Sunday, August 20, 2017

En aldri så liten oppdatering!

Når en først blir fraværende på blogg, blir det liksom en høy dørstokk å klatre over for å begynne på igjen, og utrolig lett å utsette "til i mårra".  Dessuten har jo Snap og disse ulike Instagram-funksjonene tatt endel over, da det er så lett å slenge ut noe fint, spennende eller morsomt sånn i full fart. 
I tillegg pådro jeg meg en betennelse i ryggen og ble sykemeld, slik at mye arbeid hopet seg opp. Å blogge om sykdom er like spennenede som å spise potetmel, så det dropper jeg, men jeg kan vise hva vi (mest Andreas da) har holdt på med i sommer. 

Fra å ha en ganske idyllisk bakgård, har jeg nå fått en sandhaug....
 Andreas har fjernet singelen og fylt på med veigrus og hellesand.
Det kommer ikke frem her, men vi har altså utvidet dette området så det har blitt dobbelt så stort, -og satt opp natursteinsmur og laget ny trapp ned i hagen. I tillegg har vi laget forankring og støttemur for leveggen som skal opp mellom oss og naboen.
Sånn så det ut her da vi kjøpe huset da! :) 
Den betong-trappa har jeg faktisk glemt hvor vi gravde ned!! :)
Vi skal altså legge belegningsstein her, og siden hellesanden ikke skal bli våt, er hele plassen dekkes av en flott, grønn presenning. Den håper jeg INGEN legger merke til i kvelden bilder fra hagestua!
Det blir iallfall store forandringer til uka, og jeg skal også knipse bilder av de andre prosjektene. Gleder meg til å gå barbent i en stor, fin bakgård! :)
PS Følg meg på IG: nina_i_paradiset og Snap: ninaiparadiset  :)

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)