Thursday, September 25, 2008

Rosa hus, ett ferdig rom og ny hylle!

Når det går flere dager uten at jeg blogger, og huset ikke mangler nett-tilkobling, jobber jeg med noe....
I og med det at min jobb for øyeblikket er å puse opp hus, og jeg skriver mest om interiør, vil det naturlig nok plumpe inn endel innlegg i tiden fremover. ;)
Det er nemlig vanskelig å stoppe, når man har fått blod på tann, og nærmer seg ferdig, derfor er jeg ferdig nå!

Nathalies rom er innflytningsklart, og det er bare hyller, pynt og stæsj som gjenstår. Det skal jeg kose meg med i morgen. Dessverre er jeg tom for hobbyplank (igjen!) så hyllene hennes vil ikke bli ferdige før på lørdag, men forhåpentligvis tidsnok til hun og Kristine skal legge seg.

Kjøkkenhyllen min, som jeg også har jobbet med den siste tiden, er også ferdig, nå gjenstår bare å spore opp resten av stæsjet som skal stå i den. En gammel sukkerkopp med blått motiv savnes.... (Lone, vet du hvor den er???)

Her er hyllen min, rett før jeg festet den sammen.
Litt fortvilt, når jeg bare syns den ligner på hvilken som helst hylle fra Bjorli Møbler, eller lignende, ment for hytta, da jeg prøvde fortvilt å lage noe franskinspirert greier! *sukk*!
Etter ett strøk med brun beis, og to strøk maling, ble den derimot ikke så værst.

Litt hummer og kanari her, men jeg klarer altså ikke å finne alle sakerne mine.... Husk at absolutt alt som skal i stua fortsatt står i kasser i kjeller og på uthusloftet enda! Og noe av det som skal være i kjøkkenet, har tydeligvis lurt seg ned i de kassene!

(hadde ikke flere kroker, og de ble kjøpt i Trondheim i mai, med tanke på denne hyllen, -skulle nok ha hatt 2 til! Får bli senere!)

Sånn ser kjøkkenet mitt ut nå. (Nei, jeg har enda ikke hatt tid til å slipe ned og lutbeise bordplaten min!) En sprosse på vinduet mangler, tror den har en tredagers, evt. en sykemelding.

I solgløttene har jeg vært ute og malt litt hus. Tenkte å klare å få malt to strøk på to vegger før vinteren, men til min store skrekk, ser jeg at der jeg har malt to strøk, er huset fortsatt rosa!!(rødt under, og hvitt over...) Ikke pent! Etter min mening så holder det med at Nathalies rom er rosa, huset mitt skal ikke være det!


Håper at det blir vær til å male litt mer i morgen, er nemlig litt stresset på å få gjort mest mulig for jeg har en liten forhåpning om at min kjære bestemor, kanksje dukker opp på søndag! Undertegnede skal i følge pass og førerkort, entre de 35. Selv er jeg ikke helt overbevist, siden jeg ikke kan male hus uten at kjæresten må vaske håret mitt med Whitesprite etterpå, og jeg ikke vet hvor høyre og venstre er enda.... (-men jeg kan det på engelsk!!! ;) )

Klem fra Turbo-Nina!

19 comments:

 1. PS
  Svigermor sier at jeg må si til betemor i Molde (Altså, Andreas' bestemor) at hun må hekle nye kjøkkengarddiner til meg.... Det hadde vært drømmen da! *sukk*

  ReplyDelete
 2. He, he... Turbo-Nina...
  En god beskrivels på deg selv ;-)
  Jeg blir alltid litt annpusten jeg, når du forteller alt du har gjordt og skal gjøre.
  Misunner deg den energien.
  Flink er du!

  ReplyDelete
 3. kjempesøt hylle, all ære til deg som klarer å snekre!
  Nå har jeg tittet nedover i bloggen din, mye fint ;) Takk for tipset om v-staff, vi skal ha slike plater og jeg liker vedlig godt de smale bordene!
  Ser du har dam i hagen, det forsøker vi å få til her hos oss, mye arbeid, men blir nok ferdig tilslutt!
  Ha en herlig helg:)

  ReplyDelete
 4. He he Jeg likte også Turbo Nina. For en effektiv dame. Er så imponert over snikkeriet ditt. Og hyllen ble rå lekker. Så utrolig kjekt å noe når en har laget det selv. Nyt helgenO=)
  Klem

  ReplyDelete
 5. Sååå utrolig bra det blir!! Syns hyllen ble knall fin jeg! Har en nesten lik selv da, ute, som mannen har laget! Nå er min tallerken hylle ferdig, den må bare tørke! Håper å få den opp i ettermiddag! Nå driver vi og vinter isolere drivhuet med bobleplast! Noen erfaringer med det?? Syns det var så knotete og få det til:o} For å få feste plasten tapet vi den fast i sine små deler! Kanskje du har noen andre feste tips?? Håper du får male vær idag også! Rosa hus er ikke så kult;o)

  ReplyDelete
 6. Har du tellet hvor mange liter maling du har vært gjennom nå? Tror ikke det blir nedgangstider i byggvarebransjen i Molde med det første så mye maling som du må ha gått gjennom :) Og så jeg som syns det er _python_ å male...

  ReplyDelete
 7. Hehehe, først må jeg si at jeg heller ikke klarer det med høyre og venstre... i en alder av 36...:-)
  Så må jeg si at du har en gøyal og fin blogg! Har sniklest her inne en stund skjønner du:-)
  Den hylla ble jo riktig så pen, enig med noen over her om at jeg er imponert over snekringa di. Male hus har vi heldigvis satt bort til "proffer"! Det er ikke favorittsyssel her i huset.
  Ellers er jeg litt nysgjerrig på akkurat hvor det fine huset ditt ligger da jeg titt og ofte er i Molde. Mamma'n min bor der skjønner du;-)

  ReplyDelete
 8. Malebuksa er pakket...
  når det gjelder sukkerkoppen så er jeg litt usikker, men har du sjekka kassen merket blått service eller noe kanskje den er der, hvis den ikke har rotet seg inn sammen med det som sto i vitrineskapet på stua.

  Vi snakkes i mårra!

  Klæm:)

  ReplyDelete
 9. Hylla de var foresten kjempefin, lurer fortsatt på om du var møbelsnekker i ditt forrige liv!

  ReplyDelete
 10. Ja, det får'n si - tror du er litt Turbo-Nina for tida ja! Kan du sende oppover en liten dose av energien din eller? Er sykmeldt, og savner litt overskudd!
  Hylla ble kjempefin! Heldig du som er så handy at du kan snekre og lage slike ting selv... ! :)
  Ha ei fin (og arbeidssom?) helg!

  ReplyDelete
 11. Turbo-Nina er bra! Lurer på hva du spiser jeg ettersom du klarer å holde sånn tempo:)
  Hylla er kjempefin. All ære til deg som klarer å lage noe slikt.
  Ha en fin helg:)

  ReplyDelete
 12. Kjempefin hylle - så flink du er.
  Jeg skal male kjøkkenet og klarer ikke bestemme meg for fargen. Likte veldig godt den du har på ditt kjøkken, kan jeg spørre hva den heter?
  Liker godt bloggen din - mye inspirasjon å hente der.

  ReplyDelete
 13. Tusen takk for flotte kommentarer da! Varmer godt i ett kaldt hus uten strøm....

  Fargen min på kjøkkenet er Lys Provance, men basen er en annen enn standard (mener jeg å huske) På boksen står det iallefall A-base!
  Marita, i maritaslilleverden.blogspot.com vet hva hemmeligheten er, det er nemlig hun som har blandet malingen.

  ReplyDelete
 14. Takk for hjelpen:) Da skal jeg teste litt med lys Provance.
  Fikk ikke frem bloggen til maritaslilleverden, den eksisterer ikke...

  ReplyDelete
 15. http://maritanordlisolheim.blogspot.com/

  Nina du skrev feil når det gjelder bloggadressen til Marita, men det nytter jo ikke å huske alt riktig i disse turbotider.
  Stå på!
  Gleder oss virkelig til å treffe dere i morgen!

  Klæm

  ReplyDelete
 16. Så flink du er!!! Kjempefin hylle da!!! Skikkelig fin på veggen!!

  God helg:)

  ReplyDelete
 17. Så fint kjøkkenet ditt er blitt! Og det hadde passet fint med en heklet gardin der :0) Hvis du får litt overskudd av energi, kan du ikke sende det til meg? Jeg blir helt matt jeg over alt du driver med, og så kan du snekre også! Hylla ble kjempefin! Og du, man er ikke eldre enn man føler seg ;0) Ha en hyggelig feiring!!

  ReplyDelete
 18. Du holder på å få det virkelig flott der i Paradiset. Morsomt å følge med utviklingen i bloggen din, for hos deg skjer det faktisk saker og ting :)
  Hilsen Tambur-Ragnhild

  ReplyDelete
 19. Som jeg kunne ønske at jeg kunen snekre! Rosa hus er litt over the top. Det blir nok bra etter noen flere strøk! :-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)