Sunday, February 26, 2017

Årets første! :)

Jeg er den første som innrømmer at jeg henger etter med bloggingen. En av grunnene er at jeg generelt aldri er ajour med mailene, derfor orker jeg ikke blogge.
I dag er det søndag, -dagen jeg pleier å besvare mail, men i dag gidder jeg bare ikke! Jeg har FRI!!!
(Iallfall litt fri, for 100% fri fra SoMe* får en jo aldri!)

Onsdag hadde jeg og Leon fri fra butikk og SFO, -bare noen timer hjemmearbeid på mamma, men vi hadde en flott lunsj i hagestua.
Årets første måltid her 22. februar uten yttertøy er ikke så værst.
Jeg innrømmer at jeg skrudde opp varmen her noen timer før måltidet da, for med 5-6 grader ute og ikke 100% solskinn, blir det ikke akkurat badstu her vinterstid.  Det er tross alt enkle vindusglass her, og plasttak, men det føles som å sitte ute å spise her pga alt lyset. 
Etter å presset ned hvert vårt skolebrød som dessert måtte vi ta oss en skogstur for å forbrenne litt sukker. Vi har en sti rett ovenfor Paradiset som vi pleier å gå. Den er akkurat passe bratt og kronglete, og en finner alltid noe nytt å se på.
Denne gangen var det dette treet som fasinerte meg mest. Leon finner alltid en mengde spennende ting, og storkoser seg i skogen.
 Dagen etter kom plutselig vinteren, etter å ha uteblitt tidligere i år.

 *SoMe= Sosiale Media

1 comment:

  1. Høres ut som en fin søndag, deilig når en kan begynne å sitte nesten ute. Har vært noen glimt her også, selv om min hagestue bare har tre vegger. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)