Tuesday, September 27, 2016

Min Villa Perosa

Hvor har det blitt av meg?
Jeg er ikke helt sikker. Dagene går så fort, og av og til ser jeg en skygge når jeg passerer speilet, men tar meg ikke bryderiet med å stoppe å sjekke.
Stillhet på bloggen tyder ikke på at ting er problemfylte og ille, men alt er så bra at en ikke trenger å blåse ut noe.  Og den eneste grunnen til at jeg blogger i dag, var at da jeg under mitt vanlige kveldsstell på badet reflekterte over dagen, dukket det noen setninger opp i hodet, som jeg syns fortjente å blir delt www. I tillegg har jeg faktisk har ett snev av feber, -som ikke forhindrer meg i å jobbe, men jeg må innrømme at jeg slettes ikke er så effektiv som vanlig. Omtrent som å smøre sirup ut over hele gulvet før man skal danse swing....
Var litt mer effektiv da jeg rakk å tapesere i butikken før jeg dro på en ukes ferie. (Kan legge til at det her var sånn 90-talls strukturtapet, så jeg måtte pusse ned veggen først, deretter grunne den, men med slipemaskin og påmontert støvsuger, tok det ikke så lang tid)
 Dette ble gjort fordi jeg ville lage vår egen lille "Villa Perosa"-stue.

Villa Perosa er navnet på den siste kolleksjonen fra Riviera Maison, inspirert etter det italienske stilikonet Marella Agnellis palass med samme navn.
Fargetonene er grå, beige og denne herlige støvgrønne, krydrert med litt perler, glam og velour.
Vi har ikke fått inn alle varene vi har bestilt enda, så de tre siste bildene her er fra Riviera Maison sitt showroom i Amsterdam i april.
-Vi har jo ikke tatt inn julevarer i butikken enda, -men pga etterspørselen har vi lagt noen av varene i nettbutikken. Jeg vet det er tidlig, men på den måten kan vi se hva som er populært, og prøve å skaffe påfyll av det før leverandørene blir utsolgt.
Jeg elsker fargene i denne kolleksjonen, og putene er bare nydelige. Dette er definitivt favoritt-rommet i butikken nå.

Vi gleder oss også utrolig mye til å pynte til jul her inne, og har plukket ut juletrepynt som passer perfekt inn i konseptet. Noen fra Riviera, men også fra våre andre leverandører.

 Jeg har jo hatt litt mer tid å planlegge jule-dekoreringen i butikken dette året, og får også mere hjelp enn i fjor, siden Emilie er tilbake i byen. Jeg har også kjøpt inn flere juletrær, men har ikke rukket å smugtitte i eskene for å se fargene enda.
På søndag reiser vi til Amsterdam igjen, -denne gangen for å handle inn til sommeren 2017.
Blir litt surrete i hodet av å planlegge jul på sommeren, og sommeren før jul, men sånn er det bare i denne gale verdenen min.

Legger ved link til kolleksjonen i nettbutikken HERNo comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)