Sunday, April 23, 2017

Det beste teamet!

Jeg har ikke bilder å vise enda, -la kun ut noe på snap, men vi fikk endelig begynt å dele inn annekset innvendig i ettermiddag. 
Tidligere inneholdt det vedlager, utedo, fraukjeller og fjøs, og nå skal det bli bod, gjesterom og ett "diverserom".  Vet ikke hvor lenge vi sto og klødde oss i hodet for  bestemme hvordan vi skulle ha trappen, hvor bred den skulle være og hvordan løse problemet med at gulvet er i to nivåer (pga fjell under) men til slutt har vi kommet frem til noe.  

Jeg og Andreas er i grunnen ett godt team, der jeg er den kreative og praktiske, og han den tekniske og den nøyaktige, og vi syns det er utrolig kjekt å samarbeide. Egentlig litt for godt, så vi kan ikke søke Sinnasnekker'n, til tross for at vi bruker til tider innmari lang tid. Kanskje vi burde krangle mer..?
Uansett så er det vel alltid slik at når du endelig har funnet løsningen og kommet godt i gang, så vips er klokka elleve, og det er på tide å ta kvelden. Vi burde sikkert ha holdt på lenger, men er redd for å bråke for mye. I tillegg var det utrolig kaldt, og jeg er livredd for å bli syk igjen. Håper bare at motivasjonen holder utover uka, og at det går bra på sykehuset på onsdag. :)
Lover å knipse bilder, men veggplatene skal jo ikke på før vi skifter taket, så det er ikke så mye å se. 
No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)