Tuesday, July 3, 2018

Helt typisk meg....

Man blir litt påvirket av så mange flotte bilder inne på hagegruppen min på FB, og denne tørre sommeren gjør at jeg har lyst på flere roser. 
Den kreative sansen er alltid stor ved leggetid, og i går kveld kom jeg på 3 nye steder jeg kunne tenke meg å plante roser på. Selvsagt må alle være i rosa toner for det passer best inn den midtre delen av hagen. 
Da jeg kom på jobb, hadde krukkene mine kommet, så egentlig burde jeg ikke bruke mer penger, -men rosene var jo på tilbud....
Men det idiotiske er at jeg klarte jo selvfølgelig å finne to roser jeg bare MÅTTE ha, -men ingen av de var rosa, og da må jeg finne en helt annen plass for disse. 🙈🙈🙈- Så da må jeg altså kjøpe meg to nye! 
Rose 'Midnight Blue'

Rose 'Blue For you'
Heldigvis fant jeg også en 'Eden Rose' også, -men den ikke så innmari stor enda, og bare knopper. Jeg vet jo godt hvordan den ser ut da, så jeg plantet den her.
Nå er det jo sånn at for å få plass til rosen her, måtte en rododendron bort. 
Denne rododendronen har servert meg brune blader to vintre på rad, og slettes ikke imponert meg, -og det på en eiendom der nordavinden kun blåser på TV! Derfor flyttet jeg den i mer skygge. Ulempen var jo at da måtte en akeleie bort, så nå har jeg en akeleie uten hjem.... -Den evige hage-runddansen.., 😜
Fremdeles mangler jeg to roser da, -men jeg får trøste meg med at jeg trenger ikke bruke penger på Restylane i leppene det kommende døgnet, for mitt "kjekke" hageselskap, har sørget for at underleppen min føles veldig voluminøs. 😁

 Vil nok gjøre seg med en rose i dette beddet. Det er plantet bak gresset der, og vil nok stikke opp når den får vokst seg til.
 Ny urne i hagen fra Parsdiset Interiør . Hele 70cm høy og grisetung!

3 comments:

  1. Visst blir det fint med roser. Og de du fant er jo rålekre!
    Ikke så dumme, de krukkene heller...

    ReplyDelete
  2. Du skriver så artig.. Herlighet for et arbeid du har lagt ned i den hagen din, den er jo bare såå flott og innholdsrik. Gøy å se hvordan det så ut da dere kjøpte huset. Fortsatt god sommer med både blå roser og knottestikk.

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)