Sunday, September 7, 2008

Liste-fest!

Våknet til en knallblå himmel i dag, og solen varmet etterhvert så godt at ungene løp rundt i shorts. Jeg derimot, listet kjøkkentak!
Valget mitt av lister, førte til at min kjære Andreas i dag forsvant ut for å støvsuge bilen. Andreas er en skikkelig handyman, men å kappe 10 cm'ers brede lister, avskyr han. Og siden jeg absolutt ville ha dette gjort i dag, måtte jeg fint gjøre det selv!
Hadde kjøkkenet vårt hatt bare 4 hjørner, ville listingen vært gjort i en fei, men siden det da faktisk har 20!! Tok det litt tid. (bilder kommer!)
Til slutt gikk jeg tom for Super-Fix, limen jeg limet de fast med så jeg måtte bare gi meg. Orket ikke å kjøre til Marita for å hente mer, akkurat da for jeg ville mye heller ha en time ute i hagen.
Jeg måtte spa opp ett nytt bedd for å gjøre plass til flere stauder, siden åkeren min snart er full den også. Fikk tømt to nye kasser, samt flere potter med liljer. Denne liljen er en av mine favoritter, den heter 'Pink Pagoda', og jeg har importert den fra ett gartneri i Canada. Dessverre ser det ut som at jeg bare har fått med meg denne ene løken fra hagen min i Trøndelag, så jeg ønsker meg flere. Finner derimot ikke denne sorten i norske kataloger, så jeg vil bli kjempeglad om noen kan gi meg tips om hvor de kan skaffes i Europa.

I morgen skal jeg forhåpentligvis male taklister, samt pakke pelargonium-stiklinger som jeg skal sende til Lene. I tillegg får jeg endelig flytte inn i toalett-kommoden min, på soverommet.
I halvmørket i gårkveld tok jeg nemlig feil maling, da jeg skulle male sistestrøket på møbelet. Etter at jeg hadde malt over halve, la jeg merke til at malingen var så mye gulere enn den skulle være....
Jeg hadde tatt S 0502-Y, altså Bomull, i steden for S 0500-N, som er den hvite jeg bruker på soverommene. Malingen måtte dermed avsluttes, og strøk nr 4(!) ble påført i dag.
Problemet som nå gjenstår er hva jeg skal ha i denne toalettkommoden?
Det er selvfølgelig intet problem å finne passende pynt til å sette oppå den, men hva skal jeg ha i skap og skuffer??
Jeg har aldri pleid å oppbevare ting på soverommet. Litt blader selvfølgelig, men de har jeg jo i nattbordet. Sokker og undertøy har jeg på badet, og klær i skapet, som også har ett par ledige skuffer.
Skuffene er for små til duker, og alt sengetøy har jeg i skapet i gangen.
Hva oppbevarer folk på soverommet da??
Tips tas imot med takk! ;)

6 comments:

 1. Du er så flink og kreativ! Nydelig kjøkken! Å kappe taklister vet jeg av erfaring ikke er enkelt. Jeg knekket aldri koden, noe du tydeligvis har gjort :)Det blir så fint hos deg, gjennomført og lekkert. I kommoden kan du f.eks ha undertøy ol du ikke bruker til hverdags? Vi jenter har jo litt til hvert bruk. Eller nattkjoler, pysjamaser. Jeg har også gamle dagbøker, private papirer, smykkeesker ol der.

  ReplyDelete
 2. Wow for en allsidig dame du er.. kappe lister spar opp i bedte, planter...hva mer??? Nyt søndagen Klem O=)

  ReplyDelete
 3. Hva er den hvite busken på første bildet? En hortensiavariant? Det så så deilig ut :D

  De river listene og himling på stua nå, så om du vil liste mer så må du gjerne komme hit, vi har også gangen som skal listes sånn når himlingene er på plass igjenn ;)

  ReplyDelete
 4. Lister suger - både male dem og få dem på veggen. Jeg ville gjort som Andreas - forsvunnet ut :))

  Ellers var det en nyedelig lilje. Har den litt sån skjellaktig løk? Da er det nemlig hyperenkelt å plante disse og få splunk nye liljer.

  MonaO

  ReplyDelete
 5. Så du lister også du?? Så flink du er da!! Der må man jo være så nøyaktig for at det skal bli fint!!
  Min eldste sønn er tømrer men hater å liste dessverre!!
  Kjøkkenet ditt ser ut til å bli kjempefint!!
  Må spørre om den rosa busken din på bildet.......er det virkelig en Hortensia?? Helt nydelig hvertfall!!
  Ha en fin kveld og lykke til videre med oppussingen:O)

  ReplyDelete
 6. Hei! Ser ut som dere har funnet dere godt til rette i paradiset.. det er fint! Hagen din blir jo riktig en prakthage ser det ut til. Lykke til videre med alle prosjektene!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)