Sunday, April 3, 2016

Husmorsteik!

Jeg stresser overhode ikke med å fjerne alt av påskepynt, ganske enkelt fordi jeg har viktigere ting å gjør på. 
I dag har jeg nemlig sorteret 560 000 legoklosser, og begynt å bygge opp hus og kjøretøy sammen med sønnen min. Han elsker å bygge lego, og er den mest tålmodige ungen jeg har møtt. 
 Helgavasken ble utført på 10 minutter med en fuktig mopp, og så stengte jeg døra til vaskerommet.

Det har jo bare vært oss 3 hjemme hele uka, så det har hverken hopet seg opp med så ille rot eller skitne klær, men vi har vel litt å legge sammen etter forrige helg.... -En ting er iallefall sikkert, -de derre klærne løper ikke etter deg!  Dessuten det er nesten bare mannen og sønnens tøy der, og de legger Andreas sammen selv. Han har jobbet med diverse uteoppgaver hele uka, ryddet i garasjen, skrudd bil og levert avfall, -så han tar klærne når han får tid. Jeg, derimot er veldig opptatt med å bygge lego.
Leon er som sagt en tålmodig gutt, men han er ikke så glad for at søstrene reiser bort. Det er så kjedelig uten de, og jeg minner han om at hverken jeg eller faren hadde søsken da vi var 7 år, så vi hadde det kjedelig hele tiden. ;) Vi hadde jo ikke Pad eller tv på rommet heller, så vi lå sikkert bare og tittet i taket når det var drittvær ute. ;)

Jentene mine kom hjem i dag, men hadde ikke tid til å fortelle meg hvordan de har hatt det på Høvringen, for de hadde totalt nettbrett-abstinens etter 5 dager uten mobil og Ipad, for dette er imot fjellskolens reglement. Da de kom hjem fikk jeg en klem, og så ilte de opp på rommet for å komme seg på nett. Og der lå de helt til pizzaen var ferdig. Prøvde å få de ned, men de var visst SÅÅÅ slitne... ;)

Dagens unger, sier jeg bare!! ;)


2 comments:

  1. Vilken härlig blogg som jag hittade via prinsesse Elin! :-) Fina foton på vackert hem och kul skriven! Dig följer jag gärna och länkar dig från min blogg två systrar! Vi ses igen, ha en toppendag/ Bästa hälsningar Charlotte

    ReplyDelete
  2. Haha.. Ja, du kan så si.. Men å bygge lego med junior var faktisk veldig gøy. Spesielt når han var blitt så stor at de nye legopakkene var litt avansert..da var alltid mor der til god hjelp.. Og fem dager uten å være på nett, stakkars jenter..er det virkelig mulig.. Kanskje de fikk oppdage at det faktisk går ann og at det er så veldig mye en går glipp av de dagene.. Hilsen fra Inger Johanne

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)