Thursday, February 14, 2008

Hus og pus...

Ja, jeg har to nydelige katter, men det er nok ikke det jeg tenker når jeg ser dette bildet!
-Nina tenker, nå MÅ jeg se til å få malt den stolen snart!!! ;)

Vi mennesker er forskjellig.
Jeg er hverken dyremishandler eller dyrehater, men jeg har så mange barn at jeg ikke har overskudd til å dille altfor mye med disse dyrene. De har mat og drikke, og får litt kos. That's it!
Jeg har katt for at de skal ta mus, + at jeg mener det er bra for ungene.
Her i huset vanker det ikke noe ekstravaganse i form av klatretre, klorebrett eller mystiske gjemme-seg-bort huler.
Det ville aldri ha falt meg inn å ha noe så lite vakkert ta opp nesten en kvm. av arealet i stuen min, eller hvor det en måtte være plass inne i huset.
Jeg har hage og utmark til slikt, og katter er ikke skapt for å ligge i sofaen hele dagen! Ikke min gate-mix iallefall! Ut og fang mus så de ikke spiser opp hagen min!!


Det nærmer seg helg og vinterferie her i Trøndelag. Som det anti-vintermennesket jeg er, tar jeg med katter og barn til Molde, og satser på en snøfri ferie. Så setter jeg Lone til å passe huset, og alt gullet mitt. (*fnise*)

Ferien skal brukes til hus-jakt og leting etter jobb, familiekos og enormt mye kjærstekos!

Og mens Andreas skrur bil, så skal jeg og ungene kose oss med hestene på gården til oldemor. Klarer ikke å venne meg til at det er min gård enda, selv om jeg skal til naboen og skrive under på at han skal få bygge ut huset!

Komiske greier, for jeg blir kjent med "naboene" mine via Facebook! Alle der nede vet jo hvem jeg er, men jeg stakkars, sitter 20 mil unna og får ikke med meg annet enn det jeg kan lese på nettet! ;)

Uansett er det jo ikke hus til oss på gården, og telt er uaktuelt! Har nemlig en snill onkel som har bygget seg ett hus på 300 kvm på gården min, og siden jeg ikke vil ha det huset, er det ikke bare bare å bygge ett annet!

Ønsker derfor alle en flott helg, -så dukker jeg plutselig opp igjen om jeg får revet mammas PC ut av hendene hennes! Nett-avhenging, sa du!! :)

21 comments:

 1. Hi, hi...skjønne katter iallefall, jeg er LIVREDD katter, prøvde en gang med en liten katt for at den skulle ta mus, men måtte levere den tilbake, jeg syns den sendte meg noen onde blikk....

  Du får ha god ferie, blir nok ikke noe vinterferie på meg, men skal snart på en weekend tur, så det ser jeg frem til.

  Kos deg i Molde, her er det blitt vår, har hatt flere dager med sol, og det er nyyyydelig!

  ReplyDelete
 2. Så søte pusekatter du har. Hadde en jeg også mens jeg bodde på nedre texas, men etter 1/2 år "ga vi den bort". Det var en spinnvill hannkatt som ødela alle plantene mine ;-( Søt, mjuk og morsom, men det hjalp ikke...
  Håper du kommer et skritt nærmere flytting nå i helga da. Ha ei trivelig helg

  ReplyDelete
 3. Måtte bare innom for å ønske deg en fin Valentinsdag
  Klem ;0)
  Ps MIN første tanke var faktisk; for noen nyyydelige katter du har. Elsker langhårete katter, så disse var jo bare helt topp

  ReplyDelete
 4. Nydelige puser, selv om jeg ikke er så glad i disse dyrene!
  Ha en flott vinterferie!
  Klemmer fra ANita

  ReplyDelete
 5. Koslig at du kommer nedover , men du blir nok skuffet!!!
  Her daler snøen ned. uff uff.

  Det huset til onkelen din... er no passelig str. til deg og dine.HE HE.

  ReplyDelete
 6. Helledussen så søte og gode de var der de ligger i lag, og pytt pytt med stolen;0)
  Har to vi også, men det vil nok øke snart, Merete pusen er gravid:0/
  Fikk ikke somlet oss avgårde til dyrlegen, og det hjelper ikke at guttepusen er kastrert når nabokattene ikke er det, jaja!
  Forresten slike klorebrett, hulestativ og lignende er bare gøy 2 første dagene, nå står styggdommen i kjelleren og samler støv;-p

  Mon tro om de hestene jeg tok bilde av ikke er de som dere skal kosee med hihi..

  Ha en fin Moldeferie, men snøfri blir den vel ikke?

  Klem!

  ReplyDelete
 7. haha...bomma bra der jeg da;-p
  Skal legge meg nå jeg, rekker det akkurat før jeg må opp..dumme natt amming!
  Ha en flott fredag i Fræna;0))

  ReplyDelete
 8. Hej,
  Tack för titten hos mig. Vilka söta små trötta katter.
  Må så gott.
  Kram Caroline

  ReplyDelete
 9. Syns de pusene dine er kjempesøte,men jeg er faktisk enig med deg.Katter skal fange mus,og klore kan de gjøre på trærne ute.Men selvfølgelig skal de ha både husrom og mat og kos,men det behøver ikke ta helt overhånd med allslags dilldall,som de faktisk ikke trenger for å ha det bra.Nei,sånt kan man trygt overlate til oss huneeiere,for vi tar det helt ut med dill og dall til dyrene våre,du ville ikke tro det om du fikk vite hvor mye vi bruker på hundene våre,helt sykt egentlig,men sååå gøy.Håper du finner drømmehuset,og at det ordner seg med jobb.Ønsker deg ei super helg:o)

  ReplyDelete
 10. Her har vi også katter for nyttens skyld, men jeg synes nå det er mye kos med katt også.
  Innom for å ønske deg god helg!

  ReplyDelete
 11. Hei! Så nydelige katter da! Kjekt når de tar mus, ja. Vi har også en som er en flink liten jeger. Men jeg liker veldig godt å kose med den også. Jeg er nok en såklalt dyreelsker. Er iallefall enig med deg i at ungene har stor glede av å ha dyr. God tur til Molde og kos deg i vinterferien. Skjønt å tenke på at man har noen dager helt fri! Nyt dagene og kos deg med kjæresten!!! Klem fra Trine

  ReplyDelete
 12. Du, Nina. De pusene så ut til å kose seg stort likevel, de. Tror de får det de trenger av kos og kjærlighet :)

  Så spennende med husjakt - og kos deg masse med din kjære :)

  Om du er innom bloggen og har tid, så har jeg en aldri så liten weekendkonkurranse på gang :)

  Tusen takk for kjempekoselig bursdagshilsen :)

  Nattaklem til deg :)

  ReplyDelete
 13. åååå så nydelig pusekatter du har da! ;) Jeg har jo blitt kjempeglad i min, fikk ho før jul ;) Roy var ikke noe begeistra for katt før, men nå er det en helt annen tone! Og ja, vi har skaffet den for å ta mus! Jeg skal ikke fortelle deg hvor mange mus som gikk i fella vår i vinter, hm... Et mindre pent tall kan man si! Men heldigvis så holder de seg til loftet og til fjellkjellerene, hadde vært noe helt annet om de hadde dukket opp inni huset.. Men til nå har ikke pus vært noen musefanger, ikke det jeg har sett iallefall, så får ikke håpe hun er en ordentlig latsabb *ler*
  Ho er litt pysete av seg nemlig. I går hørte jeg et skikkelig rabalder ute, katter som skrek. Og hva ser jeg? Jo det er to store katter som har skremt pusen min opp i en høy bjørk! Helt til topp, mange meter opp! Så sitter hun der og mjauer og kommer ikke ned, til slutt hopper(!!) hun ned! Og det kunne jo ikke gå annet enn gæli! Hun haltet skikkelig etterpå. Så i går tilbrakte vi tid hos veterinæren. Hun hadde visst bare fortuet benet og fått seg et sår, så det skal være bra igjen over helga. Jaja, nok katteprat ;)
  Du får kose deg masse i Molde!!
  Ønsker deg en kjempefin helg med masse kos ;)
  Klemmer fra Beth

  ReplyDelete
 14. Mange koselige bildedr og fin blogg. Håper du får en fin ferie i Molde! Kan eg lenke bloggen din? God helg! :O)

  ReplyDelete
 15. Helt enig....sånt forhold har jeg til katter også-----så er de redd meg !!! Hveser og klorer.....tror de vet at jeg er en heks hi hi.... God jakt på hus !!!

  ReplyDelete
 16. Mye jobb er en ting men "pillrøte" er verre når det kommer til hus, håper dere finner et annet snarest da.

  Hekle ja, har ikke fått dreisen på det ennå, tar tid og knoter noe innmari, men det var kjekt så da håper jeg at jeg blir flinkere etter hvert.
  Og så vanskelig kan de ikke være, for da hadde ikke jeg fått det til hehe..

  Ha en fin mandag, ny uke og blanke ark:0)

  ReplyDelete
 17. God dagen, ja da er jeg spent på resultatet etter helga... Har du kommet noe lengre i jakten på drømmeboligen eller jobb?
  Håper du har hatt ei fin helg ilag med drømmeprinsen din hvertfall!

  ReplyDelete
 18. Så spennende med både husjakt og jobbjakt da Nina! Det ordner seg nok snart skal du se, gjør det for snille jenter :o)

  Ha en superduper uke - kos deg!

  ReplyDelete
 19. så fin blogg du har.. her vil jeg titte innom ofte..fine bilder og nydelige barn..

  ReplyDelete
 20. Gikk rett i mitt hjerte ,har en svakhet for pusekatter!
  Har jo 2 selv da, de er ute for det meste men nå er de så gamle at de ikke gidder å jakte, så musene får være i fred tror jeg. Swirlene er noen år gamle og ikke husker jeg hvor de ble kjøpt, men søk på scrapping eller stempling så får du opp plenty med norske nettbutikker som fører alt du kan tenke deg av stempler, pyntepapir +++
  Klem

  ReplyDelete
 21. Heisann....
  Har vært innnom deg flere ganger tidligere, men er litt usikker på om jeg har lagt igjen noen "spor" etter meg..?

  Du har iallfall en kjempekos blogg, med masse flotte bilder... De pusekattene dine kan jeg godt ta over - jeg elsker katter - og de var jo bare så nydelige. Bildene bare "oser" av kjærlighet :O)

  Ønsker deg en flott kveld!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)