Tuesday, May 20, 2008

Klargjøring av hus, og 17 mai!

Stigen i bakgrunnen avslører at det foregår ting ute hos Nina i Trøndelag, men inne får heller ikke hybelkaninene kose seg....
Nedvasking og opprydding har begynt, og selv om mange rom ser kaotiske ut til tider, begynner det å ta for i rundt meg.
Til og med spiskammerset har fått en overhaling!
(nå er spiskammerset veldig viktig for meg, for det er bare SÅ innmari kjekt å ha!)
Oppe på loftsgangen har jeg to svære skap fra gulv til tak. Jeg har finklærne mine i skapet til høyre, og tvillingene det til venstre. I tillegg har barna ENDEL sko, og de som ikke brukes daglig står her oppe.
De var så flinke å snekre før i tiden! Skapet går jo i ett med veggen, og det er utrolig romslig! (i øverste hylle har jeg dyner)
Prinsessene mangler ikke kjoler da!
Her er 17 mai:
Maria og Charlotte i bunadene sine.
Nathalie vil ikke ha bunad lenger....

I morgen kommer det takstmann hit, så jeg er ganske spent! Har spikret listverk som en gal i dag, og mangler nå bare EN eneste list her i huset!!! :) (ære, være han som fant opp trykkluft og spikerpistol!!)

9 comments:

 1. Ellers ønsker jeg tips til hva jeg skal gjøre med blordplate og stolseter på kjøkkenmøblementet! Liker det ikke lenger, slitt og blast! Men vil ikke ha hvitt! (beise mørkere??, voksduk??)

  ReplyDelete
 2. Imponerende at du har tid til å blogge i tillegg til unger, utpakking, oppussing, anlegge hage. Superwoman. Spennende å følge med her hos deg.
  Hilsen Lappesola

  ReplyDelete
 3. Nydelige gull du har!!! Så flotte bunader! Det skapet såå utrolig kjekt ut!! Og spiskammers:o) Spennnende med takstmann, håper vi får høre hvordan det gikk! Står du virkelig helt oppe i der og maler?? Hadde ALDRI jeg gjort! Ha en flott dag!

  ReplyDelete
 4. Det ligger en utfordring til deg, inne hos meg! ;-)

  ReplyDelete
 5. Jente var kjempefin på 17 mai ,Mareno har har samme bunad han også i blå ( gutte utgaven selvsagt) den skulle han ikke ha ... mente han såg ut som en klovn ,fikk jeg beskjed om.
  Spennende når takst mannen kommer , jeg må få høre fra deg hvordan det gikk .

  Digg med god lagrings plass det blir det aldri for lite av , å den skapen på loftet skulle vi alle hatt minst en av hver, for å holde orden på alt.( kjoler er nok ikke mankovare hos deg nei:- )

  ReplyDelete
 6. Når det gjelder kjøkken stol seten og bord platen , hadde det vert fint med en mørkere beis som matcher benkeplaten som du skal ha på kjøkkenet vist du synst det blir for mye i tider , slenger du på en lys voksduk.
  Ha en fortsatt fin dag:-)

  ReplyDelete
 7. Fine jenter i finstasen. Jeg også ville gått for å beise mørkere bordet.

  Lykke til med takstmannbesøk!

  Klem fra meg:0)

  ReplyDelete
 8. Ja, du må være superwoman - kan ikke skjønne annet. Skal bli moro å følge med her fremover - jeg kommer altså tilbake:) Hilsen Randi i Trondheim

  ReplyDelete
 9. Kjempesøte 17.mai-unger.
  SuperNina er like flink som alltid. Lykke til med overtagelsen av Paradiset!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)