opp plantelys der nede, men akkurat nå er rommet fylt av en masse kasser med bøker, klær og stæsj. (*oppgitt*)
I dag har jeg vært på en shoppingrunde i Molde, (drittlei av å liste kjøkken) men hva som havnet i handlekurven får komme frem i ett senere innlegg, når jeg skal vise frem soverommet vårt. Har ett strøk igjen på toalett-kommoden min, samt å heve lysekronen litt.
Rullegardin skal også bestilles hos Anki på Kid. Var innom henne i dag og kjøpte gardinstenger til å ha inne i vinduskarmen på kjøkkenet.

Lone har forresten utfordret meg med denne:

1.Vilken mat äter du ofta?
I det siste har det vært mye tapas.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Litt begge deler, men hjelper gjerne til når jeg ser det er behov for det.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Jeg foretrekker å sitte ved min stasjonære pc på "blårommet". Her har vi Maxtor (ekstern harddisk) og bedre tastatur.

4. Köper du ofta triss?
Det kan vel hende, men hva er triss??

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Fikk en tur til familiens leilighet i Alanya i fjor, med bare meg og kjæresten. Deilig.

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?
Nå har jeg bodd i nesten 3 måneder uten tv, og når vi omsider for koblet oss på igjen, får jeg visst flere kanaler å velge mellom. ;)

Ønsker alle som en innom en flott fredagskveld!
Klem fra Nina

12 comments:

 1. Skal være litt behjelpelig med "svenskan"...triss er et skrapelodd:)
  Ha en fin kveld! Klem!

  ReplyDelete
 2. Dere har fått det fint nå:) Har fulgt med bloggen din en stund nå, du har det så fint hjemme! Det er mye arbeid å pusse opp et hus,men vell verdt det når man blir ferdig da:) Lykke til videre.

  ReplyDelete
 3. Så vakker og romantisk uteplass. Jeg vil tro det blir mange timer der ute med levende lys og solnedgang i bakrunnen :)

  ReplyDelete
 4. Åh se det, soverommet da. Heldige tvillinger!!

  ReplyDelete
 5. ÅÅÅ for en nydelige terasse du har. Den hyllen med blomster.... lysestaken som henger( heter kanksje ikke det?) Med flott var det iallefall=)

  Klem

  ReplyDelete
 6. Du kjente igjen meg ja. Artig og følge med deg også. du har så fin blogg. Ha en fin helg.

  ReplyDelete
 7. Så koselig det er på verandaen deres,skikkelig stemning med lysekrone og greier......resultatet blir kansje at babyrommet kommer i bruk,fortere enn svint.....hihiiiiiii :) Utrolig spennende å følge dere,tror det blir veldig bra......men det er nok tøfft å bo på en "byggeplass",kan jeg tenke meg :) Hagen din blir nok et syn til neste sesong,gleder meg allerede til å se....Kos deg iallefall,og ha ei flott helg :) Klem fra nord.

  ReplyDelete
 8. Så flott terasse du har:)
  Kjempefin blomsterhylle.
  Eg er heilt superimponert av framdrifta på hagen din!! Sjølv har eg dp bodd i STOREmyra i sju år, utan noko særleg framdrift...Men kva gjer ein med ni mål med myrjord *sukk*.
  Rommet til tvillingane vart rålekkert:)
  Ynskjer deg og dine ei super helg.

  ReplyDelete
 9. Utrolig flotte blomster du har, de dør vekk for meg, snufs
  Utrolig mye fint du har fått til, likte veldig godt det blå rommet. Må være deilig å blogge der :)
  *Siv*

  ReplyDelete
 10. Hei Nina! Ja, så er jeg også på plass med blogg og har tatt meg den frihet å legge til din fantastiske gale verden i min blogg. Du er utrolig kreativ både ute og inne, jeg fulgte deg også med imponerte øyne i din gamle have. Linkene dine til nettbutikkene har høy 'sukkefaktor', her er det vanskelig å holde fingrene fra kjøpknappen. En inspirerende og kjempekoselig blogg med mange fine bilder!
  Ninni

  ReplyDelete
 11. Må bare si at du har så kul blogg! Artig å stikke innom:)

  ReplyDelete
 12. Skjønne bilder fra deg. Er sommerstemning "all over" hos deg , herlig.
  Ha en fin søndag!
  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)