Tuesday, February 5, 2008

Karneval og sying.

Maria og Charlotte hadde karneval i barnehagen i dag. Heldigvis passer kjolene jeg sydde til forrige karneval enda, for jeg rakk ikke å lage nye.
Kappene i sølv og gull er avtagbart, men ikke vaskbart! Kjolene derimot har gått runden i vaskemaskina mang en gang. Av og til er de nemlig prinsesser om natten også.....!

Maria i blå og Charlotte i rosa kjole.
I mangel på krone (var av plast = ødelagt) ribbet vi en potteplante og pyntet vi håret med marmorlanterne/hjerteranke + strassblomster.

Maria


Så mye fikk jeg sy i dag før jeg gikk tom for tråd!
Heldigvis kjøpte Lone, min reddende engel ny tråd til meg etter jobb i kveld, så nå kan jeg fortsette å sy sofa-puter++
Puten har i mellomtiden selskap av en Lene Bjerre-pute så den lider ingen nød! ;)

13 comments:

 1. Så søte de er. Virkelige prinsesser. Artig at de får bruke klær som deres egen mor har laget. Du er flink du, Nina

  ReplyDelete
 2. Sååå nydelige jenter du har!Gøy med karneval, da kan jo vi interiørdamer utfolde oss alt vi kan i stæsj,fniis! Flotte puter har du fått sydd, her er det for travle dager til å få laget noe, men kanskje til helgen blir det rom for noen prosjekter. Ha en skjønnn uke.
  Klem

  ReplyDelete
 3. De var jo så bedårende, vesla mi som ikke er så liten lengre tydeligvis veksler mellom å ville være 80 talls- jente eller pop stjerne!! *mimrer da hun ville bare være søte pippi*

  Flotte kjoler forresten, og puten er jo lekker. Tror jeg skulle hatt noen rosa puter jeg også..føler jeg hehe..

  Noen framdrift i husjakten?

  Klem!

  ReplyDelete
 4. Blir imponert over hvor kreativ og flink du er med alt mulig, sikkert artig :-) Jeg har drømt meg litt bort i huset på Tornes. Har kun sett det på finn.no, men det ser riktig så idyllisk ut rundt der. Hadde jeg hatt penger, så hadde jeg nok kjøpt det og brukt det som fritidseiendom. Håper det dukker opp noe som passer dere midt i blinken.

  Ha en fin onsdag!

  ReplyDelete
 5. Heldigvis så er du meir kreativ enn meg når det er snakk og karneval.Huska ikke om du hadde så mye bruk for karnevalutstyr, men de 4 andre....det var et ork hver gang. Veit ikke hvor mange ganger den "Alf"dongeribuksa di blei brukt:)

  ReplyDelete
 6. Frank og Nina såg på huset på Tornes i går, men det var i så dårlig forfatning at det er helt uaktuelt for dem.
  Skal høre med mamma om hun vet noe om huset på "føre". Hun går jo på klubb av og til, så da blir hun oppdatert i all slags sladder i nærmiljøet vættø!

  ReplyDelete
 7. Asbjørg Sørset bor i Malmefjorden og er den yngste arvingen. Brødrene hennes er døde og søstrene hennes bor andre steder i landet. Eiendommen er stor, de eier helt ned til sjøen og har strandsone. Nils Arne Helseth driver jorda (leier), men jeg aner ikke hvorfor de ikke vil selge. Det går jo an å kontakte Asbjørg og spør henne. Hun hadde en lillebror som ble født da mora var 50 år... Han arvet gården, men hadde store nerveproblemer og tok sitt eget liv. Siden har vel ingen bodd der. En sjelden gang noen er der på sommerstid har jeg sett. Det jeg lurer på er om eiendommen er så stor at det er driveplikt med dyr de første 5 årene hvis noen kjøper den. Det finnes så mange kommunale dumme regler vet du.

  ReplyDelete
 8. søte prinsesser du har .stas å få pynte seg med prinsessekjoler, i den alderen .

  ReplyDelete
 9. Så søte små prinsesser! Karneval i barnehagen er alltid stas! Mitt tantebarn på 5 år elsker å kle seg ut, noe av det beste hun vet. Og likseså om jeg kler meg ut, det er iallefall morsomt!! ;)
  Puten du har sydd var kjempefin, jeg likte fargen så veldig godt jeg da ;)
  Ønsker deg en fin onsdagskveld!
  Klemmer fra Beth

  ReplyDelete
 10. Å,for noen søte små prinssesser,og så fine kjoler.Håper du finner drømmehuset snart,så du kan få pynte der med de lekre putene dine,og alt det andre fine du har:)

  ReplyDelete
 11. Nummin! Såå skjønne!
  Kjempfin pute også!
  Klemmer fra Anita

  ReplyDelete
 12. Hei! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lagt linken din på min side! Det må være ren forglemmelse.(sorry) Lurte på hvor det ble av Nina og leta etter deg. Phu..Fant deg nå og da er det fikset. Ha en god natt! PS: funnet hus i molde??

  ReplyDelete
 13. Så fine jenter!!!!!!!!!!! Ser ut som to prinsesser begge to :o)

  Flink du er og sy da - kjenner jeg blir misunnelig når jeg ser andre er så flinke - kunne tenkt meg og vært det selv.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)