Saturday, October 29, 2016

Fridag!

 Hadde gledet med på en fridag i dag, men kom på at jeg måtte opp klokken sju for å følge datteren min til tannlegen.
Mens vi ventet på at hun kunne dra tilbake på skolen igjen, stakk jeg innom jobb ett par timer. Jeg må innrømme at jeg har litt vanskeligheter med å holde meg borte også, selv om jeg blir lei innimellom! Og etter at jeg kom hjem, ble jeg faktisk sittende og jobbe med nettbutikken nesten en time før jeg begynte med det jeg egentlig skulle gjøre.
Typisk Nina!
Selv om jeg hadde en utblåsning i går, så innrømmer jeg at ett par timer over vaskebøtta i dag, så gleder jeg meg til å dra på jobb igjen i morgen.
Hadde blitt gal av å bare gå hjemme hver eneste dag, uten å ha noen å prate med, men det er utrolig deilig med en fridag når en stort sett jobber 6 dager i uken.

Siden jeg hadde litt bedre tid enn vanlig til å lage middag, bestemte jeg meg for å lage ostesufflé, noe jeg selv er innmari glad i. Fryktet misnøye fra resten av gjengen, for min eldste datter likte det ikke da hun var liten, men alle syns det var kjempegodt, og da var mor fornøyd. Ostesufflé tar jo noen timer å tilberede, og når en driver eget firma prioritere man litt oftere mat som tar max 20 minutter.

Er du glad i ost, og ikke har smakt det før, anbefaler jeg å prøve. Serveres med en grønn salat og brød, samt gjerne litt bogskinke om en føler at en må ha kjøtt til.

:)

1 comment:

  1. Så koselig å titte inn til deg igjen. Du har det så fint :-)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)